Resultater etter Bootcamp

Started by Smooth, August 05, 2015, 23:10:59 PM

Previous topic - Next topic

Smooth

Jeg vurderer sterkt å ta bootcamp i slutten av August om økonomien tillater det, og er interessert i å høre hvilke resultater dere fikk etter å ha deltatt. Greit nok å få høre "Det gikk bra!", men fint om dere er konkrete der dere f.eks. forteller hvor lang tid det tok før dere virkelig fikk resultater, der dere faktisk kunne ta med dere "hvilken som helst" jente hjem.

Og et par spørsmål:
1. Hvor mange deltar på Bootcampen?
2. Hvis man tar med en kamerat, er det noe rabatt eller lignende da?

Dorian Gray

Var selv deltager på kurs et par år før jeg ble ansatt som instruktør.

Hva slags resultater man får etter bootcamp varierer sterkt i forhold til hvilket nivå man var på da man tok kurs, hvor mye tid man setter av til å øve osv.

For meg tok det ca 7 måneder etter bootcamp før jeg fikk noe særlig resultater, men det kan godt hende det tok så lang tid fordi jeg tok bootcamp halvveis i førstegangstjenesten og dermed ikke hadde noe sted å dra med jenter uansett og begrenset tid til å øve.

Det å ta med "hvilken som helst jente hjem" er nok et uoppnåelig mål, så der må jeg nok skuffe deg. Det å kunne bli sammen med en hvilken som helst type jente er derimot helt oppnåelig, og hvor fort man når det målet kommer helt an på hvor mye man gidder å dra ut etter kurs :)
Alle har noe å lære, og alle har noe å lære bort.

Kjetil GV

Jeg vil også understreke at selv om du går mye ut, så kommer du nesten ikke videre dersom du ikke øver systematisk, og reflekterer over og analyserer hva du gjør.

For å bli god raskt så må du også ha noen å modellere, og helst da gå ut med noen som allerede er flinke.

Legger ved en post fra en tråd om samme tema:
http://godevibber.no/forum/index.php?topic=5393.msg53725#msg53725

Quote from: Måka on February 19, 2015, 03:37:44 AM
Quote from: Vaffel on February 17, 2015, 06:27:30 AM
En av de store positive tingene med BC er at instruktørene forteller deg hva akuratt DU gjør rett og galt med jenter.
Det sparer deg for mange timers hodebry.

Selv om det høres ut som om vi er ansatt i et fremsnakkingsbyrå for Gode Vibber, så er det utelukkende fordi vi har så gode erfaringer og ser bevisene på at det fungerer.

Fordelene her er allerede nevnt. Det du lærer er all teorien du trenger. Det er kun den teorien/teknikkene Andreas bruker når han er ute.

Når det er sagt, så er det ikke sikkert at du blir kjempegod raskt. Mye handler om utgangspunktet du har fra før, og hvor dedikert du er til å lære deg teorien og gå ut å øve. Noen er nok fornøyde med nivået sitt etter bootcamp og kan allerede da sjekke opp jenter lett, da de allerede har mye på plass fra før, mens andre må bruke flere år på å bli skikkelig flink.

Jeg vet i allefall at jeg brukte en 2-3 år på å sluke alt av teori fra hele nettet, og endte opp med å sitte hjemme og lese meg i hjel. Tanken på å gå ut edru var skremmende og urealistisk på egenhånd. Bootcamp ga meg det sparket i ræva som jeg trengte.

Og selvsagt fungerer ressursene på nett, men det er nok vanskelig å selv filtrere ut hva som fungerer og ikke fungerer. I tillegg så er GV metoden så naturlig at du ikke trenger å gjøre rare ting eller huske rutiner eller annet. Du kan bare være normal og den beste versjonen av deg selv.

Om du går ofte ut på byen i helgene og drikker så kan du spørre deg selv

Hvor mange byturer må du droppe for å få nok penger til en bootcamp?

Tenk på pengene som blir brukt:
-Øl til vors
-Inngangspenger
-Taxi
-Drinker og øl ute
Coaching: [email]kjetil@godevibber.no[/email]