Dirty talk

Started by Studenten, November 24, 2013, 16:24:05 PM

Previous topic - Next topic

Studenten

Er på g med ei jente, og prøver å prate litt dirty inni mellom. Veit ho liker det, men ho er dårlig på det selv... Ho er litt beskjeden.
"Samtalen" går veldig en vei.

Hvordan gå fram? Forslag?

Potet

Har dårlig tid, men kan si kort: Ikke gjør som i pornofilmer hvor det egentlig bare går ut på å si mest grove ord. Kom heller med seksuelle beskrivelser om hva du vil gjøre med henne, hvordan det får henne og du til å føle deg og hvor lyst du har på henne. Snakk sakte og sensuelt og med dyp øyekontakt. Hviske i øret slik at de rundt ikke hører det kan være ekstra pirrende. Ingen vits å bruke masse grove ord, faktisk kan noen ord sette ut jenta, som f.eks. hore.
Why do people say "grow some balls"? Balls are weak and sensitive. If you really want to get though, grow a vagina. Those things can take a pounding!

VB

Enig med alt Potet sier, men vil legge til at alternativt hvis du vet om noen ting som tenner henne, eks spesiell type sex eller fantasier så kan det fungere å snakke om det.

Sjekk opp David Shade sitt materiale hvis du vil ha mer info, sjekk den posten her: http://godevibber.no/forum/index.php?topic=2194.msg16321#msg16321

Studenten

Har gjort noe av det her før, men kan alltids bli bedre! Takker for gode svar :)