Når han sier han ikke er klar for forhold, ligger det noe annet bak?

Started by ugle, October 18, 2014, 13:25:49 PM

Previous topic - Next topic

ugle

slettet innlegget

Zervs

Har vært i en lignende situasjon med ei jente og selv om jeg ikke har det travelt med å slå meg til ro, irriterer det meg at noen jenter må ha en "pause til å finne seg selv". På grunnlag av det du skriver, synes jeg han virker som en egoistisk type.

--WTF?--

Dette var en klønete fremgangsmåte fra hans side. Men ikke bruk for mye energi på å spekulere i motivene hans, han sier jo at han ikke vet selv hva han mener engang...
Date only grown-ups. If you're not a grown-up, fix that first.

FatBoy

Ugle!

Jeg har vært den personen du beskriver, så la meg si hva jeg tenker, eller ville tenkt som fyren i denne situasjonen. Jeg er riktignok en "useriøs fyr som flyr rundt med masse damer" for spille på det du sier da.

Tipper han vil bremse forventningene dine. Legg merke til at han "føler han må si fra" at han ikke er en forhold-type rett etter en "romantisk" greie der dere står lenge og kliner. Kanskje ble det, i hans hode, altså uavhengig av hvor reellt det er, litt for mye press til å "skulle føle noe", eller at "han tror at Du nå tror at dere automatisk er sammen", e.l. Kanskje ble det for pusete romantisk stemning for tidlig, altså før han rekker å kjenne på at han vil det selv. Han er ikke nødvendigvis "der" enda, det er viktig å gi gutter rom/ frihet (ihvertfall er jeg sånn).
At han tar deg med til en utkikksplass utover byen betyr ikke at han er ute etter forhold for å si det sånn, uavhengig av hvor romantisk du syns stedet er. Romantisk er din beskrivelse, ikke nødvendigvis hans.

Kanskje liker denne fyren deg veldig godt, virker forsåvidt sånn, men at han er tilbakeholden på å gå inn i seriøse kjæresteforhold.
Tipper du har gitt ut litt for mye forhold vibber, kanskje vært litt for mye "på".
Vi gutter har litt jakt-instinkt og liker å jobbe litt for dama. Liker potensialet for at det kan bli noe mer, men foretrekker å gå å tenke på dama og kanskje savne henne litt før neste gang man snakkes.
Husker ei jeg hadde det dritkult med for en tid tilbake, hun skremte meg vekk med å være for "på" med en gang. Er man solgt med en gang er muligens litt av spenningen borte, og i nevnte tilfelle syns jeg noe var "off" med dama, siden hun var så "på" så tidlig. ("jøss, hva er grunnen til at hun desper sånn..?")

Ellers så skal det sies at jeg (ved behov) forteller damer at jeg ikke er ute etter forhold. Det gjør jeg for å dempe forventninger, fordi jeg holder på med flere, vil ikke ha noen misforståelser eller sårede pikehjerter. Vet ikke om han er "seriøs" som du sier, eller bare er god på å skjule at han er useriøs, det er forsåvidt ikke uvanlig at folk holder på med flere, særlig om man ikke kjenner den nye man akkurat har møtt godt nok til å vite at man vil ha noe litt mer ekslusivt med den personen.

Pass deg for å bikke over til andre enden av skalaen da, Ugle. Jeg syns du bør tekste ham jeg, ikke virk for "aloof" du heller da. Det er typisk, to stykker trives med hverandre og begge sitter hjemme og tenker at de "bør vente i 3 dager" og alt det det bullshit spillet folk driver med. Jeg skjønner riktignok at du kanskje vil gi ham tid siden han var den som var i tvil.
Var jeg deg ville jeg sendt en sms, det har gått en uke. (Uten å stresse deg opp mer..). Ikke nevn noenting om at han ikke har tatt kontakt, det skaper evt bare mer følelse av press og forpliktelse.
Hold det light-hearted, ikke for romantisk, men inviter på et eller annet. Ikke noe sånn dere "forsiktig fiske etter hvor du har ham"-shit heller, som bunner i at du føler at han glipper, da blir det downward spiral... : "Hei hei, går det bra med deg..?" Uff..
Tenk at dere pga av at dere er busy med hverdagene deres på hver deres kant ikke har hatt tid til å snakkes, men at du plukker opp tråden nå, og at ingenting er galt.

Uansett, dette er det bare du som til syvende og sist kan finne ut av.
Good luck out there.
"denne frustrasjonen av å ikke vite hva han egentlig vil.." må du nesten bare bli venner med. Særlig når han ikke vet det selv, så er det meningsløst å stresse over det. Gi ham heller rom, og fortsett og være kul og hot. :)

Peace,
FatBwoiii
@ zervs, hva syns du er egoistisk med atfererden hans?

Love

Mulig han treffer andre damer, og lar det være opp til deg om du ønsker noe uforpliktende med deg. Om han lar deg velge så kan du ikke klage etterpå;)
Hva var det med at han ikke eier smart telefon? Er det noe han sier for å forsvare at han ikke svarer så kjapt? Hørtes bare littmerkelig ut....