Mangel på taktikk

Started by GAG, February 24, 2015, 19:23:57 PM

Previous topic - Next topic

GAG

Heisann.

Har lenge visst om dette forumet og Gode Vibber generelt sett. Dette forumet mitt har virkelig åpnet øynene for det som har vært og fortsatt tildels har vært mitt store problem gjennom hele livet, nemmelig sjekking av damer.
Dette innlegget kan muligens bli langt, men vi har jo alle her inne vært innom dette stadiet.
Kort sagt så har jeg hatt dårlig selvtillit overfor jenter hele livet, jeg var livredd for å få avslag, og når selvtilliten ikke var på topp så gikk det som man kan forvente......til helvette de få gangene jeg drakk meg opp for å prøve.

For 3 år siden fikk jeg forøvrig nok, og bestemte meg å gjøre noe med saken. Jeg gikk ned 20 kilo på ett år og jeg satte meg inn i klær og stil. Med dette kom også selvtilliten og jeg har vært på mange dater siste 3 årene, med vekslende hell.
Problemet mitt er ikke å treffe jenter generelt sett, men etter å ha tenkt gjennom datene siste året så er jeg ganske sikker på at det er noe med taktikken eller mangel på taktikk når jeg treffer de første gangen, og her trenger jeg hjelp av dere.
Har med stor interesse lest lyst og lov modellen, og jeg tror definitivt at skal en jente treffe deg må begge deler være på plass. Selv treffer jeg jentene via tinder og datingsider, siden jeg ikke så ofte går på byen lenger.

Var på date med en jente iforgårs, jeg syntes det gikk fint, men når jeg idag spurte om vi skulle treffes så fikk jeg til svar " Du jeg syntes du var Hyggelig men dessverre så tror jeg vi er for ulike og jeg følte ikke det var noen gnist mellom oss"
Dette begynner jeg å bli jævlig lei av nå og nå trenger jeg tips for hva jeg gjør gale, for noe er det definitivt.
I pdfene som jeg har lest så har du så blir det svitchet mellom forskjellige punkter.

1) Oppføre seg flørtete
2) Å tørre å ta ledelsen,
3) Erting og lek,
4) Uskyldig kontakt og
5) Seriøs fysisk kontakt.

Jeg ser på meg selv som en sosialt kalibrert person som liker å bli kjent med nye personer, og jeg at man skal unngå å skryte av seg selv, være uhøflig, desperat og så videre. Utgangspunket mitt er at jeg har avtalt å treffe jenta og at vi da møttes.
Når jeg ser gjennom punktene foran så lurer jeg på om det finnes noe fasitsvar på hvilke av de 5 punktene man bør fokusere mest på. Tenker at når hun allerede liker deg godt og du har fått henne på tomannshånd så kan du bare kjøre på.

1) Jeg prøver å ha dette litt ertende blikket innimellom og at jeg veksler mellom å være seriøs og være flørtete. Imidlertidig så kan jeg kanskje bli filinkere til å flørte med blikket, det er noe jeg kan jobbe med.

2) Å ta ledelsen er noe jeg liker, jeg sier gjerne møt meg der klokka sånn og sånn. Når det gjelder å rekke ut hånden for å geleide henne til plassen der vi skal sitte så synes jeg dette er for tidlig når man har møttes, har jeg rett, eller kan det i denne settingen gjøres?

3) Bruker å erte jentene innimellom mens vi sitter der jeg dytter lekende til de, mens jeg kommenterer noe hun har sagt. Hva med dette punktet?

4) Etter å ha snakket med jentene en stund så forsøker jeg på uskyldig kontakt først via benet og så via skulderen. Imidlertid så opplever jeg at jentene setter seg ett lite stykke fra meg, instinktet sier jo at jeg skal trekke de til meg, men jeg er redd dette skal bli for heavy første gangen vi møttes, så jeg prøver å tilnærme meg gradvis i stedetfor å bli oppfattet som needy.

5) De gangene jeg har prøvd meg på holde hendene hennes eller å holde hånden rundt benet hennes så har jentene åpnet for å møttes igjen.

Jeg las nemlig at mest sannsynlig så eskalerer gutten for sakte og på denne måten så mister jenta interessen.
Har også lest at man kan eskalere ganske raskt bare situasjonen er den rette. Da er spørsmålet mitt, hva er den rette situasjonen?
Med tanke på at min situasjon har vært at jeg har møtt jenta, vi har snakket sammen, og av en eller annen grunn så har det blitt mest med den ene gangen vi har møttes, med unntak av de gangene jeg har vært raskere på punkt 4 og spesielt 5, så har jeg fått flere dater. Jeg er ute etter seriøse svar nå. Begynner å bli lei dette her. Jeg har skjønt prinsippene som ligger bak dette og jeg tror det bare er noen korrigeringer som må til før det løsner.
Vil takke for alle kontruktive svar.

SOTN

Quote from: GAG on February 24, 2015, 19:23:57 PM
4) Etter å ha snakket med jentene en stund så forsøker jeg på uskyldig kontakt først via benet og så via skulderen. Imidlertid så opplever jeg at jentene setter seg ett lite stykke fra meg, instinktet sier jo at jeg skal trekke de til meg, men jeg er redd dette skal bli for heavy første gangen vi møttes, så jeg prøver å tilnærme meg gradvis i stedetfor å bli oppfattet som needy.

5) De gangene jeg har prøvd meg på holde hendene hennes eller å holde hånden rundt benet hennes så har jentene åpnet for å møttes igjen.

...
Med tanke på at min situasjon har vært at jeg har møtt jenta, vi har snakket sammen, og av en eller annen grunn så har det blitt mest med den ene gangen vi har møttes, med unntak av de gangene jeg har vært raskere på punkt 4 og spesielt 5, så har jeg fått flere dater.


Vil nesten påstå du svarer deg selv her :)

Uansett, kan høres ut som om det er eskalering (Eller mangel på eskalering) som er noe av problemet.


Hvordan pleier du å legge opp date'ene dine ?

Anders GV

Velkommen til forumet :)

Problemet med å kun dra på nett-dates er at feedback loopen tar for lang tid.
Det tar jo ofte flere uker før man skjønner at daten egentlig ikke gikk bra.
Ofte får man jo ikke noe ordentlig feedback på hva som ikke gikk.

Derfor burde du starte å dra ut igjen.
På byen har du mulighet til å få feedback på din tilnærming fra titalls jenter på bare en kveld.