AMOG-problem

Started by Kaizer, November 13, 2011, 13:57:04 PM

Previous topic - Next topic

Kaizer

*

Carebear

Dersom du vil bli kjent med noen må du rett og slett være litt frampå dersom "noe" kommer i veien. Utfordringen blir å balansere det å være frampå samtidig som du ikke er for interessert (her går en veldig tynn linje). For meg virker det som om du ikke hadde noe skikkelig intensjon. Hadde intensjonen din vært hard og på plass hadde du jo mest sannsynlig handlet etter den, altså prata med jenta eller blitt med i samtalen. Det at fyren virket mer interessant enn deg i utgangspunktet er jo noe du kan jobbe med. Slike enkelt-situasjoner som dette kan nesten alltid settes i system og der det gikk feil kan nesten alltid spores tilbake til hvor kjekk du er (hvor stor del av "hele pakka" du har på plass). Men dette vil forhåpentligvis løse seg etterhvert dersom du fortsetter å gå mye ut, i alle fall med Dorian Gray, for han er en fet fyr ;)
- Funshine Bear loves to play and tell jokes all the time, but sometimes forgets that there are times in life you must be serious.

[url="http://lolpics.se/pics/12317"]http://lolpics.se/pics/12317[/url].

VB

Quote from: Kaizer on November 13, 2011, 13:57:04 PMHva burde man gjøre sånn helt konkret i en slik situasjon?

Siden du ville ha noe konkret kan jeg legge til hva jeg gjør i slike situasjoner. Det første jeg gjør er å ta logistikk hvis jeg er usikker, så type "hvor kjenner dere hverandre fra?". Det gir meg en god pekepinn på hvor jeg har de, sier de at de nettopp traff hverandre eller at det er en gammel bekjent fra langt tilbake i tid så er det mye lettere å dra dama vekk fra han enn hvis det er en god venn / bestis fra ungdomsskolen / orbiter. Hvis det er en god venn så prøver jeg å være hyggelig med han og gjerne involvere han i samtalen. Er det en kar hun nettopp møtte så kan det hende jeg prøver å fryse han ut eller gjør andre ting for å få han til å gi opp, er veldig situasjons avhengig.

Ellers er det vel som CareBear sier, hvor god du er / hvor mye du har på plass som bestemmer om du eller andre karen får oppmerksomheten fra dama.

Gatsby

#3
I min erfaring er de smoothe AMOGene skikkelig gode til å holde konstant flyt i samtalen.

Selv har jeg ofte et medium-lavt energinivå, og prater rolig, tar pauser i samtalen for å lage spenning osv.

Hvis AMOGen er mer energisk, prater fortere, er mer underholdende, vitser osv. kan han fort stjele oppmerksomheten hennes, selv om han ikke er en bedre fyr enn deg.

Slik jeg ser det, er det to ting man kan gjøre.

1: Ta med jenta vekk fra amogen, eller markere territoriet ditt ala:"Dette er dama mi *wink,wink*, kakke hodet til siden"/"Prøver du deg på dama mi? Holde rundt henne" <--veldig cocky. Her må du kalibrere inn mer og mer lekenhet/køddetone avhenging av hvor mye tiltrekkning du har fra henne.

2: Step it up. Kom på samme energinivå som AMOGen, og vær mer frampå, som Careforbear sier. Da kan hun trygt velge deg, siden du er en bedre og kjekkere fyr.

Hvis han er veldig aggresiv, og virker som han kommer til å eksalere raskt, må du enten eskalere selv, eller gå for alternativ 1. Se etter om han begynner å lage spenning med øyenkontakt ol. Da kan neste steg fort være at han legger en arm rundt henne eller eskalerer på annen måte. Da er du f****


Kan legge til at dette er noe jeg sliter litt med selv, fordi jeg hater å jobbe for damer. Det er oftere lettere å ta en annen dame(helt seriøst), enn å konkurere om en. Noen damer kan få kick av det blir kamp om dem, og prøve å fyre opp under ilden, for å se hvor mye slagsmål hun kan lage.

EDIT:
Ofte går jeg bare fra dama og fyren med en gang fordi jeg ikke gidder å jobbe på hans energinivå. Gjort tidlig, og ikke fordi du "ga opp", fungerer dette som en take-away. Du går og prater med andre, evt. småflørter med noen andre jenter, og din sosiale verdi øker. Han får en sjangse til å ødelegge helt for seg selv. De fleste AMOGs har dårlig game, og er bare slitsomme og i veien for deg. Hun blir sittende å savne han kjekke fyren. Sannsynligheten for at han tar med dama di, er minimal. Etter han har failet, kan du bare gå tilbake hvis han har gått, eller redde henne fra "taperen" som prøvde å sjekke henne opp.

Johan

Quote from: Kaizer on November 13, 2011, 13:57:04 PM
Hva burde man gjøre sånn helt konkret i en slik situasjon?

Vis henne at du har sterkere vilje enn AMOGeren. For eksempel ved å ta over samtalen etter du spør hvor de kjenner hverandre fra...
INFJ