Tiltrekkende oppførsel + spm

Started by Smooth, June 17, 2012, 00:52:19 AM

Previous topic - Next topic

Smooth

Jeg lurer litt på om dere kan nevne noen konkrete eksempler på tiltrekkende oppførsel? Hvilken oppførsel får jentene til å bli nysgjerrig på deg?

Og hvor mye skal man prate om seg selv? Jeg har merket ved ett tilfelle at det å være litt tilbakeholden i hva du sier om deg selv, er bra.

Hvordan blir man avslappet og komfortabel med jenter?

Har dere noen små triks som er smarte og bør ha litt i bakhodet (f.eks. Å være den siste til å miste øyekontakten)

Og hvor kan jeg evt lese om dette?

VB

Det her blir min personlige oppfatning av dette, mulig andre folk har andre meninger om det.

Quote from: Smooth on June 17, 2012, 00:52:19 AMJeg lurer litt på om dere kan nevne noen konkrete eksempler på tiltrekkende oppførsel? Hvilken oppførsel får jentene til å bli nysgjerrig på deg?

Tiltrekkende oppførsel kan være så mangt, han mystiske karen i hjørnet kan være interessant hvis gjort riktig (james bond for eksempel). Men bajasen som underholder festen kan også være interessant hvis gjort riktig (jack black for eksempel). Så det er vanskelig å si konkret, det kommer veldig an på din personlighet og hva slags type menneske du er. Prøv å modeller en personlighet som du passer til, personlig er jeg litt mer jack black typen enn james bond. Så jeg går ofte for å være morsom (fordi det underholder meg) og skape mye sosialt press på meg selv (noe som viser sosial verdi fordi jeg er komfortabel med presset).

I det siste har jeg faktisk startet å se intervjuer med jack black fordi jeg føler jeg er veldig lik han, jeg har modellert en del av hans oppførsel og hatt god suksess med det. Er mye at jeg slipper meg selv helt løs og bare prater piss uten helt å tenke på det.

Quote from: Smooth on June 17, 2012, 00:52:19 AMOg hvor mye skal man prate om seg selv? Jeg har merket ved ett tilfelle at det å være litt tilbakeholden i hva du sier om deg selv, er bra.

Det er nok en gang personlig. Du kan prate masse om deg selv eller du trenger ikke si noen ting. Men jeg vil si det enkleste er å prøve å prate om jenta mer enn du prater om deg, hvis hun ikke spør eller det ikke er veldig naturlig så ikke si noe mer om deg. Snakk heller om henne.

Quote from: Smooth on June 17, 2012, 00:52:19 AMHvordan blir man avslappet og komfortabel med jenter?

Bestem deg for å bli det. Høres kanskje litt rart ut men det funka for meg, jeg sa til meg selv at det er samme faen hva jenter tenker om meg siden det er så mange jenter der ute. Etter at jeg bestemte meg for det føler jeg meg ikke mer stressa når jeg prater med en jente jeg finner kjempe attraktiv vs en jente jeg ikke liker. Men det er mulig jeg har en fordel der med alder og erfaring, var selv nærmere 27 når jeg gjorde dette. Og jeg har merket at med hvert år som har gått så har jeg blitt mer og mer avslappet i sosiale situasjoner fordi jeg gir mer og mer faen.

Quote from: Smooth on June 17, 2012, 00:52:19 AMHar dere noen små triks som er smarte og bør ha litt i bakhodet (f.eks. Å være den siste til å miste øyekontakten)

Og hvor kan jeg evt lese om dette?

Hva vil du ha triks for? For å være avslappet? For å eskalere på en bra måte? Generelle tips? Jeg vil si du burde lese e-bøkene til GV og eventuelt lese litt rundt på dette forumet. Det er mye bra stoff her.

Smooth

Takk for utfyllende svar!

Ang siste spørsmål du svarer på deg, så er det mer psykologiske triks. Alle triks uansett hva er morsomt å vite om, uansett om det gjelder avslapning, tiltrekning etc.

Potet

Quote from: Kaizer on June 18, 2012, 12:41:52 PM
Quote from: Smooth on June 17, 2012, 00:52:19 AM
Hvordan blir man avslappet og komfortabel med jenter?
Eksponeringsterapi, kognitiv adferdsterapi, sosial ferdighetstrening og avspenningsøvelser er det man trenger for å bli avslappet og komfortabel rundt jenter.

Eksponeringsterapi: Stadig utvide sin komfortsone uten kognitive reframes mens man utsetter seg for "skremmende" situasjoner
Kognitiv terapi/adferdsterapi: Gjenkjenne irrasjonelle tankemønstre og erstatte disse med bedre
Sosial ferdighetstrening: Generell sosial trening, ikke kun innenfor sjekking
Avspenningsøvelser: Finnes mye rart, men Trauma Release Exersises av David Berceli og Code of the Natural av Rob Brinded er bøker som har fått gode tilbakemeldinger her i miljøet. Man får bedre kroppsholdning av dette også

Det å utvide komfortsonen sin for mye for fort er ikke lurt. Dette gjelder f.eks. å dra ut helt alene og edru når man er helt ny, åpne store sett når man knapt mestrer en samtale med én jente og liknende tilfeller. Når man er lite komfortabel med slike ting, kan dette føre til en del negativ feedback fra omgivelsene, og det er fullt mulig å bli totalt fuck up av dette hvis man har betydelige problemer fra før av.

Det er viktig å merke seg at å fikse opp i dette tar tid. Man skal ikke se bort ifra at det kan ta flere år, men dette spørs helt hvilket utgangspunkt man er på pr. dags dato. Men når man først får dette til, er det mye lettere å få seg noe

Quote from: Smooth on June 17, 2012, 00:52:19 AM
Har dere noen små triks som er smarte og bør ha litt i bakhodet (f.eks. Å være den siste til å miste øyekontakten)

Mitt beste tips her er å være komfortabel, for da fungerer alt man gjør mye lettere.
Fint inlegg. Et tips som gjør deg umiddelbart mer avslappet er å lære seg å puste gjennom magen. Mange puster gjennom brystet, noe som gjør deg mindre avslappet!
Why do people say "grow some balls"? Balls are weak and sensitive. If you really want to get though, grow a vagina. Those things can take a pounding!

Stanley

#4
.
Hvis du ikke spør, vil svaret alltid være nei.

Voltaire

Utvidelsen skal starte fra magen heller enn brystet. Denne videoen viser litt prinsippene og hvordan dårlig pust kan kobles sammen med angst:

Stanley

#6
.
Hvis du ikke spør, vil svaret alltid være nei.

Voltaire