Daygame Oslo

Started by TwoGankers, June 24, 2015, 00:32:14 AM

Previous topic - Next topic

TwoGankers

hei!

Noen som driver med daygame i Oslo? Har drevet litt med det i Trondheim det siste året, men har nå flyttet til Oslo pga jobb, men er gira på å komme igang med litt daygame i hovedstaden.

Er 24 år, ok erfaren med daygame, bare å sende en mld :)


MaleOslo

Det kan være interessant ja:)

Har drevet litt med det uten den helt store innsatsen/troen/suksessen. Men det kan jo være litt morro og et fint tidsfordriv, og det er interessant å møte nye fra forumet og få litt nye impulser, ideer, tanker om sjekking.

Er 28 år, bor litt utenfor byen. Bare ta kontakt via pm.  8)

Hvordan var det å daygame i trondheim btw?

TwoGankers

Trondheim var bra, likte meg godt i hovedgata og det gikk greit, selv om det ikke er så stort. 

Spiritual

Quote from: TwoGankers on June 24, 2015, 23:39:20 PM
Trondheim var bra, likte meg godt i hovedgata og det gikk greit, selv om det ikke er så stort.

Halla gutta.

Er 32 og selv i gang med litt daygame når jeg får tid. Lurer selv på om d er noen flere i miljøet som øver på d samme her. Man kan jo motivere og pushe hverandre. Deretter eventuelt gi tilbakemeldinger og dele erfaringer for å vli bedre som team.

Bare å si ifra gutta :D

Applehandsome

Hey players :)

Er 27 år mann fra Oslo og lurte på om noen kunne tenke seg å joine daygame i Oslo?
Psoitivt om du har litt erfaring, men akspeterer også om du ikke har det. Først og fremst trenger jeg en wing så vi kan pushe hverandre og få åpnet en del sett og være produktive.

Har litt erfaring, vært på sjekkekurs, og nå skal jeg utvikle meg til å bli bedre. Høres dette interessant ut send så send meg en PM :D

MaleOslo

Jeg er kanskje med litt i morra.

Adler

Hei!

Er en 20 år gammel mann (gutt? ;D) fra Akershus som flytter til Oslo. Har jobbet mye siste året på å forbedre sosiale ferdigheter, selvbilde, fysikk osv. Har lite erfaring med daygame i seg selv, men har prøvd å snakke mye mer med folk jeg kommer i kontakt med til daglig (butikkansatte, på toget o.l), og syntes det er veldig gøy. Har en del erfaring med nightgame (edru).

Om noen har lyst til å møtes for litt daygame er det bare å sende en PM. Ser nokså voksen ut for alderen, og bryr meg ikke om du er en del eldre enn meg.