Julegavetips for henne?

Started by ISM, November 21, 2012, 01:02:24 AM

Previous topic - Next topic

ISM

Alright guys!
Julen nærmer seg med stormskritt, koselig det - og ikke minst det å få og kjøpe (kan vær litt pain in the ass akkurat det der men) gaver MEN føler de fleste, i hvertfall jeg, sliter med å finne gaven til den utvalgte :P Ble sammen med ei super herlig jente for litt over 1 mnd siden :) men er rimelig stuck når det gjelder akkurat dette. No tips på hva man kan kjøpe? Av "materialistiske" goder så har jenta alt, hvis ikke det meste.

Alle råd mottas med takk :)

Anugita

Hvor gammel er hun? Hva trenger hun (ifølge deg eller henne selv)? Hvordan type jente er hun? 

ISM

#2
Hun er 21 - og av dingse-ting (type mobil, laptop, tv etc) og klær/sko fikser hun selv i ny og ne. Av det ho trenger så har allerede foreldrene "tatt" vinnerloddet :P  så det skulle de kjøpe til henne.
Er obs på hva hun trenger, men per dags dato så har jenta "alt" :P

Som person er ho litt "gutte"jente, Glad i ballsport, både det å spille og se på. Veldig kreativ og utadvendt! Glad i å lese (tenkte å kjøpe sånn eBook - men vet ikke om det blir for "kjedelig" igjen...) og selvfølgelig det å reise da :)

Claw


Potet

Overrask henne med en bursdagsbukkake, det vil hun aldri glemme!  8)

Hvis hun driver mye med ballsport kan du se om det er noe utstyr hun trenger der. Kan dog kanskje bli litt lite personlig. Å kjøpe klær kan være ganske risky hvis du ikke vet hva du driver med (riktig størrelse og stil). Hva med abonnement på et blad hun leser i blant? Hva med noe tilbehør til noe av de tekniske duppedingsene hennes? Med tanke på at dere kun har vært sammen i 1 mnd vil det vøre unaturlig å bruke masse penger på gaven. Har du snakket om cirka hvor mye dere skal gi?
Why do people say "grow some balls"? Balls are weak and sensitive. If you really want to get though, grow a vagina. Those things can take a pounding!

tore

Jeg dro på Brio og kjøpte en barneleke forrige gang jeg hadde kjæreste  ;D

Det spiller ikke så stor rolle hva du kjøper til henne, bare du gir henne noe. Liker hun deg så liker hun deg.

Jeg tror kanskje en reise blir i det meste laget når du bare har vært sammen med henne i 1 mnd. Litt for seriøst.

Stemning

Quote from: Potet on November 21, 2012, 02:20:11 AM
Overrask henne med en bursdagsbukkake, det vil hun aldri glemme!  8)

Man glemmer ikke en bursdagskake til jul så fort nei! ;)

Potet

Hahaha, jeg nok blingset litt der. Men du gjorde du også. Begge delene er klissete, men bursdagsBUKKAKE er noe veldig annet enn bursdagskake :D
Why do people say "grow some balls"? Balls are weak and sensitive. If you really want to get though, grow a vagina. Those things can take a pounding!

Stemning


VB

Quote from: Potet on November 21, 2012, 03:08:30 AM
Hahaha, jeg nok blingset litt der. Men du gjorde du også. Begge delene er klissete, men bursdagsBUKKAKE er noe veldig annet enn bursdagskake :D

Haha, lattis :D

Uansett, dere har vært sammen i en veldig kort periode, ikke invester mye i den gaven. Du kan alltids gå for noe klassisk som en liten bamse eller noe i den duren. Å kjøpe noe alt for dyrt så tidlig i forholdet vil vise dårlig dømmekraft fra din side og kan faktisk slå negativt ut.

lamasen

Hva med Canadaskjerf fra Acne eller en lue fra FWSS?

Jeagle

med tanke på tiden dere har vært sammen og med tanke på at hun liker ball sport så innvister i en sånn liten trikse ball. de funker like bra til triking i håndball og fotball. å så kjøper du en ispose. gjærne med kort: noe og leke med og noe og kjøle ned den hote(eller noe i den duren)

å være eller ikke være

Pære

Om hun har alt, som du sier, fiks noe dere må gjøre sammen. F.eks.
Reise: en tilgodelapp på en fjelltur til weekend i Paris.
Aktivitet: medlemskap for dere begge på en aktivitet/sport dere begge liker, det kan være alt fra squashtimer til borderlands 2 multiplayer, eller hva med et digert puslespill dere må løse sammen?

Om ikke det faller i smak er massasjeolje/håndjern alltid safe.

Bunnlinjen er at den virkelige gaven er kvalitetstid med deg, eller en gave som symboliserer kun noe du og hun deler. Tenk forbi materiell verdi.

piken

Tips:

- En god dusjolje fra Bodyshop
- Massasjeolje
- En god bok (reisebok hvis hun liker å reise?)
- Noe dere kan gjøre sammen (kinobillett, teater, hjemmelaget gavekort på alt fra middag ute til en aktivitet)
- Et enkelt smykke hvis hun liker sånt (denne bør man være forsiktig med)


Generelt sett er det ikke så viktig HVA man gir, men at man ikke gir noe som er for dyrt eller billig. Bruk gjerne fantasien og forsøk å legge merke til ting hun liker/trenger slik at hun blir positivt overrasket. Og ikke glem et hyggelig/romantisk julekort!

Stemning

Bare ikke gi et klissete kjærlighetsbrev for da risikerer du å få det i retur via mms 9 år senere, akkompagnert med et "haha". (Haha  :-\ ;) )