Kysse foran andre

Started by Selveste, January 28, 2012, 13:57:50 PM

Previous topic - Next topic

Selveste

Du har en god tone med en jente og har lyst til å kysse henne. Men dere sitter i en gruppe med mange av venninene hennes, og det føles veldig unaturlig å gå et annet sted bare dere to. Går dere for kysset uansett? Eller venter dere? Har opplevd denne situasjonen et par ganger i det siste hvor location har gjort det veldig vanskelig eller nesten umulig å få jenta på to manns hånd. Tenker at man legger mye mer press på henne når alle veninnene ser på. Sist gang valgte jeg å droppe det, men måtte stikke videre og så aldri jenta igjen. Er sikker på at hun hadde vært med hvis det bare hadde vært oss to, men turte ikke mens hele gruppen så på. Et alternativ er jo selvfølgelig å ta nummer. Hva gjør dere hvis dere sitter i en gruppe og det romlocation gjør det vanskelig å få henne på to manns hånd?

VB

Tror dette blir veldig situasjons avhengig, du kan prøve deg på litt skjult flørting. Altså berøring som de andre ikke ser, øyekontakt, etc... Og heller bare ta nummeret hennes litt diskre. Det er da også større sjanse for at jenta selv vil ta initiativ eller i det minste hoppe på hva enn du foreslår for å komme deg bort fra vennene hennes.

Men jeg vil si at hvis du vet dette er eneste sjansen og du ikke kommer til å se dama igjen hvis noe ikke skjer nå så kan du like gjerne gå for det. Kanskje prøve å gjøre mini isolering ved at du får henne til å snu seg med ryggen til gruppa og prate med deg.

Men vet hvordan du føler det, å gå for kyss foran alle vennene hennes setter et ekstremt press på deg. Du burde være ekstremt komfortabel med sosialt press for å gjøre det.