Hva gjorde jeg feil?

Started by Bozzern, March 28, 2013, 02:03:29 AM

Previous topic - Next topic

Bozzern

Hei folkens. Jeg er en gutt på 16 år. Skal prøve å gjøre dette så kort som mulig folkens, men er sannelig ikke lett!


Dro på kino på mandag med en kamerat. Og vi hadde med oss en jente (la oss kalle henne 98, dere skjønner kanskje hvorfor) og en venninne av 98 kameraten min kjenner fra før, men jeg har ikke møtt noen av dem før. Hilser ogsånn. Vi går inn på kinoen, og hun setter seg i det "kjæreste" setet og vi andre setter oss på en annen rad. Hun lurer på om ikke noen vil komme til henne og jeg bestemmer meg for å hoppe i det. Får god respons og ting går veldig bra. Hun legger beina oppå meg, og vi flørter litt og koser oss. Jeg eskalerer og føler jeg gjør alt riktig. Når jeg sier jeg skal på do blir hun til og med ut. Filmen blir ferdig og vi blir invitert med hjem til jenta. Dit drar vi og der har vi det kjempekoselig. Vi ligger i senga hennes og det blir mer flørting. Jeg føler igjen at jeg gjør alt riktig. Stemningen er til å ta og føle på. Så drar kameraten min, og jeg er alene med jentene en liten stund. Det går fint. Skjer ikke mer mellom oss enn flørting, osv, venninnen er jo der... Vi avtaler bare sånn halveis at vi skal treffes i byen i morgen, at vi sikkert snakkes mellom han felles vennen osv. Snapper nummeret hennes, jeg drar hjem og det virker som om 98 har veldig lyst til å treffe meg igjen. Er sykt stolt over meg selv den kvelden. Møter aldri interessante jenter som liker meg og klarer fortsatt ikke å forstå at jeg har klart dette. Men så...

Vurderer å vente 2-3 dager med å ringe, for å skape mer spenning, men hun skulle på hytten onsdag, så ville være med henne før hun var der og påskeferien gikk bort osv.. (Hytta ble ikkenoe av.) Jeg ringer 98, men hun svarer ikke. Da begynner jeg å lure. Sender en tekst en stund senere og spør om hun er i byen, og at meldingen er fra meg. Hun svarer og ringer meg. Hun vil at jeg skal komme ned og hun sier at hun er alene atm, men at hun skal til veninnen fra i går, og at jeg "sikkert kan bli med". Jeg er i ekstase. Drar til byen. Når jeg kommer inn på torget trenger jeg ikke å ringe hun, men jeg  jeg ser at 98 sitter der med kameraten min, og en annen jente (denne kalles 99, som er for ungt for meg) som egentlig ville ha meg ned til byen denne dagen, men jeg sa "skal se hva jeg får til" for at jeg egentlig ville møte 98, (dick, i know). Visste ikke de var venner engang, og nå sitter hun altså der, faen ass...

Får vite at det ikke blir noe av å dra til venninnen, fordi hun fikk ikke lov osv. I byen er det sykt kjedelig og jeg kan se at alle kjeder seg. Har egentlig bare lyst å komme på tomandshånd med 98. Plutselig sier 98 og 99 at de ser ett eller annet og dem løper av gårde. Jeg stikker på do og kameraten min har finni seg noen andre å være med når jeg kommer ut av doen. Så alle har forlatt meg på dette tidspunktet...  Ringer og hører hvor alle er, og jeg går ned til jentene. Da bare sitter jeg der mens de prater og plutselig bestemmer 98 seg for at hun skal sove hos 99. Visste ikke de var venner engang... De drar, men sier at de skal komme tilbake. Jeg drar hjem fordi jeg gidder ikke å vente på dem alene.

98 ringer meg og lurer på om jeg fortsatt er i byen. Jeg har dratt hjem. Jeg spør om hun ikke vil finne på noe imorgen, da svarer hun "vet ikke". Vi legger på og jeg føler meg ikke akkurat så konge som i går... Og tenker da at løpet er så og si kjørt.

Prøvde å få til en samtale på face med 98 i dag, men der var det 0% interesse å hente.
Og 99 som jeg egentlig skulle møte ville ha en forklaring, men jeg klarte ikke det. Så hun skjønte at jeg ditcha henne rett ut. Hun ble ganske pissed og vil ikke snakke med meg mer. Jeg har altså mista en kul venn, og en kjempefin jente på under 24 timer.

Hva gjorde jeg feil?  Var det at jeg ditchet 99 og hun snakket med 98 snakket om dette, for det gjorde dem jo helt sikkert... Eller har ikke dette så mye betydning? Føler meg helt dritt nå... ¨

Håper faktisk noen gidder å lese det her og komme med innspill. Unnskyld for et rotete innlegg med masse surr...

Bozzern

Hvor viste jeg for mye interesse? At jeg ringte henne dagen etter? Faen, det var dette som ikke skulle skje. Gikk på samme smellen igjen...

Jungeldyret

Du virker veldig reaktiv til alt hun gjør, i tillegg vet man ikke hva nr 99 har sagt til 98. :)
Skjønte ikke helt om du hadde avtale med henne eller ikke?

+ Det Roark sier :)

Vent en ukes tid prøv igjen om det forsatt ikke er respons må du gå videre. Synes det også er dumt at du ikke kysset henne. Ut i fra hva du skriver får jeg en følse at hun kan ha ønsket dette tidligere.

VB

Enig med begge de to som har postet her til nå. Men vil legget il at det også er greit å sørge for å gjøre noe alene sammen når dere møtes igjen, ikke så mye vits å dra å møte henne med alle vennene hennes.

Så jeg ville sagt som Jungeldyret, vent en ukes tid så ring henne igjen og inviter henne med på et eller annet. Hvis hun unnskylder seg med at hun ikke kan da og hun ikke tar nevneverdig initiativ til å finne et annet tidspunkt å møtes på så gi faen, gå videre og finn en annen jente.

FatBoy

"Hva gjorde jeg feil?"

Vel , jenta er 15 år, så jeg skal ikke oppfordre til udydig atferd! :) Så i utgangspunktet ingenting! :-D

Akk, disse ungdommene. Hvem husker vel hva som rører seg i de brusende hjertene deres?

:-D

"Jeg ringer 98, men hun svarer ikke. Da begynner jeg å lure."

Her. Bare fordi hun ikke svarer, begynner du å tvile på deg selv. Just relax, tenk at det ordner seg. Have some faith in the process. Det virker som om det gikk kjempebra hittil, så stol på det. Når du begynner å tvile, så skyter du deg i foten. Interaksjonen trenger ikke være smooth eller perfekt. Just get the job done.

"I byen er det sykt kjedelig og jeg kan se at alle kjeder seg."

Her kunne du tatt grep. Led interaksjonen. Om dere sitter og stirrer i lufta, så foreslå at dere skal gå et annet sted da. "Man får ikke mere moro enn man lager sjæl."

Forstår ikke helt alt du skriver, når på døgnet dette er osv. Det står at de stikker for å sove, men at de skal komme rett tilbake?? Om de kun skulle være borte i 15 min f eks kunne du ha venta og fortsatt samtalen.
(Tipper de skal ha jente-praten om deg.)

"98 ringer meg og lurer på om jeg fortsatt er i byen. Jeg har dratt hjem. Jeg spør om hun ikke vil finne på noe imorgen, da svarer hun "vet ikke". "

Så med andre ord så dro du før det hele var over? Du kunne, avhengig av hvor lenge det var snakk om, ventet på henne og prøvd videre. Men når hun endelig ringer, spør DU henne om dere skal finne på noe i morgen. Altså, DU føler deg avvist (noe jeg tipper er kun i hodet ditt), men når hun ringer så er det DU som spør henne om dere skal finne på noe dagen etter. For mye interresse. Ha tålmodighet, la henne investere litt i deg også.
Det slår meg at det er en ubalanse i hvor mye dere investerer her. Og det er det ingen grunn til for hun virker i utgangspunktet ut som hun liker deg.

Ha tålmodighet, du initierer en ny FB samtale med henne og. La henne komme til deg..

"Da bare sitter jeg der mens de prater"
Du kan si: "Hva snakker dere om?" eller "Kan vi snakke om noe jeg vet hva er også?" eller lignende ting som får dem til å innse at du føler deg utelatt uten at det virker "low value".

Men jeg tror ikke løpet er kjørt her. OM hun ikke viser spes interresse så beveg deg videre, men jeg tror du føler at det gikk verre enn det faktisk gjorde.

Bozzern

Må bare få oppdatert med at jeg ringte henne forrige torsdag og spurte om hun ville komme til meg på lørdag. Da skulle hun til Danmark, men hun initierte til å finne på noe denne helgen.
Jeg sa ja, så la vi på. Vi avtalte ingenting. Har en følelse om at ho ikke kommer til å kontakte meg i løpet av helga. Det jeg lurer på er om jeg skal kontakte henne om hun ikke gjør dette, eller blir det litt for mye investering fra min side? Er det bare å gi opp om hun ikke kontakter meg? 

Knipetak

Quote from: Bozzern on April 11, 2013, 17:32:55 PM
Vi avtalte ingenting. Har en følelse om at ho ikke kommer til å kontakte meg i løpet av helga.

Det stemmer nok, spesielt hvis hun ikke spesifikt sa at hun skulle ta kontakt. Foreslår at du sender en SMS og inviterer henne med på noe noenlunde konkret på en spesifikk dag.




Bozzern

Nå til helga eller en annen dag?

Knipetak

Hvorfor ikke nå til helga, iom at hun foreslo det?