Hvordan best avklare hva man er ute etter

Started by Stemning, September 03, 2012, 22:44:49 PM

Previous topic - Next topic

Stemning

Velkjent scenario, men kan ikke diskuteres for mye:

Møter en jente. Merker at man ikke vil bli noe mer enn venner som kan kose seg sammen. Det være seg fordi hun ikke er slik man ønsker, eller at man rett og slett ikke er ute etter fast forhold på nåværende tidspunkt. Man vil bare kose, og det flere ganger. Er ikke noe problem med dem man fikser ved første møte, nå tenker jeg på dem man møter igjen, men altså ikke vil "gå videre" med.

Hvordan bør man gå frem med tanke på hva man sier til jenten, og når? Oppførsel? Hva pleier dere gjøre? Hva syns jentene er best?

Stemning

#1
Jeg later aldri som det blir mer med vilje, men jeg kan nok finne på å gi feil inntrykk uten å ville det siden jeg er relativt kosete (til mann å være) og åpner meg som regel ganske raskt. Har vært i forhold så store deler av livet at jeg syns det er naturlig å være kjæresteaktig når jeg er med en jente, selv om jeg ikke vil være kjæreste. Litt som en søndagskjæreste, en man har det fint med en gang i blant, uten at det blir noe mer seriøst enn det.

I tillegg så tror jeg at den greien som vi har snakket om en del på forumet, om at gutter "går ned" når de velger lekevenner, mens jenter kan "gå opp".. gjør at en del av jentene er, vel, fornøyd med meg. Og da derfor vil prøve å få til noe mer.

Det blir fort til at (ikke les meg feil her, men det gjør faktisk det) de vil mer enn hva jeg vil. Og når de først har den motivasjonen, mister jeg dem når det blir klart hva jeg er ute etter. Noen har fått høre det fra meg litt direkte, andre har bare skjønt det siden jeg ikke kontakter dem så mye. Poenget er at jeg vil endre det opprinnelige inntrykket jeg gir slik at flere ønsker meg slik jeg ønsker dem, så det aldri kommer til noen forvirring og at avklaring blir overflødig.

Jeg vil vel egentlig forsøke å lære meg å være litt mer som en kompis med "koseprivilegier", enn en som forvirrer jentene. Både ved første møte som som regel er på byen (da er det egentlig ikke så vanskelig å virke casual), men også videre når man møtes igjen edru. Tips til det? Sånn som det er nå er jeg litt bekymret for å treffe byenjentene edru, og vil helst egentlig bare møte dem ute. Men jeg vil putte'an inn litt oftere enn det.

fuglen

Jeg har opplevd mye av det samme som du. Jenta vil alltid ha mer enn det jeg vil ha. Emnet forhold, hva man vil osv kommer tilfeldig opp. Jeg forklarer at jeg ikke er ute etter et forhold. Jenta sier greit, vi kan være casual. Her tror jeg problemet ligger; jenta sier at vi kan ta det casual, mens hun har et lite håp om å endre planene mine.

Derfor tror jeg nettopp det med å ikke møtes ofte er en bra strategi. Den strategien skal jeg værtfall prøve på jenta jeg tok en kaffe med i forrige uke :).

Noen som vet om man bør vente lenge bare etter man har hatt sex, eller også mellom kaffidate og filmfuck?

Stemning

Quote from: Ananas on September 04, 2012, 01:58:37 AM
Quote from: fuglen on September 04, 2012, 01:24:32 AM
Noen som vet om man bør vente lenge bare etter man har hatt sex, eller også mellom kaffidate og filmfuck?
Bare etter at man har hatt sex.

Det er så sykt å gi dere råd om dette, fra den andre siden av 'forholdet'.

Du vil ikke ha noen liggevenner? Er vel mye av det samme for jenter som bare vil ligge. Det er jo en helt kurrant ting. :)

VB

Skrev en lang post om dette før jeg så at du nevner at det ikke er snakk om ved første møtet. Oh well..

Jeg ville sagt så fort du vet hva du vil med jenta fortell det til henne på en enkel måte, ta opp hva dere har sammen og si at du synes det er kult og du kan gjerne fortsette slik dere har det men at du er ikke klar for noe mer. Eventuelt kan du nevne at du tar dette opp fordi du vet at du noen ganger kan være litt vel kosete og gi ut feil inntrykk (bedre enn å si at du tar det opp fordi du fant ut at du ikke likte henne så mye).

Du vil sannsynligvis fortsatt miste mange jenter fordi de vil ha mer av deg enn du vil av dem så det er enklere for dem å bryte med deg. Men du vil ihvertfall ha ditt på det rene.

Eventuelt kan du begynne å alltid nevne ved første møte at du er singel men ikke på jakt etter noe veldig seriøst. Det er alltid lov å endre mening til at du vil ha noe seriøst hvis du virkelig liker jenta. Og hvis ikke så har du i det minste nevn hva hun kan forvente av deg.

--WTF?--

Hvem er det som har bestemt at "seriøst" må være synonymt med "eksklusivt"? Det må da være mulig å være seriøs selv om man ikke har et forhold i tradisjonell forstand?
Date only grown-ups. If you're not a grown-up, fix that first.