Når løsnet det før deg sjekkemessig?

Started by Potet, November 27, 2011, 23:47:59 PM

Previous topic - Next topic

Potet

Tror kanskje det har vært noe av dette tidligere, men fant ikke da jeg lette rundt op forumet. Det er tydelig at det er mange her som er flinke meg jenter (eller i alle fall har mye teorietiske kunnskaper, fucking keyboard jockeys :P), så jeg lurer på hva som har vært deres store aha-opplevelser, hva som gjorde at det virkelig løsnet på jente-/guttefronten?

For min del var del har det vært når jeg faktisk har gått inn aktivt og prøvd med på jenter og eskalert, og da særlig de jeg har vært tiltrukket av. Det er sant at det er viktig å øve seg på alle typer mennesker, men det er ekstra viktig at man faktisk øver seg på de man er skikkelig tiltrukket av, slik at man er nødt til å prestere (og belønning blir desto bedre ;D).
Why do people say "grow some balls"? Balls are weak and sensitive. If you really want to get though, grow a vagina. Those things can take a pounding!

Chuck Baz

 I sommer, har enda ikke løsnet ordentlig for tar aldri initativ til samtale selv, men når jeg først snakker med en jente er jeg flink til å eskalere, vet ikke helt hva jeg gjør eller hvordan dog  ::)

ChristianL

Enda ikke løsna skikkelig for meg, men det begynner å komme seg. I forhold til der jeg var 1 år siden har det hjulpet MYE. Det som fikk opp motivasjon min var at jeg fikk min første dame gjennom vennegjengen. Det ble slutt veldig fort, men det beviste noe jeg ikke hadde trodd før: Det er mulig for meg også.

Etter det hadde jeg en periode med mye felling på byen, tok så Bootcamp som lærte meg mye og fikk det til å løsne litt mer. Dvs gradvis fremgang på byen. Begynte smått med at åpning går lettere, så kunne holde samtaler igang, så litt kyssing og først nå veldig nylig et ONS. Det som har hjulpet meg en del er nettdating. Mye lettere enn å sjekke på byen og det gir erfaring og selvtillit som er veldig greit å ha med seg på byen.

Complex

For meg løsnet det seg i april i år. Hadde lest teori og praktisert (debuterte seksuelt og klinte med en del) fra mars 2011 til da.

Det som fikk det hele til å åpenbare seg for meg var boken "How to conquer your campus" av Mark Redman. Fikk praktisert det i russetiden (april/mai i år) og fortsatt derfra. Studerer nå på universitetet og har fått egne lærlinger som får resultater  ::)

VB

For meg var det etter at jeg bestemte meg for aa gaa back to basics. Hadde dame i ca et halvt aar etter at jeg kom inn i pickup, hvorpaa jeg hadde lest mye teori men hadde lite erfaring. Saa jeg trodde jeg var mye bedre enn jeg var. Saa etter jeg dumpa dama bestemte jeg meg for at jeg skulle starte fra scratch ved aa dra ut 2-4 ganger i uka og ove, ove, ove.

Saa hver gang jeg gikk ut hadde jeg et maal og en plan. I starten var det noe ala "I dag skal jeg aapne saa mange som mulig" og saa etterhvert "I dag skal jeg eskalere hvis jeg liker jenta, jeg skal vise interesse verbalt og ved fysisk eskalering" etc...

Det hjalp ekstremt mye siden jeg hadde klare maal som var oppnaaelige for meg, naar jeg da saa fremgangen mot maalene mine ga det meg motivasjon og selvtillit. Etter det var det bare en gradvis forbedring over tid, det var aldri et tidspunkt hvor jeg tenkte "aha, naa forstaar jeg det".

--WTF?--

Er ikke helt i mål enda, men det løsner litt etter litt. Det hjalp mye å oppdage Seductive Reasoning og The Ethical Slut

Det viste seg at problemfeltene mine lå litt andre steder enn jeg trodde i starten, der jeg er nå handler det om å avprogrammere gamle (dårlige) vaner og holdninger, pluss å få orden på andre deler av livet mitt for å få opp selvtilliten... Jeg må ta én ting av gangen.
Date only grown-ups. If you're not a grown-up, fix that first.

Gatsby

For meg løsnet det da jeg flyttet inn i et guttekollektiv der alle var motiverte sjekkere. Vi gikk ut sammen hver helg, pratet om damer, leste om damer, sjekket masse sammen, konkurerte om å ha flest osv. Lærte vanvittig mye både på godt og vondt.

Kjente aldri det var et spesielt punkt der jeg ble "god", men det var et par mindsets som var ganske viktige. En av de var at det lett(!) å sjekke damer. I et virvar av teknikker, åpnere, eskaleringsmetoder ++ (<-- insert any über pua technique) føltes det i begynnelsen som en svær jobb, og et kjempeprosjekt å ta med en jente hjem. Da jeg skjønte at jeg var nok, sluttet å tenke på gameplan, neste steg, eller "nå må jeg ta 10 nummere i kveld, ellers er jeg en taper", så ble alt mye bedre. Det å gå ut for å sjekke damer er er en mer enn god nok plan. Hvordan finner du ut i prosessen. Ingen bøker kan lære deg sjekking bedre enn din egen erfaring, og evne til å lese andre mennesker.

Anbefaler sterkt å gå ut med venner med samme mål i begynnelsen. Det gir det trygghet på byen, og det presser deg til å gå frem til damer, hvis du sliter med det.

To gode tips for å gå frem til jenter:

1. Hvis du lurer på om du skal gå bort til en jente, lurer på hva du skal si, tenker på innfallsvinker: Slutt å tenk, BARE BEGYNN Å GÅ.
Alt løser seg når du har begynt å gå. Du kjenner lettelse, spenning, tankene forsvinner. Fokuset kommer på rett plass, på jenta.

2. Hvis du er redd for å bli avvist er det lettere å gå bort til de som gir deg litt øyenkontakt. De liker deg og prøver å fortelle deg det. De hjelper deg, når du kommer bort.

upandcoming

Løsnet veldig når jeg flyttet nærmere byen. Samme by, samme folk samme sted jeg stikker ut. Eneste forskjellen er at jeg bor ti min fra utestedene, ikke 25 som før. Før fikk jeg med noen hjem kanskje 3 ganger i halvåret.. Nå egentlig hver helg.

Remi

Kan ikke si det helt har "løsnet" ennå. Er vel derfor jeg er her  ;D


Stemning

Quote from: upandcoming on December 03, 2011, 00:05:07 AM
Løsnet veldig når jeg flyttet nærmere byen. Samme by, samme folk samme sted jeg stikker ut. Eneste forskjellen er at jeg bor ti min fra utestedene, ikke 25 som før. Før fikk jeg med noen hjem kanskje 3 ganger i halvåret.. Nå egentlig hver helg.

This.


For øvrig så er jeg ikke helt "løs" enda, men jeg blir varmere for hver dag som går. Øvelse->løsning.