Date-steder i Oslo.?

Started by Dooby, March 13, 2013, 14:04:32 PM

Previous topic - Next topic

Dooby

Jeg har det siste året vært relativt inaktiv på sjekkefronten grunnet utenlandsreise med jobben og veldig mye jobbing både før og etter. Nå skal jeg kjøre  på for fullt frem mot sommeren, og starter med en heit sukkerdate nå til fredag (full FR kommer ila helgen).

Er det noen som har noen tips til steder som egner å starte en sen ettermiddag på en fredag?

VB

Noe som er nærme der du bor slik at det er lett å dra hjem til deg.

Openingherisont

Laundromat på Bislett;) overkommelige priser og upåklagelig atmosfære;)
Ellers kan du jo alltids overraske med å gjøre noe aktivt som å gå på skøyter enten på Frogner eller spikersuppa(nå som det enda litt kjølig ute), også stikke inn på en cafe etterpå å kjøpe kakao el noe;) Har funka utmerket for meg hittil.
Om man gjør det man alltid har gjort, vil man få det man alltid har fått.

FatBoy

Inviter henne til å gjøre ting DU liker å gjøre. "inviter henne inn i din verden" som enkelte ville ha sagt.

Gjerne steder der du er komfortabel/ på hjemmebane. Det skader ikke å ha en viss form for social proof, f eks du kjenner dørvakt/ band/ kule folk/ jenter.

Ha et annet sted i bakhånd, så du kan ta (lede) henne med til et annet sted om du trenger et Change of scenery. (Om stedet dere er på er døllt e.l.) Evne til å lede er jo en attraktiv karakteristikk, så det er et pluss.
Ha et lite eventyr klart. (trenger ikke å være grandiost eller kostbart)

Jeg personlig prøver å unngå tradisjonell date-setup. Tenk "fun hangout". OM dere skulle ende opp med default "ta en kaffe-date", så prøv å skap en uhøytidlig stemning.

Følgende holdning: "Det blir moro å se om hun dama her er kul" er å anbefale. Det er en slags sporty uhøytidlig attitude der du er outcome-INdependent, bevarer litt buyers frame, og er villig til å la ting utfolde seg i hvilken som helst retning uten å pushe for hardt. Det vil si, du vil ha henne, men trenger henne ikke.

(Samtidig som du selvfølgelig eskalerer og "jobber i kulissene" for å få det til å skje om du ønsker det.)

Fisk etter logistikk- info.
Ser du at logistikken er med deg (hun ser ut til å ville ha deg og hindringene er få eller små) så prøv å inviter hjem til deg/ henne. Ha et påskudd. (Etabler et påskudd under daten, f eks, hun MÅ bare se den og den musikkvideoen eller akvariet ditt e.l.)
Ser du at logistikken er i mot deg (feite venninna sover i leiligheten hennes og forventer henne hjem, jobb grytidlig dagen etter, mensen, motstand, vibe`n er ikke helt der ((der som i, hun vil ikke bli med hjem til deg/invitere deg første kveld)) ) vær helt rolig og tenk at du kan fortsette neste gang.

Anbefaler å eskalere så mye som mulig (vær smooth her..) og gå for SNL, men om logistikken suger så ikke push push push.

Lykke til, jeg står ved målstreken med norsk flagg og kubjelle!

FatBwoiii