Når er den ideele tiden for å sende sms etter å ha fått mobil nummer

Started by Openingherisont, March 15, 2013, 14:24:58 PM

Previous topic - Next topic

Openingherisont

Problemstilling: "Se for deg at du får mobil nummeret av en jente, som du ikke kjenner så godt fra før. Du føler dere har god kjemi, også vil du avtale en date. Du ønsker ikke å virke for desperat, og heller ikke vente for lenge, fordi man da risikerer å miste spenningen mellom dere."

Vil tro at dette kan være interessant problemstilling, fordi folk har nokså ulike erfaringer og resultater. Kan derfor være morsomt å se hva flertallet blir.

Viktig her å nevne at selv om det blir et flertall på et av alternativene, vil ikke dette nødvendigvis bety at man ikke kan ha hellet med seg på noen av de andre alternativene.
Denne avstemningen er kun for nysgjerrigheten og av akademisk interesse:)
Om man gjør det man alltid har gjort, vil man få det man alltid har fått.

VB

Spørs hva du avtaler med jenta. Som regel pleier jeg å si løst når jeg kontakter de hvis jeg er interessert i å kontakte de. Hovedsaklig fordi jeg som regel avtaler løst hva jeg vil gjøre med henne mens jeg fortsatt er sammen med henne på første møtet.

Så ofte blir det noe ala "vi snakkes til uka" eller "snakkes i morgen", etc...

Men hvis jeg ikke har avtalt noe så har jeg fra erfaring lært at det er best å sende en melding dagen etter, i min erfaring er sjansen for å få svar mye høyer hvis du sender en melding da mens hun fortsatt husker deg godt enn hvis du sender den 2-3 dager etterpå.

Men med det sagt er det mye viktigere hvordan hun oppfattet deg når dere traff hverandre og også innholdet i meldingen er mye viktigere enn når den er sendt, men det er mange tråder om det her på forumet allerede.

Bananonym

Dagen etterpå.

Ikke overanalyser det. Det er nok ikke hvor lenge du venter som avgjør om du får jenta :)

QueenB

Det finnes ingen fasitsvar. Det viktigste er jo hvilket inntrykk hun har av deg fra før. Kjæresten min sjekket meg opp på bussen, spurte om å få når mitt. 2 timer senere ringte han, og ba meg ut. Jeg synes ikke det var desperat i det hele tatt, fordi han i utg var dritkjekk, selvsikker og sjarmerende. Sånn type høy, mørk og kjekk, med muskler kjekkas-attitude. Når han ringte i stedenfor å sende sms, synes jeg bare det var kult og sexy. Dagen etter var vi på date. Samme kveld ringte han for å si god natt. Ringte dagen etter og sa "fikk ikke nok av deg igår, ass", på en køddete måte. Og vips, så hadde vi avtalt en date til.

Men jeg likte han jo veldig godt fra første sekund, så jeg vet ikke om du skal kjøre så hardt på med en gang. Men ikke vent for lenge, uansett. Og jeg er enig, ikke overanalyser- bare slapp av;)
I don't want to talk like you. I don't want to live like you. I'm going to be like me.

Jungeldyret

Send melding ca 10-15 min etterpå med:
"Hei, Her har du nummeret mitt også.
- navnet ditt.

FatBoy


Openingherisont

Takk for innspill;) Vil bare få poengtere at man selvfølgelig (som mange sier) må ta like mye hensyn til andre andre variabler (som hvor høyt spenningsnivået var da dere pratet sammen, innholdet i Sms etc). Denne avstemningen gikk mest ut på om det isolert sett gikk an å finne fellesindikatorer for hva folk hadde opplevd. Og når du sender første sms'en spiller en rolle som en av variablene, dog kanskje i så mye! Men tror dette er noe en del gutter tenker over. Og kan i beste fall gi dem en indikasjon på hva man ikke bør gjøre. Men når det skal være sagt, så er det viktig å ikke henge seg altfor mye oppi tiden. Som jeg skriver i første teksten, så kan man ha hellet med seg, på de ulike svaralternativene.
Om man gjør det man alltid har gjort, vil man få det man alltid har fått.