List opp skills man burde kunne.

Started by Bleu, May 13, 2013, 03:32:07 AM

Previous topic - Next topic

Bleu

Hvilken skills/teknikker/teorier bør man ha fått med seg egentlig?

Har drevet og sett på mye gammelt materiale i det siste. Prøver vel egentlig å få et bevisst forhold til det jeg driver med. En kompis var med ut og observerte meg en kveld og mente at jeg brukte mye push pull og amog + at jeg eskalerer kraftig. Videre mente han at jeg burde følge opp mange av de damene jeg pratet med fordi jeg forlot dem i "kjøpsmodus". Han mente at jeg lett kunne doble lay raten min hvis jeg følgte opp rett for de dro osv. Ikke vet jeg. Jeg har faktisk ikke et bevisst forhold til det. Noe som er ganske rart.

Har sett litt på push pull og cocky comedy i det siste. Vet ikke er det noe annet jeg burde fått med meg.

Har også hørt at Gv har kommet ut med en bok som er tilpasset det norske markedet.. Lurte på hva denne boken sånn grovt inneholder? Er først og fremst interessert i måter å skape spenning i samtalen.

Så ja.. hva bør jeg ha fått med meg egentlig?

Femininist

Her var det ikke mange setninger jeg forsto :S Hva er det egentlig du spør etter?
Skrap litt på en feminist, og du vil finne en kvinne som lengter etter å være et seksualobjekt. Forskjellen er bare at det ikke er det eneste hun lengter etter.

Koraboros

På bakgrunn av språkbruken og det kompisen din observerte virker det som du trenger å lære GV-metoden og hvordan den skiller seg fra klassisk PUA-teori. Anbefaler deg derfor å lese boka. Jeg har ikke rukket å lese den selv ennå, men regner med at teorien som ligger i bunn er identisk med den som ligger i bunn for boot camp. Og grovt sett inneholder den alt fra teori om sosiale regler og hvordan tiltrekning fungerer til praktiske råd og teknikker man kan bruke.

Bleu

får ta meg sammen og kjøpe den boken. Vet noen om det er mulig å kjøpe den i en bokhandel? skal ut og reise så har ikke muligheten til å sitte hjemme og vente på den. Finner sikkert ut av dette selv snart.. kommer uansett til å bestille den selv om jeg blir borte et par uker.

Stanley

#4
.
Hvis du ikke spør, vil svaret alltid være nei.

--WTF?--

QuoteList opp skills man burde kunne.


  • Trivium
  • Quadrivium
Date only grown-ups. If you're not a grown-up, fix that first.

Habbi

#6
Quote from: Selvtillit on May 13, 2013, 12:44:53 PM
Den kan ikke kjøpes på bokhandel? ???

Nei, og det vet du godt fra før - så hvorfor kommentere på det?


Bleu: Jeg ville anbefalt deg å kjøpt boken ja og ikke fokusert så mye på "the game"-teori (slik jeg oppfatter at du gjør mtp språkbruken din). For å lage en liste som jeg mener er bra er:

- Sosiale antenner
- Sosiale ferdigheter
- Selvinnsikt
- Selvtillit (ikke brukeren)
- Positiv utstråling
- Bra kroppsholdning
- Kjekkasinnstilling

Fremfor alt den viktigste skillsen:
- Være et normalt oppegående menneske som ikke bruker manipulasjon av jenter for å få seg noe

Openingherisont

Habbi: Håper det du mener at med kjekkasinnstilling, ikke går ut på å legge på seg noen rolle av noe slag.  Den mest typiske feilen gutter gjør er å legge på seg en ofte synlig "nå-skal-jeg-sjekke-deg-opp" rolle som f.eks. Johnny Bravo for å sette det på spissen. Og da går jenter som regel i forsvarsmodus.
Om du mener at det man bør ha en overflødighets mentalitet (altså at man har masse tilgang på jenter) er jeg helt enig med deg.


PLUSS.PLUSS...
For øvrig så synes jeg at konteks og overblikk ofte blir glemt i slike tråder. Om man er god til å orientere seg og å planlegge i forhold til omgivelsene og de menneskene man møter, kommer man langt.

Dette går kanskje litt under sosiale ferdigheter, men synes det ofte blir glemt. Eksempler på dette kan være at man inkluderer hele gruppen i starten av et set. Finner ut hvem som kjenner hvem, hvor de skal etc. Og deretter "timer" riktig, når det er på tide å isolere dama.
Om man gjør det man alltid har gjort, vil man få det man alltid har fått.

Habbi

Quote from: Openingherisont on May 13, 2013, 22:54:26 PM
Habbi: Håper det du mener at med kjekkasinnstilling, ikke går ut på å legge på seg noen rolle av noe slag.  Den mest typiske feilen gutter gjør er å legge på seg en ofte synlig "nå-skal-jeg-sjekke-deg-opp" rolle som f.eks. Johnny Bravo for å sette det på spissen. Og da går jenter som regel i forsvarsmodus.

PLUSS.PLUSS...
For øvrig så synes jeg at konteks og overblikk ofte blir glemt i slike tråder. Om man er god til å orientere seg og å planlegge i forhold til omgivelsene og de menneskene man møter, kommer man langt.

Jeg har (så vidt jeg vet/tror om meg selv) aldri inntatt en "nå-skal-jeg-sjekke-deg-opp"-holdning. Jeg sjekker aldri opp jenter, jeg møter jenter på byen(hvis du ser forskjellen). Når jeg tenker på dette med kjekkasholdning, så er det jo mer GV-kjekkas jeg tenker på (skinnjakke, v-neck, bra passform på bukse, riktig holdning på skuldre, blikk og ansiktsmimikk etc)
Bildeeksempel fra bloggen:


Kontekst og overblikk er superviktig ja, er den del ganger det rett og slett ikke passer å komme i prat med jenter. Bra poeng og supert at du nevner det, lett å glemme!

Schwarzkopf

* Oppfør deg normalt, og snakk om normale ting. Mange vet ikke hva som ligger i dette. Dropp å snakke om tragedier som er i nyhetene, lage rare random lyder, bevegelser osv.
*Posisjonering.
*La vær å tro at jenter er absolutt alt, og at hvor mange jenter du ligger med over en gitt periode definerer deg som person.
*Jobb med kroppsspråk og ansiktsmimikk.
*Ingen jenter jeg har møtt, gjennom hele mitt liv, har noen gang hatt noe i mot en veltrent kropp og litt tan.
* God klesstil.
*Smil :)