Hvordan gå frem når et telefonnummer på byen skal føre til noe mer.

Started by Selveste, March 16, 2013, 00:52:00 AM

Previous topic - Next topic

Selveste

Åpner en egen post om det å ta nummer til jenter på byen.

Har personlig nesten helt sluttet å ta nummer på byen, for føler det sjelden fører til noe mer enn bare nummeret. Men andre får jo til dater, osv. så må jo være noe man kan jobbe med.

Hvor mange jenter er det egentlig som gidder å møte en kar de har snakket med ti min på byen, og kanskje ikke husker noe særlig av?

Er interessert i å høre hvilke fellestrekk folk føler leder til at jenta blir med på en kaffe, osv.  :)

Potet

Hvis dere avtaler en felles aktivitet dere vil gjøre samme er det veldig mye lettere! Kanskje det er en sport en av dere driver med som den andre ønsker å lære seg? Driver hun med dans? Hva med å få henne til å lære deg. Finn en grunn til at dere skal møtes igjen.

Når du vil ha nummeret hennes må du si det på en måte som at det skal være en selvfølge å få nummeret hennes. Du ønsker å utstråle at du ønsker henge/gjøre noe kult med henne, ikke bare legge opp til at dere skal på date. Da legger det mye mer press på situasjonen.
Why do people say "grow some balls"? Balls are weak and sensitive. If you really want to get though, grow a vagina. Those things can take a pounding!

VB

Personlig er jeg som deg, jeg tar sjelden nummer med mindre jeg har pratet med jenta i minst en halvtime og en av oss må dra selv om vi har lyst til å prate mer. I slike tilfeller er erfaringen min at det er stor sjanse for å få til noe mer.

Men et nummer som man tar fra en jente man har snakket med i 5-10 min er sjelden mye verdt, men det er bare min erfaring og det er selvfølgelig mulig at det bare er jeg som ikke er god nok til å bygge spenning fort.

Ellers er det som potet sier et knalltips som jeg også som regel bruker.

dagligvare

Min erfaring er at det bare blir et skudd i mørket å sende sms til noen man har snakket med 5-10 min. Det kan funke eller det kan ikke funke. Ren bonus om det fører noe steds.

Jeg pleier å sende en melding på kveldstid i helgen, når sjansen er stor for at hun har tatt en drink eller to. Da er terskelen lavere både for å svare og å treffes.

Vandreren

Det handler om hva du gjør før du får nummeret ikke etter, hvis du kun bruker 5-10 min før du går for telefon nummeret vil du sannsynligvis ikke ha greid å gjøre ett såpass godt inntrykk at hun har lyst til å treffe deg igjen. Det blir som nevnt tidligere et skudd i mørket og sjansen for at du treffer er ganske lav. Dersom du bruker litt mer tid på jentene vil du nok få bedre resultater... gi henne en grunn til å huske på deg så skal det ikke mye til for at du treffer henne igjen. Hvis du vil treffe henne igjen er det ikke en konkurranse om få telefon nummeret så raskt som mulig.

Selveste

Takk for svar. Å finne på noe konkret, og gi henne en grunn til å treffe deg kan nok være lurt. Får prøve ut dette  :)