Førstedate (blinddate)

Started by Levi, May 30, 2013, 19:54:03 PM

Previous topic - Next topic

Levi

Ba med en jente fra sukker (etter litt prating på FB også) på en kaffedate. Synes kaffedate var bra ettersom jeg aldri har møtt henne. Denne torsdagen (idag) kunne hun ikke, men inviterte meg til hjem til henne på reker og hvitvin istedet på fredag (imorgen).
Litt utenfor min komfortsone å dra til en jente jeg aldri har møtt før, men slik som en av artiklene på 0330.no her om dagen skrev; utvid komfortsonen...
Spørsmålet er hva kan man forvente på en slik date, og noen tips for å komme ut av kleine/stille øyeblikk? Ser for meg at vin gjør susen, men...

Stanley

#1
.
Hvis du ikke spør, vil svaret alltid være nei.

Levi

Hehe, jo, der ser du hvor uerfaren jeg er med nettdating ;)

Stanley

#3
.
Hvis du ikke spør, vil svaret alltid være nei.

Knipetak

Quote from: Levi on May 30, 2013, 19:54:03 PM
Spørsmålet er hva kan man forvente på en slik date, og noen tips for å komme ut av kleine/stille øyeblikk? Ser for meg at vin gjør susen, men...

Høres ut som om du ligger bra an, iom at hun inviterer hjem på 1. date.

Blir det stille, så vær komfortabel med at det er stille. Ikke føl at det er din jobb å underholde henne. Stillhet kan og være en god anledning til å gå for kyss.

Claw

Hvis hu er digg på bildene er jo dette dritbra, å gå rett på hvitvin og "reker".  ::)

Levi

Update:
Pratet med henne non-stop i syv timer gjennom to flasker hvitvin.
Eskalerte gradvis med lett berøring ved å ha beinet inntil over til å kose litt med hender før jeg gikk inn for kysset. Så det var som tatt ut av læreboka ;) Eneste nedturen var taxiregningen hjem fra henne på 480 spenn, hadde jeg ikke måtte dra på jobb i dag tidlig hadde det vel blitt en overnatting. Regner med flere dates med henne :)

FatBoy

Luktet det reker av fingrene dine etterpå..?

Levi

Ny sjanse til uken for det, ser ut som det blir date nummer to. Forslag til noe å gjøre?
Tenkte å invitere hjem til meg denne gangen (så slipper jeg taxiregningen ihvertfall)

Stemning

Da må du underholde henne så lenge at siste buss går for kvelden, veldig lett for henne å si ja til å overnatte når 500spenns taxi er eneste alternativ.  ;)

Du kan be henne komme litt sent hvis du er bekymret for at dere går tom for ting å gjøre, 2030 f. eks. Da er jo popkorn og en film en god aktivitet, og så kan du vise henne noe fett etterpå hvis dere ikke allerede har begynt å kle av hverandre. Ting som gitar, bilder du har redigert, musikk du liker osv. Sittende i en sofa med noe chill musikk i bakgrunnen, litt prat og tøys og god stemning -> da går det som regel videre av seg selv. Hun har jo kommet helt til deg.