Trekant?

Started by Hank Jennings, January 25, 2014, 18:59:19 PM

Previous topic - Next topic

Hank Jennings

Har pratet en del med dama om trekant, og hun er med på tanken, og villig til å prøve. (Den varianten med meg + 2 jenter. Awww yeah!)

Vi har begge Tinder, og tenkte kanskje å prøve lykken der.
Noen forslag til hvordan man kan gå frem?

Min umiddelbare tanke, er at det er lettere om hun prater med noen hun har matchet med. Tenker kanskje at jenter som matcher med jenter der, er ute etter å eksperimentere litt?

På den andre siden, har jeg flere jenter å velge i blant mine matcher. Matchet nettopp med en som både dama og jeg synes er heit. Ser bare for meg at den samtalen fort blir veldig klein.

Idéer? Eller er fremgangsmåten helt feil? Burde vi heller bare stikke på byen eller på en fest?

Hank Jennings

Er det et forum jeg ikke har tilgang til, eller har du en link?

elskersportz

Heisann,

kan bare anbefale deg å prøve lykken med Tinder eller lignende tilbud som finns på nettet. Har selv gjort erfaringen at det er mye enklere å finne noen på nettet enn på byen... Jeg selv foretrekker sider som for eksempel http://www.knulletreff.org eller http://www.flirtcamp.no. Er meldt på flere lignende sider og det funker helt fint for meg ;)

Roark

#3
.....

Gambit

Hadde en lignende prat med Xen hun var gira osv.

Bare et råd, ikke virk for ivrig, det kan jo hende at hun bare sa ja og spiller med fordi hun virkelig er redd for å miste deg.


elskersportz

QuoteKan jeg virkelig ha sex med damer i nærheten av der jeg bor ved hjelp av kun ett klikk?!

Hei Roark,
du trenger nok å gjøre en litt større innsats enn bare ett klikk ;) De fleste damer vil jo flørte litt før det skjer noe mer, men det er jo bare gøy! Jeg for min del liker å vite hva mannen ha å by på før det skjer noe mer.. Men lykke til på jakten!