Sauesyndromet

Started by fuglen, March 19, 2012, 12:03:03 PM

Previous topic - Next topic

fuglen


Eh

Kjenner meg igjen!

Jeg bytta nettopp gym for å bytte miljø. Gikk fra Elixia til en gym med seriøse folk som satser på kroppbygging. Gjorde det hovedsaklig fordi jeg trener mye alene og tenkte det kunne gi motivasjon å trene med folk som er mye større enn meg rundt meg. Meldte meg også inn på forum med flere folk fra samme by og trener på samme gym og har allerede kommet i kontakt med folk som er interessert i å trene sammen - både gutter og jenter.

Tror dette er begynnelsen på noe bra. Møte nye folk, nye miljøer, nye intrykk og input. :)
Kan absolutt anbefale sånne små endringer til andre folk og. Skal ikke så mye til for å få store forandringer i livet!

Roman

#2
Om du oppsøker positive miljøer og får deg positive venner, er du allerede ett lysår foran resten av flokken :)

Hva er målet ditt med treninga Eh?

Jeg trener mye selv, og har gjort det en god peride. Men det var ikke før 2011 at jeg lærte at kostholdet er numero uno mtp. resultater. Jeg har nå hatt 1år med "ordentlig" trening, og har hatt massiv framgang i mine øyne.
Jeg har "bulka" siden oktober ifjor, og gått opp et par kilo.
Mitt mål framtil nå var å bli størst mulig innenfor en periode, og nå skifter jeg det til å bli sterkest mulig i forhold til vekta mi.
Jeg har blant annet begynt i en form for turn for å realisere dette :)
Be like water my friend.

Eh

Quote from: Vibingray on March 30, 2012, 08:11:26 AM
Hva er målet ditt med treninga Eh?

Bli deiligere ;)

Målet er omtrent som ditt, bli sterkest mulig i forhold til vekta. Delmål fram til sommeren er å gå ned i fettprosent og legge på meg muskler. har også planer om 150 i knebøy, 200 i mark og 150 i benk - men det tar nok litt lenger tid enn fram til sommeren. Men jeg er godt på vei!

dansken

Wow veldig bra artikkel,  ja kjenner meg igjen.. jeg forandrer meg og venner forandrer seg.. og jeg bruker ikke mer en 1 kcal på venner som trekker meg ned.  Liker best å omgås likesinnede.