Trygt og fint, men likevel ikke fornøyd med situasjonen

Started by tore, October 30, 2012, 00:42:56 AM

Previous topic - Next topic

tore

Ser det er litt lite aktivitet på forumet for tiden. Får skrive et innlegg jeg da, si  ;)

Traff ei søt jente på byen for litt siden. "Line". Det er kult å ha noen å holde på med. Vi treffes vel et par ganger i uken. Ofte film og middag osv. Typiske kjæreste/tøffeldater. En del av meg liker tryggheten jeg får av disse datene, en annen del av meg hater det.

Grunnen til at jeg skriver dette innlegget er at jeg merker motivasjonen min for å treffe nye jenter har blitt mye mindre etter jeg traff Line. I stedet for å tenke på hvordan jeg kan møte nye jenter, tenker jeg mer på hvordan den neste gangen jeg møter Line blir. Hvordan beholde gnisten mellom oss osv.

Ikke er hun drømmejenta heller, i hvert fall ikke enda. Jeg er redd jeg kommer til å bli sammen med henne på feil premisser, der selve det å være i et forhold er målet i stedet for å havne i et forhold fordi jenta er spesiell og kul.

Et typisk scenario for meg nå er at det går skeis mellom meg og Line og jeg ender opp uten andre valgmuligheter og falle tilbake på.

Noen som har tips til å temme det behovet for trygghet og til å øke motivasjonen til å treffe nye jenter?

Hva med å ta "fri" en uke der jeg ikke treffer Line?   8)

Stanley

Hvis du ikke spør, vil svaret alltid være nei.

VB

Quote from: tore on October 30, 2012, 00:42:56 AMNoen som har tips til å temme det behovet for trygghet og til å øke motivasjonen til å treffe nye jenter?

Hva med å ta "fri" en uke der jeg ikke treffer Line?   8)

Kjenner den følelsen godt selv, det er lett å havne på lat siden når man treffer en jente, men ofte vil du angre på det i ettertid når forholdet begynner å dabbe litt mer av og blir mer rutine.

Tror ikke en uke fri nødvendigvis har så mye med seg, prøv heller å press deg selv til å dra ut like ofte som du treffer henne. Så møter du henne 2 ganger i uka, så dra også ut og treff andre jenter 2 ganger i uka. Jeg tror mye av behovet for trygghet vil forsvinne hvis du finner andre jenter som er interessert i samme ordning.

Et spørsmål, har du vanligvis noe på gang med jenter hele tida eller er dette en sjelden ting? Hvis det er det siste er det ganske naturlig at du vil holde på hver eneste jente som viser mye interesse for deg fordi du er usikker på når/om det vil skje igjen.

tore

Takk for svar!

Pga. spesielle omstendigheter har jeg vært lite aktiv på sjekkefronten siden våren, så det er en stund siden jeg hadde sex sist. Vanligvis holder jeg på med noen oftere.

Jeg syns det har vært deilig å gå ut på byen i det siste, selv om det bare ender i dansing og klining. Jeg er på god vei til å skaffe meg litt flere valgmuligheter (overflodsmentalitet), men flere måneder uten sex gjør noe med en.


Stanley

Hvis du ikke spør, vil svaret alltid være nei.

Smooth

Quote from: Autowin on October 30, 2012, 17:25:24 PM
Ja, jeg synes også synd på deg. Noen måneder uten sex må jo være utrolig kjipt, ell? Tenk på de som ALDRI har hatt seg noe.

Nok om deg nå, vi må fokusere på trådstarter nå!:)

Stanley

Hvis du ikke spør, vil svaret alltid være nei.

Chuck Baz

Har samme greia selv, vurderer  å ende det, men er trygt og fint...

Stemning

Haha, tror alle har eller har hatt en sånn. Men trygt og fint uten pulings? Høres trygt men ikke fullt så fint ut. Jeg holder på litt med eksen for tredje runde for tiden, og det er også fint og vi har den beste sexen jeg har opplevd, men det stopper meg fra å møte like mange nye som jeg vil. Men jeg tror det er fullt mulig å kombinere nye og gamle, så lenge alle har åpne kort og ingen blir lei seg. Litt dumt med åpne kort om du tenker den du er litt med er kjærestemateriale, da passer det ikke å møte nye, men som du sier så er det ikke slik og da er det bare å gå ut samtidig som du er med henne.

tore

Det er da pulings. Det er derfor jeg mangler motivasjon!  :)

--WTF?--

Quote from: Autowin on October 30, 2012, 17:25:24 PM
Ja, jeg synes også synd på deg. Noen måneder uten sex må jo være utrolig kjipt, ell? Tenk på de som ALDRI har hatt seg noe.

Date only grown-ups. If you're not a grown-up, fix that first.