Cold reading/NLP

Started by The Stig, August 17, 2015, 20:53:02 PM

Previous topic - Next topic

The Stig

Hva er den beste og mest konsistente boken på dette temaet ?

Er det noen som har noe praktisk erfaring med cold reading?  Om ikke noe annet så kan jeg tenke meg at det kan være litt morsomt. Noen av samtalene mine med damer på byn ender opp med å bli litt sånn småkjedelige.Er ikke så veldig ertete eller leken av meg.
bye bye comfort zone.Just die already.

Potet

Har ikke lest noen bøker om det siden det ikke er særlig viktig å være flink på. Cold reading går egentlig bare ut på å si noe om henne som person uten egentlig å si veldig mye. Altså si noe som virker personlig, men som egentlig er veldig gjeldende for de aller fleste. Klassikerne er "jeg tipper du er iblant er ganske sjenert, men blant visse venner er du veldig sprudlende." De aller fleste anser seg også som ganske kreative og unike, og alle har alltid en eller annen viktig avgjørelse i nærmeste framtid de må ta stilling til. Bruk det gjerne, eller bare finn på masse antagelser om henne. Enten har du rett, eller så er du helt på jordet. Either way får du noe å le av eller noe å snakke om. Bare passe på at du ikke kommer med fordomsfulle antagelser som hun kan bli snurt for.
Why do people say "grow some balls"? Balls are weak and sensitive. If you really want to get though, grow a vagina. Those things can take a pounding!