Skjønner meg ikke på eksen

Started by Smooth, October 08, 2014, 14:06:26 PM

Previous topic - Next topic

Smooth

Jeg og en eks slo opp for et par år siden, og har hatt god kontakt frem til jul i fjor. Rett før jul gadd hun på en måte ikke ha kontakt, siden hun fant en annen fyr på tinder. Etter det snakket vi svært lite, kanskje 1-2 ganger i mnd bare for å spørre hvordan ting går.

Nå før sommeren tok hun kontakt igjen, fordi hun og han duden hadde sluttet å date. Hun sa hun savnet meg og sa at hun fortsatt var glad i meg ("jeg har aldri stoppet å like deg") <- sitat

Vi snakket ganske mye og hun nevnte at hun håpet jeg begynte på skole i hennes by, siden hun ønsket å møte meg, og hun sa ja. Jeg spurte da om vi skulle møtes på onsdagen, men hun svarte ikke. Jeg spurte da om det ikke var så interessant likevel, og hun unnskyldte seg med at hun nettopp hadde fått beskjed om at hun ikke kunne pga noe familiegreier jeg ikke vil nevne her nå.

Etter at skolen startet for meg (jeg flyttet til Oslo, en annen by enn der hun bor) har vi snakket mye, og hun har snakket masse om at hun vil møtes. Hun spurte om vi skulle møtes en søndag, og jeg sa ja. Dagen før vi skulle møtes sa hun at hun begynte å føle seg syk, og jeg spurte da om det ikke ble noe av besøket. Hun sa at det skulle veldig mye til for at hun ikke skulle komme. Søndagen kom, og jeg fikk tidlig en melding om at hun ikke følte seg noe bra, og da ikke kunne komme. Jeg ble ganske så sur og gadd ikke prate mer med henne den dagen.

Hun har også sagt sånn som "jeg tenker masse på da vi var sammen, og det hadde nesten vært gøy å dratt på date igjen bare for å oppleve det igjen". Jeg svarte ikke helt på den setninga, og hun ble litt sur på det. Jeg forklarte at jeg har mistet troen på at det noensinne kommer til å skje, fordi hver gang jeg spør om vi skal møtes, så sier hun alltid nei (har en unnskyldning) eller så blir det avlyst samme dag eller dagen før. Hun sa hun skjønte det.

Jeg tenkte likevel at hun har jo sagt så ofte at hun vil møtes, og jeg spurte da om hun var interessert i sushi denne uka. Hun kom med en unnskyldning (som jeg ikke gidder ramse opp her, hun hadde allerede planer lagt) om at hun ikke kunne finne på noe i helgen.

Etter det har jeg følt at hun har lekt med følelsene mine, at jeg bare er noen hun kan få bekreftelse av frem til hun finner en ny gutt. Jeg har ikke giddet snakke mye med henne etter avslaget jeg fikk. I går skrev hun også at hun kanskje skal til USA i 3 mnd, og jeg har bare sagt ting som "så bra :) ".

Mitt spørsmål er da: Når hun så ofte sier at hun vil møtes og sånt, hvorfor si nei eller avlyse hver gang jeg spør?

fri90

Dette minner meg veldig om ei venninne jeg hadde ( som jeg brukte over 1 år på å komme nedi buksa på) Hun flørett alltid men stoppet meg når det ble snakk om å ta ting videre, men så snart jeg hadde andre dater eller kjæreste så var hun på meg som en klegg og la ut om det ene og det andre om hva hun ville gjøre med meg. Hun var nok bare ute etter valideringen din og ville bare høre at hun kunne få deg pluss at hun da var redd da hun plutselig ble alene og så at du klarte deg så bra.

Smooth

Ja, er det jeg også mistenker. Hva gjør man med sånne?

fri90

Jeg sa ifra og jaget henne ut, i mitt tilfelle gikk det bra for hun skjønte alvoret. men dette vil jeg ikke annbefale fordi det viser reaktivitet. Ville bare ha slutte å svare henne og gå videre.

Love

Eller være veldig freidig og si at du ikke er ute etter vennskap eller forhold. Men om hun vil ha et nummer kan hun stikke innom:D

solstråla

#5
Vel kjenner meg litt igjen og dette bruker hun for å få bekreftelse. Hun bruker det godt som back up om hun trenger det. Ikke noe hyggelig gjort av henne å leke med følelsene dine. Jeg slo opp selv med min eks og jeg kan ringe han og si det han ønsker å høre så kommer han nok løpende. Jeg vet han ikke er over meg enda og har et sterkt ønske å prøve på nytt.

Smooth

Så beste tipset er å bare slutte å prate med henne? Jeg sa ifra til henne at jeg følte meg brukt, og hun forklarte at hun kun ønsker å være med venner i helgene fordi det er da hun orker (hun er syk, kyssesyken og andre forskjellige virus).

fri90

Glem henne og gå videre på jenter som faktisk er verd din tid. Evt kan du gjøre som noen skrev her inne og si at vis hun er kin på sex en kveld kan hun ta kontakt da. Gjør det mye enklere for deg selv.

piken

Jeg synes det høres ut som om ingen av partene her er 100% sikker på hva dere egentlig vil, og det resulterer i at begge parter sender miksede signaler. Det du skriver her blir jo din side av saken, men jeg er ganske sikker på at hun har sin versjon og at hun ikke sender deg miksede signaler med vilje. Har selv det problemet at jeg ofte ikke vet hva jeg vil og det ender med at jeg en dag kan være skikkelig på, mens jeg så blir litt usikker for at jeg var så frempå og så trekker meg litt tilbake. Derfor synes jeg det er bra at du tok en prat med henne, og du må selv finne ut av om det er lurt å ha mer kontakt med henne. Men jeg tenker at det er en beslutning du kan ta sammen med henne; dere kan bli enige om hvordan type kontakt dere skal ha. Vær ærlige med hva dere vil og hvis det frister å bli kjærester igjen så vær så snill å ikke gå inn i det uten å være minst 90% prosent sikker (det er ofte grunner til at det ble slutt som man fort glemmer .. )

dagligvare

Quote from: Smooth on October 08, 2014, 22:53:39 PM
Så beste tipset er å bare slutte å prate med henne? Jeg sa ifra til henne at jeg følte meg brukt, og hun forklarte at hun kun ønsker å være med venner i helgene fordi det er da hun orker (hun er syk, kyssesyken og andre forskjellige virus).

Og dette tror du på?

Ærlig talt...

Hun bruker deg kun for å få bekreftelse.