Hjelp med underlig jente

Started by matsi, May 30, 2013, 16:07:22 PM

Previous topic - Next topic

matsi

Hei!

Min første post her inne. Er gutt i begynnelsen av 20 årene som har datet en del siste halvåret. Dette fortrinnsvis fra ulike nettdating steder. Har møtt mange jenter, hvorav datingen har foregått over litt lengre tid med noen av jentene.

Men har kanskje kjent med 2 av totalt 15 jeg har datet en følelse at hun her er bra. Har aldri hatt den "overflodsfølelsen", når jeg har datet. Mange av disse har jeg bare datet for sexens skyld, og de har ønsket mer.

Dette har ført til overanalysering av meldinger, hvorfor tar hun ikke kontakt, viser jeg for mye interesse osv. Den standard feilen mange gutter viser, og som jeg sikkert har kommunisert enten verbalt eller non-verbalt. Og de har da forsvunnet.

Men opp til topic, så tar jeg meg selv i nå og begynne å surre i det samme gamle selv om jeg har lovt meg selv noe helt annet. Så casen er at jeg har møtt ei jente via en nettdatingside. Hun bor nå i ei lita bygd ca 2 timer fra hvor jeg holder til (Tigerstaden). Var på første date hvor alt var hyggelig og ålreit. Drakk pils, og endte opp hjemme hos henne (Hvor hun overnattet for helgen). Her var det litt vindrikking, så sex og overnatting.

På morgenen etter beklaget hun seg at hun hadde snakket så mye dagen i forveien. Og at hun egentlig var mer sjenert.

Før jeg dro samme dag, så avtalte vi kanskje at jeg skulle komme tilbake samme kveld. Fikk melding på kvelden hvor hun sa at jeg bare kunne komme om jeg ville. Dette endte som kvelden før (sex og sleepover). Hun fremstod da mer sjenert enn når hun hadde drukket. Så dro jeg neste morgen og kommuniserte at jeg ønsket å treffe henne igjen. Hun sa hun fint kunne ta turen tilbake til byen.

Så spør på mld etter ca 1 uke om hun ville treffes for å gå på museum etc., noe hun ønsker.
Det er alltid jeg som tar kontakt på meldinger og event snapchat, foruten de gangene hun HAR DRUKKET. Da renner det inn meldinger og snapper om hvor mye hun gleder seg til helgen, og hvor bra den vil bli, og masse spørsmål til meg om uken som har vært, eksamener osv. Så vi møttes og var sammen fra formiddagen den ene dagen til neste formiddag. Hadde det veldig hyggelig på museum og i byen, og tok et par utepils før vi dro hjem til meg og hun overnattet.

Mitt spørsmål i og for seg er om hun virkelig er så sjenert at hun bare tør å sende meldinger når hun har drukket? Siden jeg føler jeg investerer altfor mye i henne. Men lar det alltid gå ett par tre dager mellom hver gang jeg sender SMS, får aldri korte svar og alltid spørsmål tilbake.

Greia er nå igjen at hun dro fra meg på søndag formiddag, og jeg sa at jeg håpet at vi sees snart igjen. Hvorpå hun sier ja, og replier på mld at hun kom ganske snart tilbake til Oslo håpet hun (Om dette var for å treffe meg eller andre venner vites ikke - da hun har nettverk her). Og at hun hadde storkost seg.

Er det bare jeg som legger for mye i dette når hun bor så langt unna, at jeg forventer mld selv om det er stund til vi treffes event neste gang? Jeg føler den kommunikasjonen via sms eller annen måte er litt fundamental for å kunne bli bedre kjent, med den avstanden. Ikke bare at vi snakker sammen event. hver 14 dag når vi er sammen. Har nå hatt 3 dates og 3* sex med overnatting pluss annen aktivitet for å ikke bare fokusere på sexen, da jeg ønsker mer med henne.

Spørsmålet mitt er om hun virkelig er så sjenert at hun ikke sender melding med mindre hun har drukket?
Legger jeg altfor mye i å få bekreftelse i form av kommunikasjon ellers (SMS osv)?
Er hun interresert i kun SEX eller noe mer?
Hvor mye intiativ skal jeg vise iform av telefon og sms, når ikke hun tar kontakt?

Sliter veldig med å tolke henne, og ser at dette inelgget ble fort svært rotete....

Sola

Jeg synes det høres ut som om hun er interessert, men veldig sjenert og redd for å virke desperat/altfor frampå, og derfor venter til du tar initiativ slik at du da bekrefter at du tenker på henne i blant. Hvor gammel er hun? Hvis du er interessert i mer enn en fb, synes jeg du kan kjøre på med meldinger litt oftere enn hver 3. dag (forutsatt at ikke svarene bare blir kortere og sjeldnere). Slik gir du også henne følelsen av at du er en som blir, og ikke er som så mange andre gutter hun har møtt, som bare "forsvinner" (les:har sex noen ganger, for så å fordufte).

matsi

Hun er 1 år eldre som vil si 23. Har alltid regnet med at jenter som er interessert tar kontakt på melding eller annen måte. Men hun her klarer jeg ikke å forstå...

VB

Slik jeg ser det kan du bare fortsette som nå, ta henne på ordet at hun er sjenert. Hvis hun vil treffe deg, henge med deg, overnatte hos deg og ha sex med deg så er det et bra tegn. Ha forståelse for at hun sikkert har et liv når hun er i byen der hun bor så mulig hun ikke har alt for mye tid pga studier, osv...

Hvis jeg var deg ville jeg fortsatt som nå, ta kontakt av og til å prøv å få til litt prat. Mulig hun åpner seg mer etterhvert, fortsett å inviter henne med på ting når hun er i Oslo. Hvis du vil kan du spørre henne hvorfor hun er så inaktiv over meldinger, men gjør dette når dere er sammen ikke over melding. Eventuelt kan du jo spørre henne etterhvert hva hun forventer ut av forholdet deres, om hun er interessert i noe mer eller kun det dere har nå. Prøv å legg det frem som at du kan være interessert i noe mer men det er ikke krise hvis det ikke skjer.

matsi

Takk for svar! Settes umåtelig pris på.

Er helt enig og det jeg har tenkt å gjøre. Greia er vel at det strider mot alt jeg har lest og forstått om sjekking og dating. At jeg som oftest viser intiativ først, og at det dermed blir et misforhold der.
Men det er kanskje sånn det må bli inntil jeg får en bedre forståelse av hvem hun egentlig er.
Men hva tenker dere å ringe? Synes det kan bli i kjedeligste laget med meldinger om "hvordan dagen har vært" osv. Er redd hun får noia hvis jeg ringer uten "avtale", eller det kan bevise at jeg virkelig ikke er ute etter FB.

SuitUp

Sånn jeg tenker, så viser det jo at du legger litt mer i det hvis du ringer da. Kan jo kanskje også være greit å ha et spørsmål på lur eller noe spennende å fortelle, så det ikke skal virke rart at du ringer (hvis du tror hun får noia). Er jo også en grei måte å eskalere på, men som ikke får deg til å virke desperat. Men bare ikke overdriv med å ringe og sende meldinger alt for ofte. Men er det lenge siden dere begynte å treffes da?

Greeneyed

Hvis hun er sjenert kan det hende hun synes det er skummelt å snakke i telefonen. Ikke ta det ille opp hvis hun ikke er veldig ivrig på telefonprat, hvertfall :) Men det er lov å prøve, hun synes sikkert det er koselig at du vil snakke med henne uansett, for jeg synes absolutt det virker som hun er interessert, hvertfall!

Sånn i forhold til gutter, er jeg kanskje litt som henne. Tipper hun er livredd for å virke masete, og at det er derfor hun ikke tar mye kontakt. Før hun gjør det vil hun kanskje være helt sikker på at du virkelig er interessert, men etter hvert som dere blir bedre kjent vil sikkert sjenansen forsvinne. Du kan jo også si noe til henne om at du har blitt glad for "fyllemeldingene" eller noe sånt, så skjønner hun at det ikke er så farlig ... Men nå vet jo selvsagt ikke jeg hvordan hun er som person, og å sjekke opp jenter vet jeg absolutt ingenting om, så ikke stol på rådene mine uten forbehold! :)