Sliter med å close når "det blir for enkelt"

Started by Azax, June 24, 2014, 12:37:07 PM

Previous topic - Next topic

Azax

Har i det siste opplevd at det er hun som "jakter" mens det er jeg som er "byttet". På en måte er dette bra, da dette egentlig er noe de fleste har lyst til, men likevel ødelegger dette close'inga mi. Jeg føler det hele blir overfladisk da de kaster seg over meg, utrolig enkelt og fort inviterer meg med hjem, ber meg ut av det blå om å ta nr for å senere ringe ang narch. Dette gjør at jeg ikke føler de er oppriktige med meg, men at de enten gjør dette med mange gutter, eller at de er utrolig løse.

Alt dette uten at jeg gjør noe annet enn å bare være kul, lage stemning og sprer gode vibber rundt i lokalet. Flere ganger skjønner jeg ikke før jeg er på vei hjem hvilken bommert jeg har gjort, og angrer iherdig på at jeg ikke bare enkelt closa. (Så enkelt som å si, "okei, la oss dra hjem til deg da"). Dette har ført til et par sure netter med anger på at jeg ikke tok imot "den gratis fangsten."

Tingen er at når jeg føler jeg ikke har jobbet for det, gjør dette at jeg ikke føler hun faktisk vil ha meg, fordi jeg ikke har gjort noe særlig.

Lurer egentlig bare på om dere har opplevd det samme, og hvordan dere lærte av feilene og dermed klarte å close når "det ble for enkelt".



FatBoy

Ja! Har opplevd dette.
Du liker kanskje "the thrill of the chase", det er helt greit det. Kjenner igjen det. Jeg føler også at om det kommer for lett, blir det uinterressant.
I noen tilfeller stemmer det at det er uinterressant (f eks om jenta er mye fullere enn deg og dere er off sync. Eller du merker at jenta er weird, eller du ikke er interressert av estetiske årsaker.)
MEN
Også forstå at i mange tilfeller har jenta kategorisert deg som en attraktiv fyr, og hun vet hva hun vil ha (deg).
Jenter er generelt ræva på aktiv sjekking (fordi behovet ikke er der som regel) og da kan det bli litt rart.

sitat:
"Dette gjør at jeg ikke føler de er oppriktige med meg, men at de enten gjør dette med mange gutter, eller at de er utrolig løse."
Det kan/kan ikke hende, who knows. Men istedet for å velge dette perspektivet, (som i bunn og grunn er en form for fear of rejection under overflaten, kamuflert som "jeg avviser først") velg heller dette perspektivet:
Hun "kaster seg over meg, utrolig enkelt og fort inviterer meg med hjem, ber meg ut av det blå om å ta nr for å senere ringe ang narch." Oi så fett, hun ser at jeg er en attraktiv fyr! Endelig bærer dette frukter!

sitat:
"Tingen er at når jeg føler jeg ikke har jobbet for det, gjør dette at jeg ikke føler hun faktisk vil ha meg, fordi jeg ikke har gjort noe særlig."
Selvom du kanskje ikke jobbet hardt for å få den spesifikke jenta, har du sikkert jobbet med deg selv, selvutvikling, PU. Som har gjort deg til en mer attraktiv mann for jenter. Derfor kan man si at du har jobbet for det. Nå er det snarere din "sense of entitlement" som må catche opp med resultatene dine.

I tillegg trenger du muligens å komme over "jenter er løse" holdningen, av to grunner.
For det første, om du dømmer jenter som vil ha sex så skyter du deg selv i foten. I tillegg, jenter liker sex, som gutter. So what? Hun har pult andre også. So what?
For det andre, i det du dømmer jenta for å ville ha sex med deg ("hun er løs") sier du på en måte til underbevisstheten din at du ikke forstår at hun skulle ville ønske å ha sex med deg, annet enn at det må være noe galt med henne ("løs") siden hun vil det. Igjen, "sense of entitlement"  må catche opp med resultatene.
tenk, selvsagt vil hun det.

sitat:
"Alt dette uten at jeg gjør noe annet enn å bare være kul, lage stemning og sprer gode vibber rundt i lokalet."
Dette + evne til å eskalere og close = bra game!
Stol på deg selv!

Bra game er den du ER, man må ikke GJØRE noe hele tiden. Og det trenger ikke å være hverken vanskelig eller flashy. Du tenker kanskje underbevisst at "jeg har jo ikke GJORT noe særlig (game), så det er ingen grunn til at hun liker meg, hun jenta her må være løs.."

Theres no reason you`re not enough. Det er INGEN GRUNN til at du ikke er nok.

PS, at hun inviterer på nach er i seg selv ikke "løst" (selvom det ofte impliseres sex). Legg også fra deg tanken om at det er en "done deal" om det er nach eller "behovet for å vite om det ordner seg" før du evt blir med. Vær tilstede og happy uansett hvilket utfall. På den måten blir utfallet oftere positivt.

Om du mente at du hadde lyst til å close, men ikke "får til" når hun inviterer fordi du føler det blir for obvious/lett. Bare si ja til å bli med og bare se hva som skjer.
:)

Peace
FatBwoii wit da Gat-Toy.
Bang!

Love

Tja, du kan jo bruke litt humor og "la henne close"...
Lek deg litt i rollebyttet, si ting som at "du ikke blir med hjem første kvelden" med en leken/flørtete tone, og kjøp deg litt tid istedet for å stikke av.
Tilbyr hun nummeret så tull litt med det også..."vet ikke om jeg har plass til nummeret ditt, telefonen er full..." og lag en stemning som gjør at hun vil ha deg mer. Om du med dette utsetter closingen så tenk på det som at hun har "lyst på deg med renter", dvs så lenge hun jobber for det så vil hun også legge mer innsats i at resultatet skal bli bra 8)
Nyt litt av luksusen det er å kunne takke nei/ja til noen du synes er fin:)

Azax

#3
Du har helt rett, F to da B.
Begynte med PU og selvutvikling generelt ifjor August da jeg virkelig bestemte meg for en forbedring. Har utviklet meg utrolig mye på veldig kort tid da jeg har vært ute så mye som mulig, lært av feil og alltid sett på læringen og utviklingen som målet (ikke resultater). Dette har nok, som du sier, gjort at jeg ikke føler jeg fortjener resultatene jeg får, fordi jeg glemmer ut all arbeidet jeg har lagt inn i det lange løp.

Er litt usikker på hvorfor jeg glipper når slikt skjer, men det kan være da jeg er mest komfortabel med at det er jeg som styrer, eskalerer, leder og tar med hjem/inviterer med videre. Når da rollene byttes blir jeg kanskje usikker da jeg ikke helt har god erfaring med det som gjør at jeg føler noe er galt. Likevel lærer man av feil, så her er det egentlig bare å takke for erfaring.

Det angående "jenter er løse"-holdningen kom gjerne litt feil ut fra min side. Mentaliteten min er at jenter ikke skal bli dømt for å ha sex med mange gutter, mer enn det gutter skal for å ha sex med mange jenter. Alle liker sex, og det er noe som er alt for tabu og noe de aller fleste har alt for lite av. Tanken med utsagnet var mer at om jeg fikk jenta uten å gjøre noe (brukte ordet løs), følte jeg fort noe var galt, som om noen tulla med meg. Feks se for deg at noen helt uten videre gir deg en tusenlapp på gata, for å så gå videre. Du ville følt noen drev gjøk med deg, og du ville ikke helt visst om du ville beholdt den tusenlappen, ikke sant? - Slik følelse har jeg fått.

Tror jeg må skjønne det med at bra game er noe man er, og at jeg burde forstå at ting jeg får "billig", kun er billig fordi jeg har jobbet for det tidligere, slik at det faktisk er noe jeg "fortjener".

Takk for godt svar, har sittet å tenkt litt over alt du har sagt, og er ganske sikker på at jeg tar med meg mye fra det.

Fred
Azax (har ikke noe Gat-leketøy)