ikke chase

Started by FatBoy, June 26, 2013, 02:04:40 AM

Previous topic - Next topic

FatBoy

Fikk en erfaring om noe i helgen som jeg tenker å utforske videre angående å ikke chase.
Basically er jeg drittlei å chase. Jeg liker ikke rollen det setter meg i, og jeg ser at det fungerer jævlig dårlig..


Det som er slående er at: damer jeg er litt hypp på, men som jeg ikke nødvendigvis bryr meg om jeg får, chaser meg. Fordi jeg er villig til å gå/la dem gå. Abundance men også at det fjerner presset fra dem. Utfordring også.

Damene jeg er veldig hypp på gir jeg bort "power" ved å være for hypp/solgt med en gang, så det er ingen utfordring der. Hun har fått bekreftelsen og kan gå videre.

Møtte ei høy blondine noen uker tilbake, skulle møtes for en øl men skjedde ikke, endte opp å møtes ute på samme venue/kveld som vi møttes uka før.
Veldig usikker på henne, hun er høy og blond (+) men litt spes ansikt, vet ikke helt om jeg liker henne, pluss at vi ikke har en voldsom connection på det personlige plan heller.

Så tidligere i utallige tilfeller utspiller følgende scenario seg:

Prater med dame, hun nevner at hun må stikke, jeg foreslår å bli med, hun gir resistance, jeg pusher, hun mer resistance, jeg føler at jeg taper ved å trekke meg, og prøver mer og mer fra flere vinkler, der jeg ene og alene bærer ansvaret for at det skal skje og hun er lite investert.

Men det kommer til et punkt hvor man sier "Faen ta dette her altså".
Så nå sist sa dama : "tror jeg snart skal stikke hjem jeg, må tidlig opp på jobb i morgen"
Meg (i stedet for å chase/prøve å få til nytt møte osv) : "Ja ok, men vi ses da" og gir henne en hadet klem før hun får tenkt seg om.

På en måte drar jeg den enda lenger enn henne, jeg tror hun håper å få høre "nei ikke stikk enda da" e.l. men i stedet så er jeg helt som "ok hadet da" uten å flinche (ingen drop i state).
Jeg var 100% ok med at hun skulle dra. Jeg gadd bare ikke chase.

Så da ble hun på utestedet en stund til, og kom bort til meg flere ganger, selvom jeg prata en del med andre chicks osv.
Tror hun "ble snytt for bekreftelse" og blir da litt til for å "få den tilbake".
Jeg mener hun nevnte at hun skulle hjem et par ganger til (!)

Jeg nevnte for henne at jeg kanskje kunne blitt med henne, men at hun skulle så sykt tidlig opp i morgen så jeg ikke var sikker på om jeg ville. Som om hun nevnte det for å invitere meg, men at jeg var i tvil.

Det endte opp med at hun dro hjem alene fordi jeg ikke orka å stå opp så tidlig. Men jeg tror nok jeg kunne blitt med henne, og hun hadde sannelig vært mer investert nå som hun hadde måttet jobbe litt for det. I retrospekt skulle jeg blitt med henne for å se om dette holder vann.

Det kan jo faktisk godt hende at hun i første omgang hinta til at jeg skulle invitere meg selv med hjem til henne, og at jeg kunne ha prøvd å få det til og at det hadde gått smooth, men det virka veldig som om hun var i ferd med å si hadet. Og det kom så brått at  jeg følte det ble unaturlig å reise fra stedet på et blunk. Jeg ville faktisk heller være ute og ha det gøy.


Uansett, dette skal jeg leke meg med litt med framover.

Når man chaser så etablerer man jo at dama ikke trenger å gjøre så mye for at ting skal skje, hun får rollen som den som "styrer tempoet/bremser": "nei, ikke i kveld".. holdt jeg på å si.

Når man ikke chaser kan det se ut som om chicks "våkner opp" fra autopilot resistance`n/"bremsingen" sin. "Huh? Skal han ikke chase? hvorfor ikke?"

Og mange kan gå langt i å gjenvinne bekreftelsen, i følge de store tøffe guttene.  :)

Jeg sier ikke at man ikke skal lede og eskalere, men å være komfortabel med at det ikke skjer noe. Outcome independance! Du har det like gøy uansett hva utfallet blir.
Å chase er misbalanse mellom hvor mye dere investerer. Du vil det åpenbart mest.

Hele "litt i tvil" framen er gull.

Nå kan man jo si at det er en veldig spesifikk situasjon jeg nevner her, og at det ikke er så lett å overføre til andre situasjoner der jenta ikke forteller deg at hun skal hjem. Men jeg tenker å benytte hver anledning som kommer til å ikke chase!

Selvom jeg skal prøve meg.

<3 <3
Fatbwoiii


VB

Jeg er veldig enig med deg i det du skriver, men det er en veldig vanskelig balanse å finne fordi man må jo også være litt frempå for å få de damene man vil ha. Selv har jeg merket at de gangene jeg ikke tenker på å sjekke, men bare har det gøy og gir faen så kommer damene å prøver å sjekke meg opp.

Har et eksempel fra i fjor når jeg var ute med noen venner, vi møtte en høy (en del høyere enn meg) veldig pen blondine på et utested og jeg var allerede i et veldig lekent humør. Så uten noen plan om å sjekke henne opp begynte jeg å lekent disse henne fra starten av. Ga henne et lekent kallenavn som hun absolutt ikke likte og lo bort alle shit testene hennes. I hodet mitt var denne dama langt utenfor min liga, mye penere enn samtlige damer jeg har hatt noe med før. Så jeg stakk å flørta med andre damer og bare snakket med henne når jeg tilfeldigvis så henne igjen.

Det ble til at jeg så mer og mer av henne utover kvelden, så hun stalket meg. Etterhvert stikker vi fra utestedet sammen med noen felles venner som alle på mystisk vis forsvinner før vi sitter igjen alene på en bar.

Dette mønsteret gjentar seg gang på gang, når jeg ikke tenker på sjekking og bare tuller rundt så blir det til at damene kommer etter meg, ikke motsatt. Får veldig ofte masse oppmerksomhet fra venninner av venner, fordi jeg som regel ikke sjekker så mye i min sosiale sirkel men bare snakker piss med dem.

Jeg har prøvd å finne balansen når jeg ser en dame jeg faktisk vil ha, men føler jeg ikke helt har den enda. Det blir litt hit and miss.