Problem: Avstandsforhold - Fra flørt til seriøst

Started by Dharoc, March 31, 2014, 12:38:02 PM

Previous topic - Next topic

Dharoc

Kortversjon av situasjonen:

****
Rundt jul snakket jeg (22 år) endel med ei jente (21 år) på Tinder. Hun hadde nettopp slått opp med kjæresten. Jeg følte vi fikk ganske god kontakt, hun virket kul men var bare hjemme hos familien i jula. Hun dro tilbake for å studere og vi fikk aldri sjansen til å møtes.

Vi holdt kontakten og jeg følte jeg klarte å holde spenningen oppe uten å virke for needy. Holdt også litt på med ei annen jente noe som gjorde det lettere. Hun besøkte familien igjen en helg etter ettpar måneder og vi fant ut at vi skulle treffes. Vi møttes for en kaffe på fredagen og stemningen var god. Vi møttes igjen på byen på lørdagen. Vi tok følge hjemover og vi klinte og snakket. Vi fant ut at jeg skulle komme på besøk til henne.

En måned senere dro jeg for å besøke henne, det er såpass langt at man må ta fly, jeg bodde hos henne og vi hadde det veldig gøy sammen. Vi dro ut med vennene hennes, hadde masse digg sex og det var generelt kul og avslappet stemning.
Mot slutten av helgen (igår) spurte hun hva jeg tenkte om oss, jeg sa at jeg syntes hun var en kul jente og jeg hadde hatt det veldig gøy, hun var enig men sa at det kunne være litt utfordrende med avstanden, jeg sa meg enig i det og vi ble enige om at vi skulle tenke litt på det.
Hun kommer tilbake i påsken og blir her i 10 dager. Vi har avtalt at vi skal se Game of Thrones sammen da.

Det er åpenbart at hun liker meg ettersom jeg har kommet så langt med henne og jeg er ganske fornøyd med hvordan jeg har håndtert situasjonen fram til nå.

****


Litt av utfordringen er at hun snakker MYE med MANGE gutter (Snapchat topplister ftw), mest sannsynlig fra Tinder, og mange som er mye bedre utsendemessig enn meg uten at det trenger å bety altfor mye. Disse bor også der hun studerer. Jeg tror kanskje dette er hovedgrunnen til min usikkerhet.

Etter å ha kommet hjem nå merker jeg at jeg har lyst til å ta det enda et steg videre. Det er mulig jeg blir litt lurt av at hun snakker mye med andre gutter og at jeg derfor har enda mer lyst til å "sikre" meg henne. Jeg irriterer meg litt over dette fordi jeg føler at hun har overtaket, noe jeg ikke er vant med.
Jeg vet at jeg kan få pene jenter i byen jeg bor i men har allikevel lyst til å gi opp det for å få henne...



Jeg har MANGE spørsmål som jeg kunne tenke meg å få deres mening på. Feel free til å svare på ett eller flere av dem :)

1) Burde jeg vente til påske med å ta opp at jeg vil ha noe mer, eller kan jeg ta det opp før?
Jeg føler jeg viste meg i overkant needy allerede ved å dra så langt for å treffe henne, samtidig som det var hun som tok opp avstandsproblemer først.
To uker er også ganske lenge i "hot girl world", spesielt med mange kjekke guttevenner...

2) Hvordan burde jeg ta det opp på best mulig måte?

3) Hva tenker dere om at hun snakker så mye med andre gutter? Er det noe jeg burde være bekymret for?
Kan legge til at hun virker som en veldig ordentlig jente og sa at hun ikke hadde hatt sex siden Oktober, hun og kjæresten hadde ikke hatt sex de to siste månedene(!) Hun er samtidig en sånn kul jente som gutter digger å henge med og som alle i klassen liker.

4) Tror dere hun bruker gutter som en slags sosial rebound etter at det ble slutt med kjæresten for å få opp selvfølelsen?

5) Jenter: Jeg følte at hun mente det oppriktig, men er det allikevel mulig at hun sier at det kan være "utfordrende med avstandsforhold" i håp om at jeg skal insje og si at "det er ingen problem!" ?

6) Hva tenker dere om avstandsforhold generelt?

Anders GV

1. Vent til påskeferien. Hun vet jo godt at dere skal møtes da. Om hun mot alle odds finner noe mer spennende innen den tid, var jo ikke dette noe å satse på uansett.

2. Om hun ikke tar det opp før, ta det opp på siste dagen dere har sammen før hun reiser tilbake. Ta det opp på samme måte som hun gjorde.

3. Er bare bra at hun har litt valgmuligheter. Da vet du jo at hun virkelig liker deg når dere møtes igjen. Er uansett utenfor din kontroll --> unødvendig å engste seg over.

4. Umulig å vite. Kanskje.

5. ---

6. Er ikke optimalt og krever at du ikke er av den veldig sjalu-typen.
Har hørt ekstremt få eksempler hvor langdistanse har fungert lengre enn 1 år.

Love

5. Tja, dere er i en alder hvor man studerer og kan komme til å flytte uansett...
Hvilket betyr at mange av de du henger med der du bor kan bo helt andre steder om et par år.
Er selv i en situasjon nå hvor avstand og andre ting gjør at vi treffes ca 1 gang hver mnd, og det er utfordrende fordi man savner hverandre. Men veldig stas når man treffes:)