Noe å bygge på?

Started by Love, February 22, 2014, 10:55:36 AM

Previous topic - Next topic

Love

Min greie er at jeg har datet en fyr en stund som jeg helt fra starten av skjønte kjørte PUA triks på meg, jeg har spilt med fordi jeg ville bli bedre kjent med ham. Etter å ha vært i kun faste forhold så har jeg så langt hatt det gøy med det, og siden jeg setter pris på veldig mye ved ham så har jeg fortsatt på tross av "push pull" og at han egentlig hele tiden prøver å få meg til å ta initiativ til å treffes igjen. Jeg har holdt igjen og bare møtt ham når jeg selv vil, men begynner nå å bli lei av spillet (det er jo utmattende i lengden). Virker som om han vil holde på meg men er redd for å gi meg overtak ved å avsløre følelser, sikkert lurt i starten men nå begynner det å virke mot ham fordi jeg lurer på om han er for usikker for meg.
Jeg har forsøkt å la være å ta opp temaet spill, vil ikke "konfrontere" ham fordi dette kan ødelegge spenningen. Men må jo snart snakke om hva vi driver med for ikke å gå lei nå. Er det noen god måte å gjøre det på? Jeg vet at jeg kan miste ham og er forberedt på det.

Love

Det hjalp bare å skrive det her, jeg fant ut hva jeg skulle gjøre og det funket!! Takk for hjelp til selvhjelp:D

Frysedisk


Love

Ok, jeg tenkte:
1. Siden jeg bryr meg nok til å skrive det her, så er det tydeligvis en person jeg vil beholde. Det hadde jeg ikke kommunisert til ham.
2. Alle har feil, og leter man etter dem så blir alt farget av det. Så jeg noterte meg i stedet alt som så langt har vært bra med oss og som har gått i riktig retning. Det er mye som er positivt og som gjør meg mer sikker på mine følelser for vedkommende.
3. Basert på dette tok jeg det første skrittet og sa litt om hva jeg følte uten å legge opp til at han skulle besvare det.

Vi har gitt hverandre mye Space, pga. kjipe erfaringer fra før, og det kan være bra. Men ikke hvis begge går og lurer for lenge....