Gode Vibber Forumet

Åpent forum => Nettdating og SMS => Topic started by: Stemning on November 12, 2011, 07:26:35 AM

Title: Ny greie: Judge my profile! (Oppdatert med ny (og bedre?) versjon av profilen!)
Post by: Stemning on November 12, 2011, 07:26:35 AM
Jeg har opprettet profil på sukker.no, men er ikke sikker på om den er "riktig" i den forstand at det er dette som egner seg best til å tiltrekke jentene jeg vil ha. Jeg vil gjerne ha tilbakemelding på profilteksten fra dere, gutter og særlig jenter, om hva dere syns og hva som virker bra og mindre bra. Jeg har et profilbilde jeg er veldig fornøyd med, men har heller ikke fått testet dette på jenter men det skal jeg gjøre snart. I albummet mitt har jeg 3 andre bilder som jeg også føler jeg tar meg bra ut på, men de er temmelig "staget" som en photoshoot.. for jeg hadde ikke bilder hvor jeg så bra ut. Men har "avvepnet" de i kommentarfeltet under ved å skrive ting som "boyband neste?;)" osv.

Here goes!

---

Profilen min i dag, per 22.11.2011


QuoteProfilnavns beskrivelse av seg selv
Når jeg var liten drev jeg fattern til vanvidd med "hvorfor det da?" Og sånn har jeg fortsatt å være (plager nok ikke vettet av folk lenger men :P), så jeg kan nok mye om mye, og litt om det meste annet. Jeg liker å prate, og jeg liker andre som kan engasjere seg i en livlig samtale! Avgjørelser faller lett for meg, jeg nøler sjelden lenge, og står ved valgene jeg gjør.

Som regel foretrekker jeg å gjøre ting selv, da blir jeg oftest mest fornøyd med utfallet! Og blir jeg ikke det har jeg bare meg selv å skylde på. :D

Man skal ha det gøy, og kunne tøyse og le med hverandre, så hvis du er fisefin og høy på deg selv er det et kryss oppe i høyre hjørnet! Ellers er jeg genuint optimistisk, og har troen på at man kan få til det man vil. ;)

Profilnavns beskrivelse av sin drømmepartner
Min interesse fanges av deg som er intelligent og selvsikker i det du gjør. Du både ser og ønsker å se bra ut. Jeg fenges av at du ikke tar noe for gitt, og stiller krav til omverden. Når jeg tøyser og er spydig har du comebacks som minner meg på hvorfor jeg liker akkurat deg :) Du lever for øyeblikket, men det betyr ikke at du ikke har ambisjoner og mål for fremtiden!

Det er viktig at du har ting som skjer i ditt eget liv, og har det nesten like fint uten meg, men at du likevel kunne tenke deg en å ha det enda litt kjekkere med i en allerede bra hverdag.

Resten er jeg villig til å forhandle på. ;)

Profilnavns beskrivelse av sin jobb og interesser
Lever mest, studerer en del, trener jevnlig og jobber iblant. ;)

Ingenting er som å chille inne etter lange dager, se på noen episoder av noe eller bare preike. :) Ellers så liker jeg godt å finne på ting utenfor huset som å briljere på bowlingbanen (utfordring?) eller nyte litt for mye smågodt i kinosalen. Solskinn betyr grilling og frisbee i parken! Rusler gjerne noen runder i byen og ser i butikker og tar en is, og når beina blir sliten blir det en matbit på nærmeste hjørnet.

Jeg koser meg med matlaging og god mat, særlig når vi er flere om å spise den! Og så passer det så bra med vin til god mat.. ;) Jeg er nok i overkant glad i hvitløk og chili, men er også med på å prøve nye smaker! Må skryte litt av å kunne smelle sammen pannekaker uten oppskrift og på øyemål. De blir kjempegode! (stort sett) :D

Så hvis du kan tåle varierende pannekaker, står du fritt til å forsøke å bli invitert ;)
Title: Sv: Ny greie: Judge my profile!
Post by: Lysjenta on November 12, 2011, 13:29:49 PM
Joda fin profiltekst, men litt generell. Tenker du må skrive noe som får folk til å stoppe opp og huske deg. Viktig å gi de noe å spørre om.
Eneste jeg kunne komme på å spørre om ut ifra dette, va det med pannekakene.

Med denne teksten må du ha veldig bra bilder.
Jeg vet det ikke er så kjekt å utlevere seg på nettet, men tenker du må få med mer detaljer som er unikt for deg:)

Selv har jeg laget noen "oppgaver" på profilen, som gjør at de må finne ut av noe selv, det fungerer ganske bra.
Men jeg er jo jente, vet ikke hvordan det fungerer andre veien :)
Title: Sv: Ny greie: Judge my profile!
Post by: guffen on November 12, 2011, 14:31:45 PM
QuoteJoda fin profiltekst, men litt generell.

Helt enig i at den er altfor generell, det er nesten ingenting i teksten som sier noe om deg som person. Dette er stort sett ting som passer for de fleste.

For eksempel:
QuoteJeg elsker å le og tøyse
Hva ler du av ? Hvordan liker du å tøyse ? Practical jokes ?? Gi eksempler på hva du ler av, og gjerne hvorfor.
QuotePå fritiden funker jeg både i og utenfor sofaen, ser gjerne noen serier og slapper av, eller finner på noe mer aktivt med godt selskap :)
Hva slags serier og aktiviteter snakker  du om? Hvorfor liker du akkurat disse seriene og aktivitetene ?

At du liker å lage mat er positivt, det bør du skrive mer om. Og gjerne med mer engasjerende ord (glad i --> elsker). 

Ellers er beskrivelsen av drømmepartner veldig bra!

Generelt : Trekk frem ting som er spesielt for akkurat deg, enten det er noe du liker eller hater (helst flere ting du liker enn hater, ellers kan man fremstå som negativ). Og prøv å skrive engasjert om det! Da gjør du det, som Lysjenta nevner, lettere for jenter å ta kontakt,  for da har de noe å kommentere / spørre om. 
Title: Sv: Ny greie: Judge my profile!
Post by: Stemning on November 12, 2011, 15:29:36 PM
Takk for feedback, det dere sier høres fornuftig ut:) tenker å gjøre en del av endringene dere har foreslått i løpet av kort tid før jeg legger inn en meldingsrunde til de heldige damene ;) men føler det er viktig at profilen sitter aller først. Det er fortsatt bare å komme med innspill folkens, setter stor pris på det! Er nesten fristet til å legge ut bildene også for å få hjelp til å velge :P Jeg anser meg selv som en med utseende som holder til de aller fleste damer, men det kommer aldri frem på bilder.. slik at for å ikke se ut som jeg har downs har jeg måttet ta ganske oppstilte bilder, noen som har råd om hvordan jeg kan få en fotoshoot til å se ut som tilfeldige bilder?

Forresten, er det bare tull å ha en sånn "utfordring" til den besøkende i starten som dette: "Har du noe spesielt ved deg selv å by på utenom et bra ytre?"
Har tatt den ut foreløpig, ble for usikker på om det var dumt :P
Title: Sv: Ny greie: Judge my profile!
Post by: Andreas GV on November 12, 2011, 19:20:37 PM
Bedre enn det meste annet der ute.

Dårlig
Bra


Profilnavns beskrivelse av meg selv
Har du noe spesielt ved deg selv å by på utenom et bra ytre?

Her har du en som har sterke og tydelige meninger om det meste, og deler de gjerne. Jeg liker å prate, så du er nødt til å kunne engasjere deg i en god og livlig samtale.  Er en som liker å gjøre ting selv, for da blir det best (selvgjort er velgjort). Jeg kan mye om mye, og litt om det meste annet. Jeg nøler sjelden lenge, og står ved valgene jeg gjør.

Jeg elsker å le og tøyse, og tar ikke meg selv spesielt høytidelig. Det er viktig for meg at du også kan ha en ironisk avstand til deg selv, og kan fyre av en og annen spøk tilbake! Ellers er jeg genuint optimistisk, og har troen på at man kan få til det man vil. ;) Det blir som regel det man gjør ut av det!

Vil si at jeg er veldig fornøyd med situasjonen min sånn den er nå, jeg er ikke ute etter å finne en jente for å "fylle et tomrom i livet". Det kunne likevel vært kjekt å treffe deg som kan fange min oppmerksomhet og gjøre hverdagen enda mer spennende. Jeg tror ikke den store kjærligheten nødvendigvis må være rundt første sving i første omgang, men jeg har likevel den innstillingen at den rette flørten godt kan bli til noe mer hvis det kjennes riktig. Tar alt det der som det kommer. :)

Jeg ser etter deg som har mye som skjer i ditt eget liv, og har det nesten like fint uten meg, men som likevel kunne tenke deg å ha en å ha det enda litt kjekkere med i en allerede bra hverdag.

Profilnavns beskrivelse av sin drømmepartner
Du er intelligent og selvsikker i det du gjør. Du både ser og ønsker å se bra ut. Du er nysgjerrig og undrende, og tar ingenting for gitt. Du er ikke selvhøytidelig og tåler en spøk, og har kanskje et par på lager selv. Du er livsglad og kan leve i nuet, men samtidig har du mål og ambisjoner som driver deg i livet.

Resten er jeg villig til å forhandle på. ;)

Profilnavns beskrivelse av sin jobb og interesser
Lever mest, studerer en del, trener jevnlig og jobber i blant. ;)

På fritiden funker jeg både i og utenfor sofaen, ser gjerne noen serier og slapper av, eller finner på noe mer aktivt med godt selskap :) Så lenge selskapet er bra er jeg ikke vanskelig å be ut på festlige kvelder, eller turer i friluft. Kaster gjerne frisbee og koser meg i parken! Er glad i å fikse god mat, og å invitere venner på bespisning.
Kan skryte av å kunne smelle sammen ypperlige pannekaker uten oppskrift og på øyemål. ;)
Title: Sv: Ny greie: Judge my profile!
Post by: Solskinn on November 12, 2011, 20:51:17 PM
Vet ikke helt jeg..Synes kanskje det var litt kjedelig og standard...
Jeg har vært på sukker i snart ett år og det du skriver er liksom ingenting nytt..

Hva med å skrive om litt hverdagslig ting og gjøre det litt humoristisk og flørtete? Kanskje skrive på en måte som jentene kan kjenne seg igjen i, men på en måte hvor du kan luke ut de som ikke har de kravene du vil ha.

Kutte ut setninger som; du må kunne, du er. Ha heller setninger som; er du? liker du? mener du?
Du vil ha en som ikke tar seg selv høytydelig, så hvorfor ikke spøke litt i beskrivelse av drømmepartner og eller om deg selv?
Skriv noe morsomt :D Det funker for de fleste, så sant de deler den samme humoren  :P

Falt veldig for en profil der inne. Den var original og morsom. Stilte de rette spørsmålene og nå skal jeg på date til uken  :)

Title: Sv: Ny greie: Judge my profile!
Post by: Stemning on November 13, 2011, 17:34:21 PM
Ja ok, takk for hjelp og råd!

Skulle gjerne hatt noen meninger til dog for å få et litt bredere bilde av hva som kan være bra og ikke :)

Har lest (og tenkt) at det i beskrivelse av drømmepartner med "Du er xxxxxxx.." kan være bra pga. det viser at jeg tør å stille krav og at det igjen betyr at jeg vet at jeg har valgmuligheter? Og at det i seg selv skal være positivt? Leonaen mener det er bedre med "Er du xxxxxx..", hva tenker dere andre? Kan se den at "du er" kan bli klysete.. er en balansegang det der :/

Jeg er enig i at jeg må få inn mer spøking i beskrivelsene og "kravene" :P men er ikke lett å skrive morsomt! Noen som har råd der? Jeg er en spøkeful type no doubt, men det er mer sånn at jeg glimter til "in the moment" med vittigheter som passer inn i samtaler osv, er noe helt annet å skrive dem alene helt uten setting rundt :P

Quote from: Leonaen on November 12, 2011, 20:51:17 PM
Falt veldig for en profil der inne. Den var original og morsom. Stilte de rette spørsmålene og nå skal jeg på date til uken  :)
Tror du at du kan klippe ut noen eksempler på hva som var fengende? Eller si noe mer om hvordan han fanget deg så riktig? Var han rimelig knapp i profilen, eller var den lang og grundig?
Jeg merker at min er relativt lang nå, og hvis jeg skal skrive mer og spøke mer osv, og komme med mer eksempler som dere anbefaler, så blir det iallefall lang profil så da burde jeg kanskje kutte noe ut?
Title: Sv: Ny greie: Judge my profile! (Oppdatert med ny (og bedre?) versjon av profilen!)
Post by: Stemning on November 13, 2011, 21:45:43 PM
Hva syns dere om endringene? Gir den en mer "ekte feel" og skiller seg bedre ut? Jeg skriver ikke noe som ikke stemmer forresten :P Så kynisk vil jeg ikke være, til tross for at jeg ber om råd til hvordan det kan se bedre ut! Vil gjerne høre flere meninger!


Profilnavns beskrivelse av seg selv
Når jeg var liten drev jeg fattern til vanvidd med "hvorfor det da?" Og sånn har jeg fortsatt å være (plager kanskje ikke vettet av folk lenger men :P), så jeg kan nok mye om mye, og litt om det meste annet. Jeg liker å prate, og jeg liker andre som kan engasjere seg i en livlig samtale! Avgjørelser faller lett for meg, jeg nøler sjelden lenge, og står ved valgene jeg gjør.

Som regel foretrekker jeg å gjøre ting selv, da blir jeg oftest mest fornøyd med utfallet! Og blir jeg ikke det har jeg bare meg selv å skylde på. :D
Jeg elsker å le og tøyse, så hvis du er fisefin og høy på deg selv er det et kryss oppe i høyre hjørne! Ellers er jeg genuint optimistisk, og har troen på at man kan få til det man vil. ;)

Til slutt vil si at jeg er veldig fornøyd med situasjonen min sånn den er nå, jeg er ikke ute etter å finne en jente som skal "fylle et tomrom i livet". Når det er sagt så har jeg troen på å treffe deg som kan fange min oppmerksomhet og gjøre hverdagen enda mer spennende. Jeg tenker ikke at den store kjærligheten nødvendigvis må være rundt første sving i første omgang. Tar alt det der som det kommer..

Det er viktig at du har ting som skjer i ditt eget liv, og har det nesten like fint uten meg, men at du likevel kunne tenke deg en å ha det enda litt kjekkere med i en allerede bra hverdag.

Profilnavns beskrivelse av sin drømmepartner
Min interesse fanges av deg som er intelligent og selvsikker i det du gjør. Du både ser og ønsker å se bra ut, både for deg selv og andre. Jeg fenges av at du ikke tar noe for gitt, og stiller krav til omverden. Når jeg tøyser og er spydig har du comebacks som minner meg på hvorfor jeg liker akkurat deg :) Du lever for øyeblikket, men det betyr ikke at du ikke har ambisjoner og mål for fremtiden!

Resten er jeg villig til å forhandle på. ;)

Profilnavns beskrivelse av sin jobb og interesser
Lever mest, studerer en del, trener jevnlig og jobber iblant. ;)

Ingenting er som å chille inne etter lange dager, se på noen episoder av tvseriene jeg ser for tiden, eller bare prate om løst og fast. :) Ellers så liker jeg godt å finne på ting utenfor huset som å briljere på bowlingbanen (joda det er en utfordring) eller nyte litt for mye smågodt i kinosalen. Solskinn betyr grilling og frisbee i parken! Går gjerne noen runder i byen og ser i butikker og tar en is, og når beina blir sliten blir det gjerne en matbit på nærmeste hjørnet.

Jeg koser meg med matlaging og god mat, særlig når vi er flere om å spise den! Jeg er nok i overkant glad i hvitløk og chili, men er også med på å prøve nye smaker! Må skryte litt av å kunne smelle sammen pannekaker uten oppskrift og på øyemål. De blir kjempegode! (stort sett) :D

Så hvis du kan tåle varierende pannekaker, står du fritt til å forsøke å bli invitert ;)
Title: Sv: Ny greie: Judge my profile! (Oppdatert med ny (og bedre?) versjon av profilen!)
Post by: Stemning on November 14, 2011, 16:42:03 PM
Hei Ananas! Takk for tilbakemelding, den var grundig og jeg setter stor pris på at du har brukt tid på meg:P MEN, du har sett på den gamle profilen! :/ Burde vel sette inn den nye øverst. Jeg har gjort en hel del endringer siden den du kommenterte! Syns du den nye er bedre?
Title: Sv: Ny greie: Judge my profile! (Oppdatert med ny (og bedre?) versjon av profilen!)
Post by: Stemning on November 22, 2011, 18:36:20 PM

Profilen min i dag, per 22.11.2011

Quote from: Stemning on November 12, 2011, 07:26:35 AM

Profilnavns beskrivelse av seg selv
Når jeg var liten drev jeg fattern til vanvidd med "hvorfor det da?" Og sånn har jeg fortsatt å være (plager nok ikke vettet av folk lenger men :P), så jeg kan nok mye om mye, og litt om det meste annet. Jeg liker å prate, og jeg liker andre som kan engasjere seg i en livlig samtale! Avgjørelser faller lett for meg, jeg nøler sjelden lenge, og står ved valgene jeg gjør.

Som regel foretrekker jeg å gjøre ting selv, da blir jeg oftest mest fornøyd med utfallet! Og blir jeg ikke det har jeg bare meg selv å skylde på. :D

Man skal ha det gøy, og kunne tøyse og le med hverandre, så hvis du er fisefin og høy på deg selv er det et kryss oppe i høyre hjørnet! Ellers er jeg genuint optimistisk, og har troen på at man kan få til det man vil. ;)

Profilnavns beskrivelse av sin drømmepartner
Min interesse fanges av deg som er intelligent og selvsikker i det du gjør. Du både ser og ønsker å se bra ut. Jeg fenges av at du ikke tar noe for gitt, og stiller krav til omverden. Når jeg tøyser og er spydig har du comebacks som minner meg på hvorfor jeg liker akkurat deg :) Du lever for øyeblikket, men det betyr ikke at du ikke har ambisjoner og mål for fremtiden!

Det er viktig at du har ting som skjer i ditt eget liv, og har det nesten like fint uten meg, men at du likevel kunne tenke deg en å ha det enda litt kjekkere med i en allerede bra hverdag.

Resten er jeg villig til å forhandle på. ;)

Profilnavns beskrivelse av sin jobb og interesser
Lever mest, studerer en del, trener jevnlig og jobber iblant. ;)

Ingenting er som å chille inne etter lange dager, se på noen episoder av noe eller bare preike. :) Ellers så liker jeg godt å finne på ting utenfor huset som å briljere på bowlingbanen (utfordring?) eller nyte litt for mye smågodt i kinosalen. Solskinn betyr grilling og frisbee i parken! Rusler gjerne noen runder i byen og ser i butikker og tar en is, og når beina blir sliten blir det en matbit på nærmeste hjørnet.

Jeg koser meg med matlaging og god mat, særlig når vi er flere om å spise den! Og så passer det så bra med vin til god mat.. ;) Jeg er nok i overkant glad i hvitløk og chili, men er også med på å prøve nye smaker! Må skryte litt av å kunne smelle sammen pannekaker uten oppskrift og på øyemål. De blir kjempegode! (stort sett) :D

Så hvis du kan tåle varierende pannekaker, står du fritt til å forsøke å bli invitert ;)

Bumper uforskammet tråden litt med den versjonen jeg har på sukker nå, noen som har noen formeninger om hva som er bra eller dårlig? Er den for lang?
Title: Sv: Ny greie: Judge my profile! (Oppdatert med ny (og bedre?) versjon av profilen!)
Post by: guffen on November 22, 2011, 22:16:34 PM
QuoteLever mest, studerer en del, trener jevnlig og jobber iblant. ;)
Fjern / skriv om. Får litt slappfisk-vibber her...

Du har blitt litt mer konkret i jobb- og fritids-beskrivelsen, men kan fremdeles bli enda flinkere til dette. Igjen, hva slags serier ser du på ? Hva er favoritt-smågodtet ? Skriv gjerne engasjert om dette også, sånn du gjør i matlagings-delen (som er veldig bra).

Ta også bort
Quote(utfordring ?)

Beskrivelse av partner er bra, men likte den kanskje bedre før.

Ellers ville jeg, som Ananas nevner, fjernet delen med at du liker best å gjøre ting selv. Det kan virke som om du tror du er en som får til alt, og gjør ting bedre enn andre.

Ellers er det jevnt over ganske bra.

Har du fått noe bedre respons etter at du har endret teksten ?
Title: Sv: Ny greie: Judge my profile! (Oppdatert med ny (og bedre?) versjon av profilen!)
Post by: Stemning on November 22, 2011, 23:30:38 PM
Takk for feedback :) Det setter jeg stor pris på. Skal få gjort noen nye runder med redigering om litt. Men tar gjerne imot konstruktiv kritikk fra andre også, særlig når flere mener det samme blir kritikken nyttig.

Jeg byttet profilbilde og har gjort noen endringer i albummet omtrent på samme tid som jeg endret i profilen, så det er vanskelig å si hva som gjør at det er litt bedre nå. Jeg vil si ca 25 % økning i interesse blant jentene, både fra de som er og de som ikke er interessante. Jeg er i snakk med et par stykker som jeg vil si virker som er innenfor hva jeg normalt vil sikte mot, men pga. eksamener osv. har jeg ikke spurt om å treffe de enda. Blir spennende :)
Title: Sv: Ny greie: Judge my profile! (Oppdatert med ny (og bedre?) versjon av profilen!)
Post by: Stemning on November 23, 2011, 01:13:37 AM
Takk for mer respons! :) Jeg er 23, det er ihvertfall ikke mangel på jenter mellom 20 og 25, som er der jeg ser mest. Tror det er nokså tynt med jenter under 18, hvis det er der du er.
Title: Sv: Ny greie: Judge my profile! (Oppdatert med ny (og bedre?) versjon av profilen!)
Post by: Jeagle on December 04, 2011, 21:45:24 PM
henger meg på her istede for og lage ny tråd. men admin kan legge den i egen tråd om de føler det blir bedre.

beskrivelse av seg selv

Jeg er gutt i fra Molde som har bosatt meg i regnets by, bergen. Kom hit for å jobbe og for og jobbe meg oppover i systemet, jobben tar opp litt tid, men man må jo leve så da er bra at man gjør noe man liker og gjøre.

Jeg er glad i å gå ut og le og tulle på fritiden, stand up og konserter er tidsfordriv som er og foretrekke. Men man kan finne mye god underholdning rundt et bord med gode venner og en god øl eller to.
Øl er ikke bare øl, noen er lyse og andre er mørke, noen er gode og andre er ekle, men felles betegnelsen er vel at alle skal smakest.

Sofaen hjemme hos meg er ikke bare til pynt, men blir brukt til litt daffing med en god film eller serie, og om man har tid så kan man spille litt spill på xboxen. Brett spill er min personlige favoritt noe for at det er mye mer sosialt og mye mer humør skapende.
Gode bøker finnes det i fleng av i bokhylla, for det meste krim og Fantasy men finnes noen litt mer faglige bøker der og. la cosa nostra er en av de, finnes det noe bedre en kald vinter dag enn å sitte i sofaen med en kopp te eller kakao og grave seg ned i en god bok,?

beskrivelse av sin drømmepartner
Jenta som kan målbinde meg og sette meg fast i diskusjoner. Men og et lekent blikk og en god porsjon humor.
Med en latter og et smil som kan smelte is vil jeg ta deg med og bli tatt med på ting i helle byen, kanskje verden hvem vet.

At du er selvstendig er viktig for meg, gjensidig tillit er og viktig,

Utsende må være der, glimt i øyet og et lekent blikk og et vakkert smil, men helst ikke for høy.

beskrivelse av sin jobb og interesser
På fritiden prøver jeg og være effektiv og komme meg ut i og gjøre ting, elsker en god runde med stand up eller kino. Sosiale happenings som å ta med venner ut på byen og spille biljard eller bare prate og ta en kopp med kaffe. det og gå ut og danse er og en lidenskap, selv om jeg på ingen måte føler at jeg mestrer dette bedre enn noen andre.

Men bergen er vel det stedet i Norge hvor det regner mest, så da er det greit og ha noen inne hobbyer som gjør at det ikke er nødvendig og bevege seg for mye ut av huset. det og be noen venner over og stelle i stan noe godt og spise er da et av de bedre alternativene, jeg bare elsker og lage mat, det og kunne se inn i kjøleskapet og bare finne gode ingredienser og lage et godt måltid til deg eller andre er vel en av mine bedre egenskaper. Liker svært godt film og spill, favoritt film er noe jeg umulig klarer å velge, det er for mange gode filmer der ute til og bare velge en. Men jeg har et par filmer som begynner og bli slitt. Ringenes herre serien er vel en av de. Selv om jeg mener bøkene er bedre er fortsatt filmene knall gode.

Edit: kjørt gjenom word
Title: Sv: Ny greie: Judge my profile! (Oppdatert med ny (og bedre?) versjon av profilen!)
Post by: Jeagle on December 05, 2011, 07:56:49 AM
så innholdet er bra men feil skrevet?
Title: Sv: Ny greie: Judge my profile! (Oppdatert med ny (og bedre?) versjon av profilen!)
Post by: Potet on December 17, 2011, 19:06:23 PM
EDIT: Fjernet profilteksten for ikke å bli kjent igjen
Title: Sv: Ny greie: Judge my profile! (Oppdatert med ny (og bedre?) versjon av profilen!)
Post by: Potet on December 17, 2011, 22:58:29 PM
Synes dere forøvrig at det jeg skriver i profilen samsvarer med det inntrykket dere har fått av meg gjennom mine forumposter? :)
Title: Sv: Ny greie: Judge my profile! (Oppdatert med ny (og bedre?) versjon av profilen!)
Post by: Anders GV on December 18, 2011, 03:06:34 AM
Alt i alt en helt medium profiltekst.
Fordi jeg er syk og ikke får sove gikk jeg igjennom hva jeg mener må endres på :)

Quote from: Potet on December 17, 2011, 19:06:23 PM
Som person er jeg glad og ydmyk
Ydmyk bør tas bort. Det er ikke et 100% positivt ladd ord.

Quote from: Potet on December 17, 2011, 19:06:23 PM
Humoren min er selvironisk, men også spydig eller ganske absurd. Tabu- og internhumor er det jeg ler høyest av, men når det gjelder førstnevnte er dette noe jeg må se an publikum før jeg gulper ut gullkorn. Du er veldig flink hvis du klarer å sette meg ut ved å si en grov kommentar.
Her virker det som du er veldig på utkikk etter en jente som er veldig grov(klarer å sette deg ut med grovhet).
Ta bort ordet spydig.


Quote from: Potet on December 17, 2011, 19:06:23 PM
Jeg kan se en sak fra flere sider og liker å være lytte på andres meninger.
SkriveLeif.


Quote from: Potet on December 17, 2011, 19:06:23 PM
På nyåret skal på et halvt års utveksling til xx, så hvis det du har et par gode tips om aktiviter/reisemål er det bare å skrike ut. Ellers er det bare spørre om det er noe mer du vil vite om meg, ikke lett å få fram så mye særegnet ved personligheten sin på denne lille profilteksten.
ALT i denne delen er helt feil. Du starter med å gi jenta et argument for å ikke møte deg.
Du må aldri oppførdre jenter til å skrive til deg, det virker desperat uansett hvordan man pakker det inn.
Alle vet det er vanskelig å skrive profiltekst, men det er ikke noe som burde nevnes. :)


Quote from: Potet on December 17, 2011, 19:06:23 PM
Min store lidenskap er fotball. Følelsen av å score et pent mål eller utføre en perfekt takling gir en utrolig lykkefølelse. Ikke bare er jeg glad i å spille fotball, jeg ser også en del på fotball. Den store favoritten er den engelske klubben Arsenal. Du er ikke et must at du deler denne interessen med meg, men det er så klart en liten bonus. Ellers er jeg generelt veldig glad i sport og trener styrketrening jevnlig. Foretrekker sommeraktiviter.
Jenter assosierer 2 typer gutter med fotball:
1. De kjekke landslagsspillerne
2. De som ser på fotball, gutta fra lange flate baller

første delen fungerer veldig bra. Du spiller fotball og elsker det.
Videre får du ingenting positivt ut av å skrive hva som er laget ditt eller hvor mye tid bruker på å se på. Denne delen må bort. Når vi en setning senere får viser at du er veldig glad i sport, blir dette tolket som: han ser på mye på sport på tv
Styrketrening er et negativt ladd ord, burde byttes ut. Trener du styrketrening på elixia, Sats eller noe lignende skriv heller "Trener på Sats"


Quote from: Potet on December 17, 2011, 19:06:23 PM
Som alle andre er jeg glad i være med venner, dra på kino, reise (selv om det ikke blir så mye av dette som student) og feste.
Denne er unødvendig.

Quote from: Potet on December 17, 2011, 19:06:23 PM
Dersom du er prippen er det et kryss oppe i høyre hjørne du kan trykke på.
Her får profilen din litt one night stand-vibb.
Title: Sv: Ny greie: Judge my profile! (Oppdatert med ny (og bedre?) versjon av profilen!)
Post by: Potet on December 18, 2011, 05:41:27 AM
EDIT: Fjernet denne også
Title: Sv: Ny greie: Judge my profile! (Oppdatert med ny (og bedre?) versjon av profilen!)
Post by: Potet on December 18, 2011, 14:46:40 PM
Tror nok du har rett. Den klart største utsilingsprosessen skjer når de siler ut de bra fra de dårlige profilen. Så når man går på date har de nok en høyere terskel for hva som er deal breaker, og hvis man gjør mye annet riktig på daten skal det nok bra vil jeg tro.

Neste skritt blir å få tatt et bra profilbilde, men det er nok lettere sagt enn gjort. Jeg tror nok jeg skjønner mye av hva som er riktig og feil når det kommer til ansiktsuttrykk, stil, blikk (ikke se inn i kamera) og kroppsspråk. Komposisjon, vinkler og lyssetting er derimot noe jeg ikke har så mye peiling på, og ettersom denne deler må skreddersys for å få det beste ut av objektet, er nok ikke dette lett å gjøre alene. Noen som likevel kan hinte fram om hva som er bra, eventuelt henvise til noen bilder med bra lys, komposisjon og vinkler?
Title: Sv: Ny greie: Judge my profile! (Oppdatert med ny (og bedre?) versjon av profilen!)
Post by: Eh on December 18, 2011, 18:57:26 PM
Veldig mye varierende kvalitet, men kan være en fin inspirasjonskilde likevel

http://www.flickr.com/search/?w=all&q=strobist+portrait&m=text
Title: Sv: Ny greie: Judge my profile! (Oppdatert med ny (og bedre?) versjon av profilen!)
Post by: Anders GV on December 18, 2011, 20:34:05 PM
Haha...takk Potet, aldri tenkt over at jeg er utrydningstruet :)

Jeg liker endringene dine, de holder til å dytte profilen din så vidt over gjennomsnittet.

Du trenger ikke tenke noe over når du skal ta opp utvekslingen, la det komme naturlig.
Å ikke ta med tv-spillingen er like uetisk som å kun velge bra profilbilder :)

Title: Sv: Ny greie: Judge my profile! (Oppdatert med ny (og bedre?) versjon av profilen!)
Post by: Potet on December 18, 2011, 21:30:29 PM
Noe mer som kan gjøres for å forbedre profilen utenom bilder? Tar fortsatt gjerne imot flere tips angående bilder.

Hvordan har det gått med nettsjekkingen til dere andre her på forumet?
Title: Sv: Ny greie: Judge my profile! (Oppdatert med ny (og bedre?) versjon av profilen!)
Post by: Claw on December 18, 2011, 21:46:52 PM
Quote from: Panda on December 18, 2011, 03:06:34 AMStyrketrening er et negativt ladd ord

??? :'(

Dette har jeg aldri tenkt over før. Hva assosieres negativt med styrketrening mener du?
Title: Sv: Ny greie: Judge my profile! (Oppdatert med ny (og bedre?) versjon av profilen!)
Post by: piken on December 19, 2011, 00:15:54 AM
Quote from: Claw on December 18, 2011, 21:46:52 PM
??? :'(
Dette har jeg aldri tenkt over før. Hva assosieres negativt med styrketrening mener du?

For min del så tenker jeg ganske raskt "boler" når en gutt sier han trener styrke. Det handler ikke om at jeg tror at han gjør det, men det har noe med assosiasjonene selve ordet styrketrening skaper i hodet. Det er mange forskjellige (kjekke!) gutter som trener styrke på Sats, og jeg gjør jo det selv også, men det hele kommer an på hvordan man velger å ordlegge seg for å formidle dette. Det er ikke negativt å trene styrke, det skaper bare negative assosiasjoner når man velger å bruke ordet "styrketrening".
Title: Sv: Ny greie: Judge my profile! (Oppdatert med ny (og bedre?) versjon av profilen!)
Post by: Anders GV on December 19, 2011, 00:26:02 AM
Selveste: Leste du ikke meldingen jeg sendte deg?
Title: Sv: Ny greie: Judge my profile! (Oppdatert med ny (og bedre?) versjon av profilen!)
Post by: Selveste on December 19, 2011, 00:30:05 AM
Aah så den nå! får poste nå tråd da  ;)
Title: Sv: Ny greie: Judge my profile! (Oppdatert med ny (og bedre?) versjon av profilen!)
Post by: Eddie on December 20, 2011, 01:39:27 AM
Noen ting jeg lurer på:

QuoteDu stiller krav, som er bra. Men hvis du vil vise at du ikke "tar hvem som helst", så må du stille mindre generelle krav en dette. Du kan for eksempel nevne en hobby du er glad i her, og at det er et pluss om hun deler den hobbyen, eller ihvertfall har noe kunnskap om den:P Jeg tror de fleste ser på seg selv som intelligente, nysgjerrige og undrende?
Er enig i det at en kanskje bør stille med litt mer spesielle krav, men stusser litt på dette forslaget. Hva om en ikke har noen bestemte hobbyer, eller interesser som gjør at det er deal eller no deal? Jeg har ikke noe slikt, og vil tror at de flest jeg kjenner heller ikke har slike krav... Jeg mener at en eventuell partner bør ha noen av de samme interessene som jeg har, men jeg vil ikke utelukke noen på bakgrunn av at de ikke spiller tv-spill, eller liker svømming osv.
Er det noen andre forslag og kan du utdype litt Ananas? :)

Er det bare jeg som stusser på Jeagle sin beskrivelse av seg selv?
Quotebeskrivelse av seg selv
Jeg er gutt i fra Molde som har bosatt meg i regnets by, bergen. Kom hit for å jobbe og for og jobbe meg oppover i systemet, jobben tar opp litt tid, men man må jo leve så da er bra at man gjør noe man liker og gjøre.

Jeg er glad i å gå ut og le og tulle på fritiden, stand up og konserter er tidsfordriv som er og foretrekke. Men man kan finne mye god underholdning rundt et bord med gode venner og en god øl eller to.
Øl er ikke bare øl, noen er lyse og andre er mørke, noen er gode og andre er ekle, men felles betegnelsen er vel at alle skal smakest.

Sofaen hjemme hos meg er ikke bare til pynt, men blir brukt til litt daffing med en god film eller serie, og om man har tid så kan man spille litt spill på xboxen. Brett spill er min personlige favoritt noe for at det er mye mer sosialt og mye mer humør skapende.
Gode bøker finnes det i fleng av i bokhylla, for det meste krim og Fantasy men finnes noen litt mer faglige bøker der og. la cosa nostra er en av de, finnes det noe bedre en kald vinter dag enn å sitte i sofaen med en kopp te eller kakao og grave seg ned i en god bok,?
Føler denne delen i og for seg ganske greit skrevet, men at mye, om ikke alt, skulle vært flyttet ned til interesser og jobb... Eller er det bare jeg som er helt på jorde nå?

Til slutt: Jeg går ikke på noen kjente treningssentre som Elixia eller Sats... Så funker det å skrive noe i duren: studiotrening, treningssenter eller treningsstudio?
Title: Sv: Ny greie: Judge my profile! (Oppdatert med ny (og bedre?) versjon av profilen!)
Post by: Potet on December 20, 2011, 12:04:57 PM
Du kan f.eks. si at du jevnlig tar turen innom treningssenteret til universitet (eller hva det noe er).
Title: Sv: Ny greie: Judge my profile! (Oppdatert med ny (og bedre?) versjon av profilen!)
Post by: Potet on April 29, 2012, 22:19:00 PM
Fikk akkurat en hyggelig melding tikkende inn på innboxen(har brukt sukker veldig lite i det siste, men får varsel på mail): "Den perfekte profilen. Klarer du å leve opp til det der så er jeg imponert!"
Er ikke førstegang jeg får skryt for profilteksten, så det er liten tvil om at tipsene i denne tråden hjalp. Dog veldig synd at de ikke kan lese teksten om de ikke er betalende medlem, noe de færreste er.

Merker at de som ser på profilen min nærmest utelukkende kommer fra samme fylke som meg. Av de som har sendt hjerte er alle fra samme fylke. Virker som det er en stor fordel å komme fra Oslo! Noen flere som har det sånn?
Title: Sv: Ny greie: Judge my profile! (Oppdatert med ny (og bedre?) versjon av profilen!)
Post by: Chuck Baz on April 30, 2012, 21:45:53 PM
Quote from: Potet on April 29, 2012, 22:19:00 PM
Dog veldig synd at de ikke kan lese teksten om de ikke er betalende medlem, noe de færreste er.
Kan de ikke? Ingen av de søte jentene er betalende medlemmer :(

Edit: Når jeg tenker over det er jeg veldig sikker på at de ikke-betalende jentene får se profilteksten din, stemmer ikke det?
Title: Sv: Ny greie: Judge my profile! (Oppdatert med ny (og bedre?) versjon av profilen!)
Post by: piken on May 01, 2012, 22:55:38 PM
Ikke-betalende medlemmer på Sukker får kun se profilteksten til de som har Supermedlemskap eller hvis du er Vip og har sendt de en flørt/melding.
Title: Sv: Ny greie: Judge my profile! (Oppdatert med ny (og bedre?) versjon av profilen!)
Post by: Chuck Baz on May 02, 2012, 13:39:33 PM
Flott jeg betaler da  ;D er vel nede i femti kroner måneden snart!
Title: Sv: Ny greie: Judge my profile! (Oppdatert med ny (og bedre?) versjon av profilen!)
Post by: Stemning on May 08, 2012, 05:21:36 AM
Quote from: Potet on April 29, 2012, 22:19:00 PM
Fikk akkurat en hyggelig melding tikkende inn på innboxen(har brukt sukker veldig lite i det siste, men får varsel på mail): "Den perfekte profilen. Klarer du å leve opp til det der så er jeg imponert!"
Er ikke førstegang jeg får skryt for profilteksten, så det er liten tvil om at tipsene i denne tråden hjalp. Dog veldig synd at de ikke kan lese teksten om de ikke er betalende medlem, noe de færreste er.

Merker at de som ser på profilen min nærmest utelukkende kommer fra samme fylke som meg. Av de som har sendt hjerte er alle fra samme fylke. Virker som det er en stor fordel å komme fra Oslo! Noen flere som har det sånn?


Kult at du får det til! Er det noe jenter du syns virker bra som insjer?


Selb begynner jeg å mislike sukker.no, har nok ikke lagt inn nok innsats med bildene men faen heller... 90 % av de som viser interesse er ikke det spor attraktiv. Er nesten så jeg begynner å tenke at jeg faktisk er så lite pen selv at jeg må "ta til takke med" det "nivået". Men så tar jeg meg selv i å tenke det og husker på de søte jentene jeg har vært kjærester med (eller "på gang med") før, og våkner fra marerittet....
Title: Sv: Ny greie: Judge my profile! (Oppdatert med ny (og bedre?) versjon av profilen!)
Post by: Chuck Baz on May 08, 2012, 07:07:58 AM
Får bare mails og hjerter fra 15-16 åringer selv og en stund dro jeg veldig søte damer, skal legge en større innsats i Sukker igjen etter eksamensperioden!
Title: Sv: Ny greie: Judge my profile! (Oppdatert med ny (og bedre?) versjon av profilen!)
Post by: Potet on May 08, 2012, 16:35:31 PM
Quote from: Stemning on May 08, 2012, 05:21:36 AM
Quote from: Potet on April 29, 2012, 22:19:00 PM
Fikk akkurat en hyggelig melding tikkende inn på innboxen(har brukt sukker veldig lite i det siste, men får varsel på mail): "Den perfekte profilen. Klarer du å leve opp til det der så er jeg imponert!"
Er ikke førstegang jeg får skryt for profilteksten, så det er liten tvil om at tipsene i denne tråden hjalp. Dog veldig synd at de ikke kan lese teksten om de ikke er betalende medlem, noe de færreste er.

Merker at de som ser på profilen min nærmest utelukkende kommer fra samme fylke som meg. Av de som har sendt hjerte er alle fra samme fylke. Virker som det er en stor fordel å komme fra Oslo! Noen flere som har det sånn?


Kult at du får det til! Er det noe jenter du syns virker bra som insjer?


Selv begynner jeg å mislike sukker.no, har nok ikke lagt inn nok innsats med bildene men faen heller... 90 % av de som viser interesse er ikke det spor attraktiv. Er nesten så jeg begynner å tenke at jeg faktisk er så lite pen selv at jeg må "ta til takke med" det "nivået". Men så tar jeg meg selv i å tenke det og husker på de søte jentene jeg har vært kjærester med (eller "på gang med") før, og våkner fra marerittet....
Long time no see, Stemning :). Hva har du bedrevet med i det siste?

Hun er den første jenta som har tatt insj som har vært søt (tilsynelatende i alle fall, er ikke så mange bilder å vurdere det på :p) og ut ifra meldingene virker hun som en bra jente :)! Har samme problemet som deg ellers, blir nesten fornærmet av å se hvor lite attraktive de fleste som gir meg hjerte er. Anser meg selv for å være over gjennomsnittlig attraktiv, så synes responsen har vært litt skuffende. Er bildet mitt virkelig så dårlig? Er veldig få i mitt område som er søte, og de som faktisk er søte er sjelden betalende medlemmer. Jeg bør nok få meg et bedre profilbilde. Hjelper nok også om jeg hadde blitt medlem slik at alle kan lese min proiltekst og se albumet.
Title: Sv: Ny greie: Judge my profile! (Oppdatert med ny (og bedre?) versjon av profilen!)
Post by: Stanley on May 08, 2012, 19:11:19 PM
.
Title: Sv: Ny greie: Judge my profile! (Oppdatert med ny (og bedre?) versjon av profilen!)
Post by: Stemning on May 08, 2012, 20:49:06 PM
Quote from: Potet on May 08, 2012, 16:35:31 PM
Long time no see, Stemning :). Hva har du bedrevet med i det siste?

Hun er den første jenta som har tatt insj som har vært søt (tilsynelatende i alle fall, er ikke så mange bilder å vurdere det på :p) og ut ifra meldingene virker hun som en bra jente :)! Har samme problemet som deg ellers, blir nesten fornærmet av å se hvor lite attraktive de fleste som gir meg hjerte er. Anser meg selv for å være over gjennomsnittlig attraktiv, så synes responsen har vært litt skuffende. Er bildet mitt virkelig så dårlig? Er veldig få i mitt område som er søte, og de som faktisk er søte er sjelden betalende medlemmer. Jeg bør nok få meg et bedre profilbilde. Hjelper nok også om jeg hadde blitt medlem slik at alle kan lese min proiltekst og se albumet.

Hehe har vært ute i felten og hatt det gøy :p og ikke følt noe behov for å prate om det, bla. for har flere i kretsen min som jeg går ut med og snakker om sånn med enn før. :) Men nå har det våknet en liten research-interesse i meg igjen.

Hjelper nok def å betale ;)
Title: Sv: Ny greie: Judge my profile! (Oppdatert med ny (og bedre?) versjon av profilen!)
Post by: royale on May 19, 2012, 21:14:08 PM
Heisann , Jeg holder på å finjustere profilen min på sukker og trenger litt innspill , særlig fra dere jentene.

Hva funker og hva funker ikke ? og er det for drøyt ?

Beskriv deg selv :

Elsker :

En skikkelig god kopp kaffe  ( og nei.... starbucks er ikke god kaffe :p )

Nytt sengetøy

Adrenalin rushet etter å ha utfordret seg selv

Å våkne uthvilt om morgenen , strekke hånden over til andre siden av sengen og stryke den over kroppen din.

Følelsen av en god trenings økt

Misliker:

Janitsjar korps kl 0700 på en 17 mai

Når jeg er i handyman modus og legger fra meg verktøy ,men bruker 10 minuter på å finne det igjen i baklomma.

Beskriv hva du driver med og fritidsysler (jobb/skole, interesser og hobby)

Drømte om å bli indiana jones når jeg var liten , drømmer fremdeles mye og mange av dem har gått i oppfyllelse , men heldigvis er det mange nok igjen. Syntes det er fantastisk å møte nye mennesker og muligheter , enten det er på tvers av lande grenser eller på byen. Elsker å sitte med en kaffe kopp og fiskestang når solen står opp en sommer natt , men det skjer ikke så ofte. Eier ikke tv og ser derfor ikke mye , men jobber med det hver dag. Så hvis du er heldig så avslører jeg hvem som er onkel skrue.

Det er vel ingenting som er mer spennende enn når du tror du har løst det , innser at du bare såvidt skraper i overflaten.


Title: Sv: Ny greie: Judge my profile! (Oppdatert med ny (og bedre?) versjon av profilen!)
Post by: Dorian Gray on May 20, 2012, 23:31:40 PM
Quote from: royale on May 19, 2012, 21:14:08 PM
Heisann , Jeg holder på å finjustere profilen min på sukker og trenger litt innspill , særlig fra dere jentene.

Hva funker og hva funker ikke ? og er det for drøyt ?

Beskriv deg selv :

Elsker :

En skikkelig god kopp kaffe  ( og nei.... starbucks er ikke god kaffe :p )

Nytt sengetøy

Adrenalin rushet etter å ha utfordret seg selv

Å våkne uthvilt om morgenen , strekke hånden over til andre siden av sengen og stryke den over kroppen din.

Følelsen av en god trenings økt

Misliker:

Janitsjar korps kl 0700 på en 17 mai

Når jeg er i handyman modus og legger fra meg verktøy ,men bruker 10 minuter på å finne det igjen i baklomma.

Beskriv hva du driver med og fritidsysler (jobb/skole, interesser og hobby)

Drømte om å bli indiana jones når jeg var liten , drømmer fremdeles mye og mange av dem har gått i oppfyllelse , men heldigvis er det mange nok igjen. Syntes det er fantastisk å møte nye mennesker og muligheter , enten det er på tvers av lande grenser eller på byen. Elsker å sitte med en kaffe kopp og fiskestang når solen står opp en sommer natt , men det skjer ikke så ofte. Eier ikke tv og ser derfor ikke mye , men jobber med det hver dag. Så hvis du er heldig så avslører jeg hvem som er onkel skrue.

Det er vel ingenting som er mer spennende enn når du tror du har løst det , innser at du bare såvidt skraper i overflaten.

Fiks orddelingsfeil! Adrenalinrushet skrives i ett ord, det samme gjør kaffekopp. Det er mange fler, men de må du nok finne selv.

Ellers ville jeg droppet det med å stryke noen over kroppen om morgene, og jeg skjønte ingenting av hva du mente med onkel skrue. Prøv å formuler den siste setningen litt annerledes, den fremstår som litt usammenhengende.
Title: Sv: Ny greie: Judge my profile! (Oppdatert med ny (og bedre?) versjon av profilen!)
Post by: Jungeldyret on May 20, 2012, 23:48:54 PM
Trist å se at alle har fått for seg at det er om å tulle mest mulig i profilen sin. Men flere jenter til oss andre da :)
Title: Sv: Ny greie: Judge my profile! (Oppdatert med ny (og bedre?) versjon av profilen!)
Post by: royale on May 22, 2012, 22:32:37 PM
@Dorian Gray :Takk for gode tilbakemeldinger . Det var den linja med å stryke over kroppen som jeg var veldig usikker på. Ordelings feil og komma feil er nok meg i ett nøtteskall, men godt å få det påpekt.

@Jungeldyret : Spennende å høre hva du mener at man bør gjøre, dyret ? Siden du ikke har tro på humor. Det skal nevnes at jeg har gjort en den research rundt det å forme profilen og dette er et resultat av det gjennom mitt personlige filter.
Title: Sv: Ny greie: Judge my profile! (Oppdatert med ny (og bedre?) versjon av profilen!)
Post by: Eh on May 23, 2012, 13:53:07 PM
Orddelingsfeil. Du skal heller ikke ha mellomrom før tegnsetting. Dessuten er det utrolig irriterende å lese når du har mellomrom mellom hver setning.
Title: Sv: Ny greie: Judge my profile! (Oppdatert med ny (og bedre?) versjon av profilen!)
Post by: Stemning on May 23, 2012, 15:29:15 PM
Quote from: Eh on May 23, 2012, 13:53:07 PM
Orddelingsfeil. Du skal heller ikke ha mellomrom før tegnsetting. Dessuten er det utrolig irriterende å lese når du har mellomrom mellom hver setning.

Utenom unntakene som prosenttegnet. ;) Men det er jo egentlig et tegn for et ord, og dermed sier det seg vel selv. Men jeg gjorde feil der før.
Title: Sv: Ny greie: Judge my profile! (Oppdatert med ny (og bedre?) versjon av profilen!)
Post by: Stanley on May 23, 2012, 15:31:33 PM
.
Title: Sv: Ny greie: Judge my profile! (Oppdatert med ny (og bedre?) versjon av profilen!)
Post by: royale on May 23, 2012, 21:54:11 PM
Helt seriøst, Autowin.

Det kalles personlighet..... og vet du hva, på en merkelig måte funker det.
Title: Sv: Ny greie: Judge my profile! (Oppdatert med ny (og bedre?) versjon av profilen!)
Post by: Lahoya on May 23, 2012, 23:05:21 PM
Ikke vær krass mot hverandre. Hold dere til emne og husk dette er et forum hvor vi skal hjelpe til å forbedre hverandre.

Title: Sv: Ny greie: Judge my profile! (Oppdatert med ny (og bedre?) versjon av profilen!)
Post by: Jungeldyret on May 23, 2012, 23:42:22 PM
Heisann , Jeg holder på å finjustere profilen min på sukker og trenger litt innspill , særlig fra dere jentene.

Hva funker og hva funker ikke ? og er det for drøyt ?

Beskriv deg selv :

Elsker :

QuoteEn skikkelig god kopp kaffe  ( og nei.... starbucks er ikke god kaffe :p )

En skikkelig god kopp kaffe.

Nytt sengetøy

QuoteAdrenalin rushet etter å ha utfordret seg selv
Kun når du utfordrer deg selv eller generelt adrenalin rushet?
"Elsker å utfordre meg selv."
"Elsker adrenalin rushet etter en utfordring"
Quote
Å våkne uthvilt om morgenen , strekke hånden over til andre siden av sengen og stryke den over kroppen din.
Kliseee ;)  "Å våkne uthvilt om morgen"
Quote
Følelsen av en god trenings økt
Love it

Misliker:

QuoteJanitsjar korps kl 0700 på en 17 mai
Litt partypoper på 17 mai? :/

QuoteNår jeg er i handyman modus og legger fra meg verktøy ,men bruker 10 minuter på å finne det igjen i baklomma.
"Er en handyman, flink til å legge fra meg verktøyet der jeg ikke finner det igjen."
Virker som en rotekopp, litt negativt.

Beskriv hva du driver med og fritidsysler (jobb/skole, interesser og hobby)

QuoteDrømte om å bli indiana jones når jeg var liten , drømmer fremdeles mye og mange av dem har gått i oppfyllelse , men heldigvis er det mange nok igjen. Syntes det er fantastisk å møte nye mennesker og muligheter , enten det er på tvers av lande grenser eller på byen. Elsker å sitte med en kaffe kopp og fiskestang når solen står opp en sommer natt , men det skjer ikke så ofte. Eier ikke tv og ser derfor ikke mye , men jobber med det hver dag. Så hvis du er heldig så avslører jeg hvem som er onkel skrue.

Min helt var Indiana Jones som liten. "Nå har jeg blitt litt eldre og har funnet ut at jeg lever drømmen min uten å være Indiana. " (Liker ikke denne).
Kan fantasere, men liker heller å realisere.
Elsker å bli kjent med nye mennesker og ta alle utfordringer på strak arm.
Liker å sitte med en kaffe på en kafe om sommeren, da lever jeg virkelig livet.
Jobber innen TV, tar ikke med meg jobben hjem så tv eier jeg ikke.


Raskt hvordan jeg ville skrevet det.
Er ikke uengig i at humor er viktig, men humor som ikke per personlig (face to face) er vanskelig å styre.
Som du ser på teksten jeg gjorde om til, har jeg tonet ned litt av "wow" faktoren. Forsatt en humor, men ikke som jeg føler skader deg.

Nå sier jeg heller ikke at dette er de beste profil teksten du kan ha. Jeg mener at dette er en profiltekst som vil gi deg flere muligheter med flere jenter en den du skrev (selvom det står det samme i bunn og grunn).

Når jeg kommenterte humor, mener jeg overdrevent humor, vm i pannekake kasting osv.
Title: Sv: Ny greie: Judge my profile! (Oppdatert med ny (og bedre?) versjon av profilen!)
Post by: Potet on May 24, 2012, 02:27:49 AM
Jeg er ikke en like stor ekspert som GV-folkene når det kommer til nettdating, men slik jeg ser det er det de små detaljene ved din personlighet som gjør at du skiller deg ut. Når man som jente leser gjennom profilene siler man bare ut standardfrasene. Av andre jenter som har sendt meg meldinger har de skrytt av de små detaljene som f.eks. at jeg hverken røyker eller snuser, men er total avhengig av sjokolade.

Den setningen med stryke hånden over deg blir litt for tacky synes jeg.

For å hjelpe deg med orddelingen. Her er hvordan noen av ordene skrives:
adrenalinrush
jandyman-modus
sommernatt
Title: Sv: Ny greie: Judge my profile! (Oppdatert med ny (og bedre?) versjon av profilen!)
Post by: Chuck Baz on May 24, 2012, 02:42:23 AM
Quote from: Potet on May 24, 2012, 02:27:49 AM
For å hjelpe deg med orddelingen. Her er hvordan noen av ordene skrives:
jandyman-modus
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Title: Sv: Ny greie: Judge my profile! (Oppdatert med ny (og bedre?) versjon av profilen!)
Post by: Jungeldyret on May 24, 2012, 08:27:43 AM
Angående rettskrivning: Bruk Word .ol,  beste tipse;)
Alle har skrivefeil innimellom, jeg gir totalt f i hvordan jeg skriver her. Burde vel egentlig ikke det og brukt et hjelpemiddel så jeg lærer meg de feilene jeg gjør.
Title: Sv: Ny greie: Judge my profile! (Oppdatert med ny (og bedre?) versjon av profilen!)
Post by: Potet on May 24, 2012, 13:40:22 PM
Quote from: Chuck Baz on May 24, 2012, 02:42:23 AM
Quote from: Potet on May 24, 2012, 02:27:49 AM
For å hjelpe deg med orddelingen. Her er hvordan noen av ordene skrives:
jandyman-modus
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Visste du ikke at "handy" skrives med j men uttales som en h?  Ordet kommer fra en latinsk mann som en Jand som var litt av en røver med verktøy i hånda :D :D

OBS: Word skjønner ikke orddeling og kan dermed gi deg flere orddelingsfeil! Ellers kan word luke ut de fleste ord som er fiel skrevet.
Title: Sv: Ny greie: Judge my profile! (Oppdatert med ny (og bedre?) versjon av profilen!)
Post by: Chuck Baz on May 24, 2012, 16:57:33 PM
Quote from: Potet on May 24, 2012, 13:40:22 PM
Quote from: Chuck Baz on May 24, 2012, 02:42:23 AM
Quote from: Potet on May 24, 2012, 02:27:49 AM
For å hjelpe deg med orddelingen. Her er hvordan noen av ordene skrives:
jandyman-modus
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Visste du ikke at "handy" skrives med j men uttales som en h?  Ordet kommer fra en latinsk mann som en Jand som var litt av en røver med verktøy i hånda :D :D

OBS: Word skjønner ikke orddeling og kan dermed gi deg flere orddelingsfeil! Ellers kan word luke ut de fleste ord som er fiel skrevet.
Skulle virkelig ønske jeg kunne regler som den før nordisk grammatikk eksamenen jeg hadde på tirsdag!
Title: Sv: Ny greie: Judge my profile! (Oppdatert med ny (og bedre?) versjon av profilen!)
Post by: Dev on May 24, 2012, 21:51:53 PM
Quote from: Potet on May 24, 2012, 13:40:22 PM
Quote from: Chuck Baz on May 24, 2012, 02:42:23 AM
Quote from: Potet on May 24, 2012, 02:27:49 AM
For å hjelpe deg med orddelingen. Her er hvordan noen av ordene skrives:
jandyman-modus
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Visste du ikke at "handy" skrives med j men uttales som en h?  Ordet kommer fra en latinsk mann som en Jand som var litt av en røver med verktøy i hånda :D :D


http://www.urbandictionary.com/define.php?term=Jandy-Man
Title: Sv: Ny greie: Judge my profile! (Oppdatert med ny (og bedre?) versjon av profilen!)
Post by: Potet on May 24, 2012, 22:05:35 PM
Hahahahaha! Elsker urban dictionary. Søk på ditt eget navn og du finner mange morsomme definisjoner!
Title: Sv: Ny greie: Judge my profile! (Oppdatert med ny (og bedre?) versjon av profilen!)
Post by: Dev on May 25, 2012, 18:54:16 PM
Quote from: Potet on May 24, 2012, 22:05:35 PM
Hahahahaha! Elsker urban dictionary. Søk på ditt eget navn og du finner mange morsomme definisjoner!
Wow, likte definisjonen de hadde på mitt navn!

Edit: Fjerner sitat. Liker ikke at folk kan søke opp navnet mitt...
Men jeg er vist jentenes drømmemann :)
Title: Sv: Ny greie: Judge my profile! (Oppdatert med ny (og bedre?) versjon av profilen!)
Post by: Eh on May 27, 2012, 23:12:53 PM
Quote from: Dev on May 25, 2012, 18:54:16 PM
Edit: Fjerner sitat. Liker ikke at folk kan søke opp navnet mitt...
Men jeg er vist jentenes drømmemann :)

Du og!? :O
Title: Sv: Ny greie: Judge my profile! (Oppdatert med ny (og bedre?) versjon av profilen!)
Post by: Chuck Baz on June 04, 2012, 21:55:45 PM
Umulig å skrive noe sensibelt..
_______________________________________________________________________________________________________________
Om meg:
Litt i underkant av 1.90, blå øyne og blondt hår.
Bor i Oslo og har tenkt å bo her lenge, studerer på Blindern og tenker å jobbe i denne byen når jeg er ferdig med studeine.
Glad i sport og starter gjerne dagen med en joggetur, opptatt av å leve sunt, men godt med noe godteri eller chips en gang i blant også.
Glad i musikk og film. Liker i det meste av sjangre når det gjelder begge deler!
_______________________________________________________________________________________________________________
Fritidssysler og stuff:
Glad i sport, spesielt fotball!
Synes ikke det er noe feil med en god treningsøkt av og til,
Liker å ta en bytur med gode venner av og til, øl og hyggelige mennesker er ikke feil!
Elsker humor og det å kunne le med! Bra å få andre til å le også!
_______________________________________________________________________________________________________________
Drømmekjæresten:
Jeg ser etter ei kul jente som har et flott utseende og har gode verdier i livet.
Vil ha en jente som tar vare på seg selv, men også bryr seg om andre. Flott om du trener også, så er det viktig at du har et liv, greit å henge en del med hverandre,men funker ikke over tid om du ikke har noe å gjøre når jeg ikke er tilstede.
_______________________________________________________________________________________________________________

Tar gladelig i mot tips, hadde en tekst der som var helt gull før da jeg fikk hjerte/melding av de aller fleste som kom innom profilen min, men husker ikke hva det var.. Slik går det når du stadig skal gjøre stadige små forbedringer på noe som alt var bra :P

Title: Sv: Ny greie: Judge my profile! (Oppdatert med ny (og bedre?) versjon av profilen!)
Post by: Chuck Baz on June 04, 2012, 22:30:14 PM
Takk for svar! Enig når du oppsummerer det slik!
Title: Sv: Ny greie: Judge my profile! (Oppdatert med ny (og bedre?) versjon av profilen!)
Post by: QueenB on June 04, 2012, 22:46:50 PM
kan jeg være ærlig, chuck? du høres utrolig utseendefiksert og overfladik ut, desverre. Ellers har du en veldig A4-profil. Beklager.

(håper du har sinnsykt bra bilder).
Title: Sv: Ny greie: Judge my profile! (Oppdatert med ny (og bedre?) versjon av profilen!)
Post by: Chuck Baz on June 04, 2012, 23:02:36 PM
 ;) Derfor jeg endrer teksten min
Title: Sv: Ny greie: Judge my profile! (Oppdatert med ny (og bedre?) versjon av profilen!)
Post by: Chuck Baz on June 04, 2012, 23:17:14 PM
_______________________________________________________________________________________________________________Litt i underkant av 1.90, blå øyne og blondt hår.
Bor i Oslo, studerer på Blindern og er ganske fornøyd med det.
Glad i sport og starter gjerne dagen med en joggetur, opptatt av å leve sunt, men godt med noe godteri eller chips en gang i blant også.
_______________________________________________________________________________________________________________
Bruker mesteparten av tiden min på venner, jobb. skole og trening, tiden i mellom disse aktivitetene går gjerne med på å se filmer/serier eller å høre på musikk. Eller så har jeg ikke noe i mot å se en god fotballkamp eller spille litt playstation.
_______________________________________________________________________________________________________________
Jeg ser etter ei kul jente som har gode verdier i livet og gjerne ei som liker å trene.
Jeg vil ha en leken jente med glimt i øyet som ikke er redd for å være seg selv.
Glad i folk som klarer å leve i nuet og humor er en viktig ting for meg.
Liker mennesker som vil noe ønsker å utrette noe i livet og er ambisiøse
_______________________________________________________________________________________________________________

Bedre? Noe mer å utsette på? :)
Title: Sv: Ny greie: Judge my profile! (Oppdatert med ny (og bedre?) versjon av profilen!)
Post by: dtn on June 04, 2012, 23:31:35 PM
Uten at jeg er noen ekspert selv, så er det vel fortsatt ganske A4. Men med gode bilder så kan det nok funke.
Title: Sv: Ny greie: Judge my profile! (Oppdatert med ny (og bedre?) versjon av profilen!)
Post by: tore on June 05, 2012, 11:05:15 AM
haha! Det skal ikke være lett!
Title: Sv: Ny greie: Judge my profile! (Oppdatert med ny (og bedre?) versjon av profilen!)
Post by: Chuck Baz on June 05, 2012, 12:49:07 PM
Det er det vitterlig ikke heller :( Fått grei respons på teksten jeg alt hadde, men virker som jeg får enda bedre respons etter å ha endret den, selv om den er A4. Tusen takk :)
Title: Sv: Ny greie: Judge my profile! (Oppdatert med ny (og bedre?) versjon av profilen!)
Post by: Stemning on June 05, 2012, 15:11:56 PM
Quote from: Chuck Baz on June 05, 2012, 12:49:07 PM
Det er det vitterlig ikke heller :( Fått grei respons på teksten jeg alt hadde, men virker som jeg får enda bedre respons etter å ha endret den, selv om den er A4. Tusen takk :)

Jeg gjorde et stunt her for noen uker siden, jeg tok bort all teksten i de to feltene som handler "om meg", slik at det utelukkende står hvem jeg er ute etter. Får litt mer brev nå enn før, men ikke noe jeg kan trekke statistisk signifikante slutninger av. Men det var iallefall ikke negativt. Men jeg har ganske mange bilder så de føler vel de får et ærlig inntrykk av dem og hva slags type jeg er. Pluss at selve teksten om hva slags jente jeg søker avslører mye om meg og er skrevet på en måte som viser mye av min personlighet også.
Title: Sv: Ny greie: Judge my profile! (Oppdatert med ny (og bedre?) versjon av profilen!)
Post by: Carebear on June 06, 2012, 01:28:05 AM
Quote from: Chuck Baz on June 04, 2012, 23:17:14 PM
_______________________________________________________________________________________________________________Litt i underkant av 1.90, blå øyne og blondt hår.
Bor i Oslo, studerer på Blindern og er ganske fornøyd med det.
Glad i sport og starter gjerne dagen med en joggetur, opptatt av å leve sunt, men godt med noe godteri eller chips en gang i blant også.
_______________________________________________________________________________________________________________
Bruker mesteparten av tiden min på venner, jobb. skole og trening, tiden i mellom disse aktivitetene går gjerne med på å se filmer/serier eller å høre på musikk. Eller så har jeg ikke noe i mot å se en god fotballkamp eller spille litt playstation.
_______________________________________________________________________________________________________________
Jeg ser etter ei kul jente som har gode verdier i livet og gjerne ei som liker å trene.
Jeg vil ha en leken jente med glimt i øyet som ikke er redd for å være seg selv.
Glad i folk som klarer å leve i nuet og humor er en viktig ting for meg.
Liker mennesker som vil noe ønsker å utrette noe i livet og er ambisiøse
_______________________________________________________________________________________________________________

Bedre? Noe mer å utsette på? :)

Skrev om teksten din litt jeg:

Bor og studerer i Oslo. Stortrives. Elsker sport og løpetur på morgenen er obligatorisk. Er verdens største fan av sjokolade, spesielt Stratos!

Bruker mye tid på venner, skole og jobb. Er også veldig interessert i film. Siste filmen jeg så var X. Den eide! Bob Dylan, Beatles og Rage against machines spiller på høytalerne mine dagen lang. Ellers er jeg fan av både å spille og se fotball også har jeg jo alle gutters drøm under tv-en; en playstation .

Du må ta vare på deg selv og kroppen din. Gjerne ha en interesse eller spesielle verdier du brenner skikkelig for. Et glimt i øyet og ei jente som ikke tar seg selv så seriøst er aldri å forkaste. Ellers liker jeg folk som smiler. Et stort og varmt smil får meg som regel til å smelte. Plusspoeng om du enten har planer om eller tar utdannelse.


----------------


Uten å gå alt for i detalj så er det bedre å naile noe enn å være det litt.
Heller: Jeg digger fotball. Enn: Fotball er greit, men jeg liker best å se det på tv.

Det er aldri galt å stille strenge krav til jenter.

Det er bedre å vise at du har humor i stedet for å skrive at jenta må ha det, da er det på en måte selvsagt.

Som kastanje sa, det er bedre å komme med konkrete eksempler enn kategorier. Da får man et klarer bilde av hvordan du er.

Personlig liker jeg å skrive DU i beskrivelsen om drømmedama.

Title: Sv: Ny greie: Judge my profile! (Oppdatert med ny (og bedre?) versjon av profilen!)
Post by: Chuck Baz on June 06, 2012, 04:48:01 AM
Veldig interessant, takk for god tilbakemelding! Skal få skrevet om på den måten du skriver etter jeg har hatt eksamen senere i dag(Er selvfølgelig et godt tegn at jeg ikke får sove og sitter her i stedet  ::) )