Sosialt press for jenter

Started by Toshi, June 26, 2012, 16:48:29 PM

Previous topic - Next topic

Toshi

Kan jentene rangere disse scenarioene etter hvor mye sosialt press det ville medført? Altså hva ville vært lettest å bli med på. Kom gjerne med kommentarer om hva som kan gjøre dere ukomfortable, eller ting som har en tendens til å bli kjedelig.

Kaffedate
Bowling o.l. med noen av vennene hans
Bowling o.l. alene
Løpetur/Fjelltur/Sportsaktivitet
Kino
Middag ute
Middag hjemme
Film med noen av vennene hans
Film alene
Vorspiel

1: Lite press, 2: litt mer press, osv.
Eks:
1: Kaffedate
2: Vorspiel
osv..

Chuck Baz

Hadde aldri funnet på å ta med en jente på bowling for klarer ikke bowle uten den barnerenna  ;D , men hvorfor er det mer pressende enn å se en film alene? Skjønner at det med å møte vennene er en situasjon full av press og jeg hater å møte vennene til jenter jeg driver på med og, blir ofte en nervøs affære(For meg, vet ikke om de merker det). Skal sies at det er film hos meg som er min standarddate og har aldri gått annet enn bra, så er fornøyd med svaret, er bare usikker på HVORFOR bowling er sosialt pressende?

Ole GV

Jeg tror det kan være fordi det blir som å konkurrere litt i en type sport/idrett
Det er forventet en del mer av prestasjoner enn når det gjelder en middag sammen

Jeg ganske sikker på at de fleste jenter blåser i om hun taper eller vinner over gutten hun dater i bowling, men jeg tenker at sport/konkurranser/idretter skaper naturlig litt mer press på oss enn ellers

Det er gøy med press hvis det faller seg i en naturlig setting og vi er komfortable med å bli utsatt for det, men på date kan det være nok annet å holde fokus på en og balansere den kula mot de oppreiste kjeglene :)
Tilgjengelig for 1:1 coaching på café, kveldstid på utesteder eller skype. [email]olegodevibber@gmail.com[/email]

Toshi

Takk for svar Ananas :)

Hadde vært fint med flere, sånn at vi kanskje ser en sammenheng. Hvis dere syns det blir personlig så kan dere sende lista på melding til meg så poster jeg den.



Femininist

Er det snakk om første date, eller lengre uti? Det har mye å si =)
Skrap litt på en feminist, og du vil finne en kvinne som lengter etter å være et seksualobjekt. Forskjellen er bare at det ikke er det eneste hun lengter etter.

Remi

#5
Quote from: Femininist on June 27, 2012, 14:13:41 PM
Er det snakk om første date, eller lengre uti? Det har mye å si =)

Skjønner ikke helt forfor det skulle ha noe å si  :-\ hadde vært fint om du kunne rangert for begge senarioer hvis du hadde giddet :P

Spennende topic forresten  ;)

Toshi

Quote from: Femininist on June 27, 2012, 14:13:41 PM
Er det snakk om første date, eller lengre uti? Det har mye å si =)
Første date, etter dere har snakket litt på gata eller ute på byen. Eller sendt noen meldinger på nett, selv om det kanskje er litt høyere terskel her for noen. Virker som at det var noe sånt Ananas svarte på også.


nina

Jeg hadde ikke takla film som første-date, av to grunner:
1. Litt usikre jenter (som meg) kan ikke sitte stille ved siden av en fremmed gutt gjennom en hel film, den må i såfall være morsom og kunne kommenteres nesten kontinuerlig. Få mennesker liker at man skravler gjennom en film, men det blir ellers lett spill om taushet og "når skal han ta på meg"-stress.
2. Jeg vil ikke møtes "inne" før jeg kjenner gutten bedre, det er enklere å gå om man møtes ute/offentlig sted, dersom det ikke stemmer. Selv om det sosiale presset kanskje stiger av at man er mer synlig på offentlig sted.

Barger

Jeg mener at hvis man skal se film sammen så må man være klar til å eskalere noe. Enten det er å sitte tett, holde hender eller kysse. Som absolutte første date hadde jeg dårlig erfaring med filmdate i starten. Ingen eskalering gjør det fort kjedelig og pinlig ;)

Kjøpesenter date med f. Eks påfølgende kaffe er en fin start i mine øyne.