Tegn på interesse - kyssing på dates

Started by bareAre, February 14, 2012, 20:07:59 PM

Previous topic - Next topic

bareAre

Sitter her med feber og kjedet meg, så mulig dette innlegget bærer preg av dette ;)

Det har vært en vanlig oppfatning at kyss (tenker da særlig tungekyssing som varer 10-30 sek) er et (sikkert) tegn på interesse fra jenta.. Hva er deres tanker om dette?

Det som slår meg litt, er at selv om jenta har avsluttet kvelden tidlig (tidlig opp neste morgen pga jobb, studier, andre unnskyldninger) og jeg skjønner at hun egentlig ikke er interessert i å treffes mer (uten at jeg har vært helt sikker og bare fått det bekreftet når de velger å avslutta datinga i ettertid), likevel er med på kyssinga på slutten av kvelden i stedet for å bare trekke seg unna (settingen har f.eks. vært tbanestopp hvor jeg sender hu avgårde, buss-stasjon, på veg ut av bilen eller på utested slik at man ikke nødvendigvis kan ta det videre). Det samme har skjedd på noen første-dates... noen har sågar i ettertid oppgitt at det at jeg kysset på første date var grunnen til at de ikke ville treffe meg igjen, selv om de har vært med på leken.

Gjøres dette fordi de er "redd" for å avvise/skape scene og at de føler at de må? Hvis man gjør det samme på byen, så kan det bety at de ikke nødvendigvis er interessert også? Jeg skjønner jo at man kan blir "carried away in the moment" og at det ikke er noe som helst bevisst, men..

Man skal ikke legge noe særlig i et kyss? *undrer*

Jeagle

sitter med en lignendes tanke. om du sitter og snakker med ei jente i en time ute på byen eller elngere, og dere treffer tonen og spør henne om nr. hvorfor gir hun deg da feil nr??? hvorfor ikke bare være ærlig og si at du ikke er intrisert???? hvorfor gi et falsk nr, eller et ekte et og ikke svare???
å være eller ikke være

VB

Jenter er veldig kondisjonert til å gå med på ting uten å protestere, men det er forskjellig fra jente til jente. Du har også det at noen bare blir litt fanget i øyeblikket, de føler det ok der og da å kline men i ettertid tenker de at det var litt mye. Det kan ofte være at jenta tror du har forventninger til neste date, noe jeg har funnet ut er at hvis ting blir veldig heavy første kvelden vi møtes kan det lønne seg å tone alt ned. Ellers vil mange jenter flake fordi de vet at sex er en stor mulighet og de vet at du vet at sex er en stor mulighet, noe som gjør at de ikke blir bekvemme med det. Vel det er min teori og erfaring.

Derfor toner jeg ofte ting ned når jeg merker at det har gått litt langt uten at vi kommer helt i mål, hvis vi først har hatt sex så er det som regel greit. Men hvis vi bare klina mye så leder det ofte til flakes i ettertid hvis jeg ikke toner ting ned. Ofte bruker jeg kommentarer som at jeg liker henne godt og at vi ble litt dratt med her nå. At vi får roe ned neste gang vi treffes, etc... Kan også lønne seg å kaste inn en light version av Soporno sex talken (sex talk hvor man snakker om hvor dumt det er at jenter blir dømt for å ha sex, osv... Hovedsaklig for å vise at du er ikke dømmende og at hun kan gjøre det hun vil med deg.) Slik at hun ikke føler et sex press for neste date. Men dette er veldig situasjons avhengig.