på dansegulvet

Started by Jeagle, January 13, 2013, 21:49:25 PM

Previous topic - Next topic

Jeagle

noen som har noen tips på hvordan man sjekker opp jenter på dansegulvet hvor man ikke klarer og høre hva den andre sier. noen tips?
å være eller ikke være

SpantaX

"Don't trust quotes on the Internet" - Abraham Lincoln.

Lara Croft

Vel jeg kan prøve å svare, som jente og som en som elsker å danse (jobber som danselærer). For det første syns jeg det er veldig bra med gutter som tørr å danse (eller tørr å prøve), så det i seg selv er et pluss for meg, viser at man er litt leken og ikke alt for selvhøytidlig. (gutter som danser skal visstnok ifølge forskning også oppfattes som mer symetrisk og, og dermed mer tiltrekkende, but thats another story). Det er ikke snakk om å være noe pro til å danse, bare det at man våger seg utpå og prøver å ha det gøy funker.

For det første, IKKE kom plutselig bakfra og begynne å gnikke deg opp i ræven på random jenter. Skal ikke si at det aldri funker for noen, men det er ihvartfall noe av det værste jeg vet. Too much too soon.
Ikke ta helt av på dansegulet, uansett om du er god eller ikke, er det ikke gøy å være i nærheten av en person som veiver med armene som en vindmølle, og gjør at man er redd for å bli slått ned. Beveg deg heller relativt rolig til musikken, ikke for store bevegelser.
Dans litt mot en jente (eller et par/gruppe med jenter), prøv å opprette øyenkontakt, og smil! Ser hun vekk, er hun ikke interessert. Smiler hun tilbake derimot, kan det være noe der. Dans litt mot/forann hverandre, gjør eventuell en litt artig "move", type peacetegn forann øyene, discobevegelser og lignende. Hvis det er en litt "ganster" sang, lat som du er er ghetto og uford til dancebattle. Få hun til å le, og til å eventuellt tulle tilbake. Så lenge hun virker interessert er det bare å forsette. Man kan f.eks by opp til dans, type rekke fram hånden, leke seg litt der, så eventuelt danse litt tettere, holde rundt livet, men se ann reaksjonen hennes. Som sakt, haaater gutter som tror de kan gnikker seg intill meg og klå som de vil, bare fordi jeg danser, så prøv å være litt classy. Etterhvert, f.esk når sangen er ferdig kan du si type: ååå når er jeg varm, blir du med ut å får litt luft? eller hvis man ikke kan snakke, signaliser det med å vifte forann ansiktet også peke på døren eller noe. Eller si at du er tørst og spørre om hun og vil ha noe å drikke. Eller du er sliten og spør om hun blir med å sitte seg ned o.s.v Da får du spurt på en ganske casual måte, og får da muligheten til litt mer alone time med henne et sted hvor det kanskje er letter å snakke. Er hun keen blir hun mest sannsynlig med.

Det er ihvarfall sånn jeg kunne tenke meg å bli sjekket opp når jeg er ute å danser, men kan sikkert variere litt, ikke vet jeg:)

Vil btw anbefale alle gutter å ta dansekurs!!! Det er kjempe gøy, bra trening og bra sted å sjekke opp jenter. Mange jenter kommer på slike kurs uten partnere, og det er veldig mangel på gutter, så de blir tatt imot med åpne armer. Og hvem har ikke lyst på en unskyldning til å danse tett med jenter i korte skjørt og høye heler ;) Dessuten kan man brife med det man lærer på byen senere :D
Breakdance, not hearts

Jeagle

takk for tips lara og spantax.
lara: danse kurs er meget morsom. selv har jeg vært med på swing og breake dance, prøvd meg på salsa, men det var bare for kjedelig. så liker og tro at jeg ikke ser for ille ut på danse gulvet:p
ellers så tror jeg tipset med og se de i øynene vil funke meget bra.

spantax: jeg tror ikke jeg skal gå rett bort til en fremed jente og gjøre som disse russerne, mest for at jeg nok ikke tørr det, og litt for at jeg tror dette funker på gutter som er mer hunk, mens jeg ikke føler eller tror at jeg ligger i den katigorien, mer liten og kjekk.
å være eller ikke være

SpantaX

Er enig i at du ikke bør gjøre det helt i starten. Få kontakten først, så gjøre noe av det når dere har begynt å danse :) Å ta handa hennes å legge den i nakken din funker veldig bra for meg ihvertfall, og jeg er ikke høye karen ;)

Er også veldig enig i det Lara sier! Å ha det gøy og å i det hele tatt tørre å prøve er viktigst :)
"Don't trust quotes on the Internet" - Abraham Lincoln.

Knipetak

Quote from: SpantaX on January 13, 2013, 22:56:28 PM
*Polske tafsemoves*

Bare utifra thumbnailen på videoen så trodde jeg du kom med et humorsvar a la


Men det var jo faktisk litt å ta med seg. Registrerte at fyren i videoen prioriterer å bruke sine hender til å tafse på seg selv med damas hender, framfor å faktisk tafse på dama som nok mange gjør. Det er vel tryggere, samtidig som det sikkert skaper like mye spenning og man skiller seg ut på en positiv måte.

SpantaX

#6
Essensielle dansemoves hvis man er på rave:



;D

Demonstrasjon fra 4:30 og utover!
"Don't trust quotes on the Internet" - Abraham Lincoln.

Lara Croft

Quote from: Knipetak on January 14, 2013, 12:25:34 PM
Men det var jo faktisk litt å ta med seg. Registrerte at fyren i videoen prioriterer å bruke sine hender til å tafse på seg selv med damas hender, framfor å faktisk tafse på dama som nok mange gjør. Det er vel tryggere, samtidig som det sikkert skaper like mye spenning og man skiller seg ut på en positiv måte.

Må si meg enig der. Opplevde det faktisk med en fyr jeg traff på dansegulvet sist helg. Han tok først hendene mine i sine, også la han hendene mine bak nakken hans. Dermed tok han på en måte kontrollen, og fikk til fysisk berøring og nærhet uten at jeg følte at jeg ble tafset på :P Skapte ganske bra spenning når man står sånn tett og blir på en måte automatisk øyekontakt når man holder hendene rundt nakken. I tilegg var det litt anderledes og uvant, men på en posetiv måte.
Så ja, en del å hente fra den videoen der egentlig, selv om den er på polsk :P

Kan også legge til at jeg ikke tror dansegulvet akkuratt er det enkleste stedet å åpne, men hvis man f.esk kommer litt i snakk med en i baren o.l og man føler men får litt god kontakt, kan det være et bra triks å si: "bli med å dans da" også ta hånden hennes og lede henne ut. Viser at man tar litt kontroll i tilegg til at det er lettere å jobbe videre med fysik berøring og spenning etc, når man allerede har snakket litt og vet at hun er litt interessert hvartfall.
Breakdance, not hearts

Meauw

Synes Lara treffer spikeren i hvert innlegg her.
Personlig ser jeg det på som merkelig å fokusere på danse-game om du ikke liker å danse, da fysisk berøring allerede er enkelt å få til utenfor dansegulvet. Sier ikke dette for å påstå at de gutta som har skrevet her ikke kan danse (or do I...?)
Men er heller ment til de som kanskje leser dette, ikke har en ting for dansing, men allikevel hiver seg fåfengt ut på dansegulvet "fordi det er lett å eskalere der."

SpantaX

Ja er enig i at man ikke bør kaste seg ut på dansegulvet med eneste mål om å eskalere.

Hovedgrunnen til å gå ut på dansegulvet bør være å ha det morro! Det gjelder vel forsåvidt alle aspekter av livet. Jeg vil anbefale alle som ikke kan danse om å ta et par dansetimer. For det er veldig morro :) Og hvis man først er der ute å har det gøy, så skader det ikke å eskalere i samme slengen ;)
"Don't trust quotes on the Internet" - Abraham Lincoln.

Jeagle

Jeg danser for at det er gøy. Men hvis man finner søt jente så er det greit og kunne få kontakt og tlf nr eller noe. Derfor jeg spør...
å være eller ikke være