Sukker, hjerter, interesse og statistikk

Started by Levi, April 07, 2013, 01:33:54 AM

Previous topic - Next topic

Levi

Hei, første innlegg her og helt ny på sukker. Vært medlem der i fem dager og har kjøpt supermedlemskap for å prøve ut, har bare bilde liggende ute, men ingen tekst. Til nå har det vært relativt aktivt der, tror jeg, ettersom 310 har vært innom profilen, 35 har gitt meg gult hjerte og fått endel innboksmeldinger. Noen av jentene synes jeg ser veldig bra ut så har sendt de en mld eller et hjerte i retur.

Spørsmålet mitt er hva folk legger i de gule hjertene, ettersom noen av gir et hjerte men ikke svarer på en enkel "Hei, hvordan går det"-melding?


Stemning

Det er vel litt individuelt, men det heter jo "nysgjerrig". Så jeg tenker at det betyr: "Han her kan kanskje være noe, jeg gir ham et gult hjerte og ser om han sier noe lurt."

Bra respons btw, du må ha bra bilde(r). :)

Knipetak

Det var mye trafikk og hjerter ja! Nice! 

Tipper du ikke får svar på den enkle meldingen fordi du ikke har en full profil (ikke tekst og albumbilder). Det er jo en hypotese du kan teste.

Det er forresten et triks å ha alt klart når du betaler første gang, siden det å være på lista over "nye superbrukere" gir deg et ganske bra trafikkboost og du får mest ut av den om du har alt klart da. Men no worries, jentene er etterpå og!

Levi

Takker for raskt svar, nå har jeg egentlig bestemt meg for at jeg skulle prøve sukker i en måned så sikkert derfor jeg ikke har giddet å legge altfor mye energi inn i det.
En dame som ville legge meg til på fb etter litt småprat, men hun bor i utlandet noen måneder til så følger henne bare litt sporadisk opp for å holde henne varm til situasjonen avklares.

Men får vel kanskje skrive ei litta notis om meg selv på profilen min da, føles jo som om man skriver en jobbsøknad ;)

Jungeldyret

Etter min erfaring og diskusjoner med andre blir gult hjerte gitt ved interesse/ ønske at du tar kontakt.
Rødt hjerte kommer svært  sjeldent da dette viser for mye interesse.

Så får du gult kjør på, trenger ikke finne på noe smart. Hei, hvordan går det er helt fint. Men kanskje du finner noe i profilen hennes du kan kommentere? Eller en høytid eller annet.

Potet

Imponerende respons! Hyggelig å høre at du er fornøyd med noen av jentene. Gult hjerte er et tegn på interesserte. De viser de er interesserte og viser tilgjengelighet, noe som for mange jenter betyr at de har gjort alt de kan for å vise at de ønsker å bli bedre kjent (noen vil aldri gi røde hjerter / sende meldinger først for de ønsker ikke vise for mye interesse/gi fra seg for mye makt). Ta kontakt med de som sender gult hjerte og som du ønsker å bli bedre kjent med.
Why do people say "grow some balls"? Balls are weak and sensitive. If you really want to get though, grow a vagina. Those things can take a pounding!

Levi

Kjapt spørsmål til: Siden de fleste klarer å fikse ETT bra bilde av seg selv, men fortsatt se ut som et takras i virkeligheten, hvor frekt er det å spørre om jenta kan legge ut eller sende flere bilder?