Jenta er jomfru

Started by kartego, January 06, 2013, 23:57:41 PM

Previous topic - Next topic

kartego

Bittelitt misvisende emnetittel, men here it goes:

Begynte å holde på med ei fantastisk jente, og det ble etterhvert et stabilt og bra forhold. Sexen var nydelig, forholdet nydelig, og så, under en drikkelek (selvsagt) forteller jeg at jeg har hatt sex med 11 stk, 12 nå. Hvorpå dama senere på kvelden forteller at hun var jomfru før meg. Jeg ble mildt sagt sjokka, fordi hun er veldig bra i senga. Ja, jenter kan lyge, men nei, jeg tror ikke det er tilfellet her.

Det er jo en drømmesituasjon for mange, og det er jo fantastisk at hun bare har meg å sammenligne med, og er meget fornøyd med sexen. Samtidig tenker jeg at hun en dag (eller allerede har tenkt) kommer til å tenke at "jeg har bare hatt sex med en person, kanskje noen andre er bedre?" og da vil forlate meg.   :-\

Fra hennes side blir hun jo truet av at hun tror jeg sammenligner med tidligere, mens jeg blir truet av at hun ikke har hatt sex med noen andre. Lager jeg utrolig mye problemer utav ingenting her eller?  ???

Dorian Gray

Alle har noe å lære, og alle har noe å lære bort.

VB

Ja du overtenker det, de fleste forhold ryker før eller siden uansett. De ryker enda fortere om en av partene overtenker alt mulig piss.

Og se den videoen her,
http://www.youtube.com/watch?v=pN4HvrMXbmA

Femininist

Ja, du overtenker det. Hun kommer sikkert ikke til å gjøre noe drastisk om det der er det eneste problemet, er det flere problemer så kan det være en katalysator, men det samme kan det at du ikke legger ned lokket på doen være :P Fungerer alt annet som det skal og det at hun bare har hatt sex med deg blir et problem så finnes det mange løsninger (pause, åpne forholdet, trekant +++), men alt dette er det for tidlig å tenke på.
Skrap litt på en feminist, og du vil finne en kvinne som lengter etter å være et seksualobjekt. Forskjellen er bare at det ikke er det eneste hun lengter etter.

kartego

Dorian Gray: Takk. =)
VB: takk for første del av første setning, og takk for link.

Jeg overtenker det ikke. Og er ikke typen til å overtenke piss sånn egentlig  ;) Det er virkelig ikke et problem, jeg tenkte bare over det her en dag =)

Å tenke at de fleste forhold ryker før eller siden er en utrolig dårlig holdning syns jeg, det vil jo føre til negative tanker igjen?

Femininist: Takk =)

Innser at jeg egentlig har det utrolig fint (og har et luksusproblem), og kommer til å nyte dette så lenge det varer. Det er jo altfor mange forhold som ryker av helt andre mye verre grunner, så da blir nok ikke dette noen krise.

Takk for svar!! :D

Zervs

Dette er ikke noe stress. Jeg skrev tidligere et innlegg om en selvopplevd hendelse der jenta var jomfru og i tillegg mormoner, men vi endte likevel opp til sengs sammen.

VB

Quote from: kartego on January 07, 2013, 20:28:36 PMÅ tenke at de fleste forhold ryker før eller siden er en utrolig dårlig holdning syns jeg, det vil jo føre til negative tanker igjen?

Nja, det spørs hvordan man ser på det.

Man kan tenke at dette kommer til å ryke før eller siden uansett og derfor bli deprimert og paranoid. Noe som selvfølgelig vil være et helvete.

Eller man kan se på det slik at man har det gøy med jenta så lenge det varer og ryker det så ryker det. Det er ingen stor ting siden du vil finne en ny morsom jente å være med rimelig fort uansett. Det fine med en slik holdning er at du vil ta mye mindre bullshit fra dama du er sammen med. Noe som faktisk kan gjøre at forholdet holder bedre enn med en gutt som er desperat etter å holde på forholdet og lar seg helt overkjøre av dama.

Det er selvfølgelig vanskelig å ha en slik holdning hvis man har veldig mye følelser for en jente, personlig får jeg ikke så sterke følelser for jenter så det fungerer for min del.

PS. Hvis noen tar dette rådet ikke feiltolk å dra det for langt, poenget er ikke at den andre personen skal føle at du kan komme til å forlate forholdet når som helst. Det er heller ikke meningen at man kan oppføre seg som et rasshøl fordi det ryker jo før eller siden uansett. Prøv å hold på forholdet og jobb for det hvis du vil, men vær klar over at det kan ryke en dag og at det ikke er enden av verden hvis det gjør det.

lamasen

Quote from: kartego on January 07, 2013, 20:28:36 PM

Å tenke at de fleste forhold ryker før eller siden er en utrolig dårlig holdning syns jeg, det vil jo føre til negative tanker igjen?

Om noen år er du dau også. Ingen holdning, men sannheten. Bare kos deg før det skjer :)

Lara Croft

Jeg ville ihvartfall ikke bekymret meg noe særlig for det, ville heller sett på det som et godt tegn, at hun var jomfru og så valgte å ha sex med deg, da må hun vel ha en viss tilitt/se en framtid med deg, siden hun sannsynligvis ikke tar så alt for lett på sex. Og av samme grunn tviler jeg på at hun er typen til å løpe rundt å ha sex med mange, så tror nok ikke hun forlater deg av den grunn. Så hvis jeg var deg ville jeg bare tatt det chill og kost meg  ;)
Breakdance, not hearts