My ultimate guide to success!

Started by Rebound, May 08, 2012, 00:01:18 AM

Previous topic - Next topic

VB

Quote from: Kaizer on May 09, 2012, 22:41:00 PM
Fin tråd! Vil bare legge inn noen ting:

Det er enkelt å si at det bare er å "gå ut til man får suksess". En person som er kul og har en del gode egenskaper inne fra før av, vil få suksess mye raskere enn en gjennomsnittlig "nybegynner" i miljøet.

Hos folk som begynner på et dårlig utgangspunkt vil følgende ofte være til stede:
- En viss grad av sosial angst
- Negative tanker
- Dårlig kroppsholdning
- Anspenthet
- Lite sosial erfaring
- etc.

Dessverre er det mange som ikke gjør noe med disse problemene, hvilket medfører at veien til å bli god blir usedvanlig lang og tung. I verste fall virker det mot sin hensikt og da kan man ende opp med å bli mer misfornøyd enn det man opprinnelig var. Det er vel ingen hemmelighet at de fleste i miljøet aldri blir noe spesielt gode: Mange får litt fremgang uten å slå helt igjennom.

Her gjelder det å være ærlig med seg selv. Mye av dette kan fikses "natulig" over tid med sjekking, men om du kan krysse av på flere av disse punktene, kan det være lurt å jobbe med dette i tillegg til kun sjekkingen. Da er det stor sannsynlighet for at man blir bedre mye raskere

Veldig godt poeng, selv om jeg vil si at grunnen til at så mange ikke blir spesielt gode er ikke fordi de har disse problemene og derfor ikke klarer det. Det er heller at de enten blir fornøyde når de får en viss suksess, finner seg dame eller gir opp.

Personlig så hadde jeg planer om å bli skikkelig god de første årene jeg holdt på med dette her, men så fant jeg meg en dame. Nå har jeg kun mulighet til å dra ut alene maks 2 ganger i uka, jeg bor med dama så å ta med jenter hjem er uaktuelt (med mindre det er for trekant) og jeg kan ikke gå på dates veldig ofte. Føler at jeg må bruke mer tid på dama enn jeg gjør på sjekking.

Pga alt dette måtte jeg re-evaluere målene mine, jeg kan enten dumpe dama og gå 100% inn for å bli skikkelig god. Eller jeg kan gjøre så godt jeg kan mens jeg fortsetter med forholdet. Så jeg har innsett at jeg er en av de som aldri kommer til å bli skikkelig god på dette her, men jeg har også innsett at det er helt greit for meg. Så lenge jeg vet at jeg har muligheten hvis jeg vil (og kan få tak i nye damer så lenge forholdet jeg er i er åpent) og at det ikke blir noe større problem for meg å skaffe en ny dame hvis ting går i dass med forholdet så er jeg fornøyd.

Roman

#16
QuoteDet å være seg selv tror jeg er feil ende å begynne i, det er så lite konkret at det er vanskelig å gjøre ut av det blå. Jeg "fant" meg selv ved å gå utenfor komfortsonen min, enten det var i form av nye aktiviteter, ting jeg frykter eller damer. Ved å gå ut av komfortsonen din vil du øke selvfølelsen og etterhvert "finne" deg selv. Det er ingen snarvei, du må igjennom mye dritt. Problemet er at mange bruker rutiner, da er det ikke deg du utforsker, men noen andre og man kan ende opp med å kaste bort lang tid.

Yup, 2 år av mitt liv. Men igjen, jeg tror aldri noen form for "tid" er bortkasta, men de kunne nok ha blitt brukt på noe mer effektivt/konstruktivt. Men da har vi også spørsmålet om hva som er fornuftig/ufornuftig. Det som kan være konstruktivt i mine øyne, kan være bortkasta i dine.

Og jeg har tenkt litt tanken på om vi alle hadde vært maskiner. Da hadde vi hatt mye sex, uansett erfaring! Det eneste som hindrer oss i å oppnå lykke, er vårt eget hode, og frykten for å faile. Så hver gang du ikke tør å gjør en ting du har lyst til å gjøre, er det pga. av en illusjon om frykt som skapes og kun eksisterer i ditt eget hode.

Jeg liker å ha Michael Jordan i bakhodet:
QuoteI had put in all the work, not only in that particular game, but in practice every day. If i missed, then it wasn´t meant to be. That Simple. It wasn´t because the effort wasn´t there. It wasn´t because I couldn´t make the shot, because I had taken the same shot many times in every situation. As soon as the ball went up, there weren´t any nerves because I had trained myself for that situation.

Av og til er det rett og slett ikke ment til at du skal "vinne". Man må bare akseptere det.

QuotePga alt dette måtte jeg re-evaluere målene mine, jeg kan enten dumpe dama og gå 100% inn for å bli skikkelig god. Eller jeg kan gjøre så godt jeg kan mens jeg fortsetter med forholdet. Så jeg har innsett at jeg er en av de som aldri kommer til å bli skikkelig god på dette her, men jeg har også innsett at det er helt greit for meg. Så lenge jeg vet at jeg har muligheten hvis jeg vil (og kan få tak i nye damer så lenge forholdet jeg er i er åpent) og at det ikke blir noe større problem for meg å skaffe en ny dame hvis ting går i dass med forholdet så er jeg fornøyd.
Enig, tror det er viktig for enhver å vite at det faktisk er en hel VERDEN der ute som er klar til å omfavne deg, det sekundet du blir singel. Dette er en holdning, som jeg tror flesteparten av oss ikke vet eksisterer.

Er det et åpent forhold du er i?
Be like water my friend.

Toshi

#17
Jeg føler jeg har lært mer om selv enn jeg har om jenter etter jeg begynte å fokusere på dette.

Det kan jo være fordi jeg har vært litt dårlig på å eskalere og ikke prøvd mye. Bare etter en liten stund fikk jeg ganske god kontakt med en dame som ble mer som en ltr. Planen var ikke å gi opp sjekkingen, og det var jeg ganske klar overfor henne med, men det ble ikke det samme fokuset på å møte damer lengre. Jeg hadde nok litt dårlig samvittighet og det var kanskje en lett unnskyldning for å ikke dra ut så mye.

Det jeg har lyst til å si er at fra jeg begynte å sette meg inn i alt rundt sjekketeori og selvutvikling har jeg vært i en prosess som endret ganske mye av hvordan jeg tenker og forholder meg til ting. Jeg tok BC hos en annen aktør en GV, og jeg følte jeg fikk veldig mye ut av den. Men da jeg skulle begynne å sjekke alene og sammen med kompiser slutta det aldri å gjøre fysisk vondt. Jeg tror jeg sleit med usikkerheter. Jeg føler meg litt annerledes idag, men det tror jeg er prosessen som konstant rydder opp i tankene mine og gjør det lettere for meg å slappe av og være meg selv.

Jeg ser dere alle sier at det blir for mye teori. Jeg vil ikke forsvare det å være keyboardjockey, men det er mye bra der ute som er interessant. Og jeg syns det er litt som matte i forhold til andre teknologiske fag; vet du at du har nok matte, så føler du deg tryggere på de andre teknologiske fagene. Du vet du har mer enn nok teori og vet det ikke er der skoen trykker. Så jeg tror ikke dere skal se på den tida med teori som bortkastet(eller er det bare jeg som rasjonaliserer at det er OK å dasse fremfor data'en nå?  ::)).

Har ihvertfall gitt meg utrolig mye. Gitt meg hjelp gjennom sorg, hjelp til å stole på karrierevalg, hjelp til å være meg selv og sikkert mye jeg ikke ser.

Liker at dere deler, det gir inspirasjon :) Kjenner det er på tide å gå mer målrettet tilverks igjen for meg. Har begynt å spist bedre og trene regelmessig, så føler energien er der. Det er deilig :D


Og Adriwen, om å være seg selv: Er du en sutrete, oppmerksomhetssjuk guttunge, så for guds skyld ikke vær deg selv. Er du en kar som respekterer deg selv nok til å forvente mer av deg selv enn av andre, aldri lar problemene dine gå utover andre og gjør ditt for å skape verdi; da kan du være deg selv.

Femininist

QuoteOg Adriwen, om å være seg selv: Er du en sutrete, oppmerksomhetssjuk guttunge, så for guds skyld ikke vær deg selv. Er du en kar som respekterer deg selv nok til å forvente mer av deg selv enn av andre, aldri lar problemene dine gå utover andre og gjør ditt for å skape verdi; da kan du være deg selv.

Skrap litt på en feminist, og du vil finne en kvinne som lengter etter å være et seksualobjekt. Forskjellen er bare at det ikke er det eneste hun lengter etter.


Stanley

#20
.
Hvis du ikke spør, vil svaret alltid være nei.

VB

Quote from: Kaizer on May 10, 2012, 17:40:49 PMSkal man bli virkelig god, topp 10-5% og høyere, tror jeg det er en fordel å føle at man har mye igjen å lære. Da setter man forhåpentligvis nye mål ofte i stedet med å si seg fornøyd med slik man er per dags dato. Å være litt underernært på bekreftelse kan være "sunt" i sjekking, men baksiden er at det ofte påvirker humøret.

Det der er et ekstremt viktig poeng, mange av de jeg har møtt som er skikkelig gode på sjekking virker som de har en del problemer, eller i det minste har hatt det. Det finnes sikkert unntak, men fikk det også bekreftet av en av huleboerene (ASF folk vet sikkert hvem det er) som var her i Berlin nylig. Han sa "hvis du vil bli skikkelig god med damer så må du ha det vondt med deg selv". Han mente at den beste motivasjonen og det som motiverte han og flere av de andre som har blitt gode var at de kom fra et veldig dårlig sted.

"Uheldigvis" for meg er jeg nok ikke av den typen, aldri hatt det skikkelig vondt med meg selv og er en naturlig optimist. Så å bli best i sjekking er nok ikke for meg :)