Despe-halvtimen

Started by FatBoy, April 09, 2013, 18:48:13 PM

Previous topic - Next topic

FatBoy

Dere legger sikkert også merke til at konkurransen hardner til noe så jævlig siste halvtimen (timen kanskje), og i mye større grad enn tidligere på kvelden får man automatisk rejection fordi man blir plassert i samme kategori som de andre desperate jævlene som prakker seg på jentene.
(Dette stemmer vel kanskje også ofte haha)

Jeg skjønner veldig godt at jenter må beskytte seg mot hordene av ståpikker som klasker og grinder mot lårene deres og de håpløse fylle-approachene, og auto-rejecte fordi det må være plagsomt å bli overfalt av needy despe-chodes.

I tillegg til at man får auto-rejection føler jeg at bare the very act of approaching den siste timen/halvtimen er desperat.
Altså er det både ytre og indre issues. Jeg har jo klart å pulle i dette tidsrommet tidligere, men som oftest er det vanskeligere.

Ideelt sett har man selvfølgelig lagt inn aksjer tidligere på kvelden og bare beskytter investeringen sin. (yuck, så businesslike)

Sett at dere ikke har noe på gang med noen innen kl to,
hva gjør dere siste timen/halvtimen for å skille dere ut fra hordene?

Tanker/ innspill?

FatBwoiii

tore

Kl. 2? Trondheim? ;)

Jeg har også lagt merke til at det blir vanskeligere den siste timen. Sikkert lettere å bli satt i desperatbåsen da.

FatBoy

Oslo.
Stenger det 2 i TRH??

Det jeg mente med "innen kl 2" var, om man man ikke har møtt ei dame før det kun er en time igjen.

VB

Nja, jeg synes det er både fordeler og ulemper den siste timen. Nå bor jeg for tiden i Tyskland, her er det åpent hele døgnet men merker også at ting forandrer seg mellom 4-6 om morran avhengig av stedet.

Uansett, mange jenter begynner også å despe rundt denne tida. De er ofte også mer beruset enn de var tidligere på kvelden så standarder synker også. Spesielt har jeg merket at jenter som har venninner som allerede har hooket opp eller sitter å kliner med en kar i en krok er ekstra desperate etter å finne noen selv. De står ofte i nærheten av venninna som kliner og fikler med telefonen sin.

Så hvis du klarer å holde deg selv rimelig avslappet og ikke virke for desperat selv så kan det være lettere å dra damer rett før utestedet stenger enn det er tidligere på kvelden. På denne tiden er det også som regel greit å gå for rimelig kjapp eskalering, så du kan fort finne ut om en jente er hypp eller ikke og stikke til neste jente hvis hun ikke er det.

I Norge er det også ofte at jentene vil gjøre noe annet etter utestedet stenger så det er en ypperlig tid for å be folk på nach. Inviter henne til å drikke vin og spille super nintendo, si du har venner som også drar med folk på nach, si du har grandis i fryseren, whatever... Trenger ikke være sant, når dere først kommer hjem til deg vil de færreste i det hele tatt huske hva du lovet.

Det viktigste du kan gjøre for å øke sjansene dine er å ikke være for dritings, det vil skille deg ut fra mengden av drita gutter som desperat prøver å finne en jente.

tore

Quote from: FatBoy on April 10, 2013, 09:02:22 AM
Oslo.
Stenger det 2 i TRH??

Det jeg mente med "innen kl 2" var, om man man ikke har møtt ei dame før det kun er en time igjen.

Aha.. skjønner.

Ja, skjenkinga stopper klokka 2 i Trondheim ::)

Potet

Mine hookups skjer så å si aldri helt på slutten av kvelden, så det kan være spennende å se hva folk skriver her. Personlig synes jeg at det sjelden er noe særlig bra jenter som er igjen helt på slutten av kveldene, og hvis det først er noen skikkelig digge igjen blir jeg automatisk litt skeptisk (tenker at jenta har kjæreste eller lignende som gjør at hun er veldig vanskelig å hooke opp med). Note to self: Prøv å bust den myten din neste gang du ser en digg dame ute på byen på slutten av kvelden. I tilegg har jeg samme instilling som deg, Fatboy. Jeg føler meg desperat hvis jeg prøver meg på damer helt på slutten av kvelden og det gjør nok mye med utstrålingen min også. Har flere venner som ber masse andre gutter på nach og først når de sitter på nachet prøver de å ringe jenter de kjenner klokka 3-4 om natten. Det er noe jeg aldri kommer til å gjøre, selv om jeg har hatt noen hissige diskusjoner på det før. Er det en jente du har hooket opp med før er den en annen sak, men da ringer du heller før du drar på nachet og så drar du hjem til deg eller henne uten at dere slipper å ta omveien til nachet.

Mer over til topic. Tips utifra mine erfaringer og observasjoner (kan hende noe jeg skriver ikke stemmer, men det meste virker logisk riktig utifra sjekketeori)
- Først må du finne riktig type jente: Hvis man skal finne et bytte på slutten av kvelden må man aktivt speide etter de som ser mer tilgjengelige ut. Se på klesstilen. De som viser mye hud er antageligvis ute etter å få seg noe. Er jenta veldig sosial, tar mye på de rundt seg og smiler mye er hun også antageligvis mer mottagelig for en flørt på slutten av kvelden. Sitter hun alene eller er litt utenfor gjengen sin er de lav terskel for å gå bort til henne og livle opp kvelden hennes.
- Innstillingen din vil være viktig: Vær på, men vis også at det er litt care (for å bruke uttrykket du elsker, Fatboy :D) om det ikke skjer noe. Eskaler fort hvis sjansen byr seg, men ikke eskaler fysisk raskt fra første stund for da kan man fort virke desp. Kom heller inn med høy energi og bygg opp viben fort. Inn i intimsonen hennes for å vise at du ikke skal kaste bort tida hennes med tullprat og null action. For at man ikke skal bli plassert inn i desperatbåsen er det enda viktig at man ikke er for full eller er ukalibrert (ikke lett balansegang når man samtidig må litt pushe på).
- Det er større variasjon i hvordan andre vil motta deg. Noen vil være drittlei av å være ute/bli sjekket og vil egentlig hjem, så det blir fort mye som skal til for at du klarer å hooke med de. Andre er veldig mottagelige (av grunner som VB nevner) og det er bare å peise på med en gang hvis det lar seg gjøre med tanke på venniner. Tiden begynner å bli knapp, så hvis du ikke hooker fort med den du snakker med bør du prøve deg videre. Du kan komme tilbake til de helt på slutten.
- Siden dere kjenner hverandre så lite skal det høyere terskel for å dra meg deg jentene videre. Nach, gjerne med mat er en fin unnskyldning hvis du merker at det er litt motstand. Nok en gang, ha innstillingen om at du er care til om hun/de blir med eller ikke. Si at du er sulten og at hun/de er velkomne å bli med siden hun/de virker som en kul/morsom jente/gjeng.

Kanskje bare jeg som legger mentale sperrer i hodet mitt, men dette er veldig mye vanskeligere i praksis enn i teorien spør du meg.
Why do people say "grow some balls"? Balls are weak and sensitive. If you really want to get though, grow a vagina. Those things can take a pounding!