Sexy girls have it easy

Started by VB, November 10, 2011, 16:32:19 PM

Previous topic - Next topic

VB

Artikkel her,
http://www.guardian.co.uk/science/punctuated-equilibrium/2011/may/23/1

Video her,
http://current.com/entertainment/comedy/89199963_sexy-girls-have-it-easy.htm

Saa hva synes dere?

Personlig tror jeg mye av dette ogsaa er kroppsspraaket. Hun oppforer seg veldig forskjellig avhengig av hvordan hun er kledd.

Femininist

Tror jeg bør begynne å bruke min sjarm til å få flere ting gratis. Mye lettere enn å ha deltidsjobb ;) :P


Det handler nok om mer enn bare utseendet, likevel setter hun fokus på et viktig tema, er det greit å flørte seg til å få ting gratis, uavhengig av om det er utseendet eller attityden som gjør det?
Skrap litt på en feminist, og du vil finne en kvinne som lengter etter å være et seksualobjekt. Forskjellen er bare at det ikke er det eneste hun lengter etter.

Claw

Det er nok en kombinasjon av utseende, kroppsspråk, væremåte etc. som utgjør forskjellen. Har selv jobbet i en noen serviceyrker som de hun oppsøker, og selv om jeg aldri har vært borti noen som spør om å få noe gratis, er det tendensen av hotte jenter alltid får top service. Samme gjelder også motsatt vei, hotte jenter selger mye mer.

soprano

Quote from: Ananas on November 10, 2011, 20:21:42 PM

Btw.. det der med å bare smile til bussjåføren og gå inn har jeg gjort mange ganger, i mye mindre "provoserende" klær enn henne som vil si at det ik ikke bare kommer an på utseendet, men også måten det gjøres på.


Du fikk ta bussen uten å betale da eller?

soprano

haha

Hvorfor det da? Det koster ikke såå mye å ta buss  ;)