Gode Vibber Forumet

Åpent forum => Generelt => Topic started by: Junker on September 11, 2011, 18:02:26 PM

Title: Hvordan avvise det motsatte kjønn?
Post by: Junker on September 11, 2011, 18:02:26 PM
Nå har jeg rota litt med en jente i den siste uka som var, og da jeg igår dro henne med på en dobbeldate-test (for å se hvordan hun handlet og kommuniserte blandt andre) hos ett par felles venner, viste hun seg å ikke være min type. Jeg har så klart hatt småtvil hele veien, men i går ble det en dealbreaker.
Jeg har kjent henne som sagt i 1 uke, og jeg er bare meg selv og gjør ikke noe forferdelig romantisk av meg, men jeg tror at hun føler noe sterkt for meg.
Da jeg bare har slått opp med en jente før - (2-årig forhold der vi begge kom til ett nivå der vi var veldig enige om å slå opp) og det gikk forholdsvis greit.
Men nå ligger følelsen å vekter på hennes side, og jeg aner ikke hvordan jeg skal oppføre meg eller hva jeg skal si. Nå skal det sies at jeg fortalte henne fra første kyss at jeg ville ta ting sakte, og hun samsvarte ett par dager senere med å vise meg ett bilde på internett av en livsplan der vi som ett par skulle gå skole, gifte oss og få barn sammen.
Jeg tenker Exit only! Men hvordan?  ???
Title: Sv: Hvordan avvise det motsatte kjønn?
Post by: Dag on September 11, 2011, 21:10:05 PM
Snakk med henne om det selvsagt. Ikke gjør noe barnslig spill  ;)
Title: Sv: Hvordan avvise det motsatte kjønn?
Post by: Junker on September 11, 2011, 21:21:45 PM
Hehe, sikkert ett godt poeng det der.. Jeg er bare ikke no særlig flink med denne delen ;S
Let me rephrase; Hvordan manner jeg meg opp?  :P
Title: Sv: Hvordan avvise det motsatte kjønn?
Post by: Femininist on September 11, 2011, 23:26:12 PM
Den pysete varianten som jeg ville tatt; Du forholder deg helt vanlig til henne, men litt mer avvisende enn ellers, så mye, men nok til at hun bør merke det. 1 uke er kort tid og etter ett par dager kommer hun til å eskalere og da kan du avvise eller hun kommer til å konfrontere deg og da kan du avslutte det.

Da vil hun mentalt innstille seg på at noe kan være galt istedet for at det kommer som ett sjokk.

Si gjerne at du har tenkt litt og funnet ut at det ikke kan bli noe over tid. Det er vanskeligere å komme i forsvarsposisjon og bli frustrert og lei av seg selv (for henne) om du gjør det fremfor å nevne enkelthendelser og "dumme" ting hun sa/gjorde.
Title: Sv: Hvordan avvise det motsatte kjønn?
Post by: VB on September 12, 2011, 08:27:10 AM
Aa utsette avvising/dumping er bare slemt og teit, hvis hun i ettertid forstaar at du hadde planer om aa dumpe henne i lengre tid saa saarer det bare mer enn hvis du gjor det fort og brutalt.

Det er et helvete aa gjore det, har gjort det to ganger selv etter 2 aarig forhold hvor dama fortsatt var veldig keen paa forhold men jeg var ferdig med det. I disse tilfellene skifter det fort mellom grining, aggresjon, frustrasjon, etc... Men man maa bare gjore det, sette seg ned og si det som det er. Bare ikke bli dratt inn naar hun blir aggressiv, hold deg rolig og forklar ting rolig.

Hvis dere har bare kjent hverandre i en uke er det ikke noen big deal, da bor dere ikke sammen og har ingen eiendeler som maa deles, etc... Du kan bare si rett ut at det funker ikke for deg, hun kommer til aa sporre hvorfor og da kan du velge om du vil feige ut aa lyve om hvorfor eller si rett ut grunnen. Hvis du vil feige ut fungerer alltid "jeg foler at jeg ikke er klar for noe saa seriost som du vil" eller "det er ikke deg, det er meg" riiiight...

Det er kun ukomfortabelt til du faar det ut av kjeften, alt du trenger aa vaere klar paa er at ting ikke fungerer og at det IKKE kommer til aa skje. Ikke vaer vag og gaa med paa aa "prove" litt til eller noe slikt.

Og hvis hun begynner aa grine (tviler paa at hun gjor det) eller lignende er det et veldig godt tegn paa at noe seriost er feil med henne, dere har tross alt bare kjent hverandre i en uke. Men hvis hun gjor det kan du bare si at du ikke orker aa prate med henne hvis hun skal oppfore seg slik, dere har tross alt bare kjent hverandre i en uke. Hvis hun fortsetter saa gaar du.
Title: Sv: Hvordan avvise det motsatte kjønn?
Post by: Junker on September 12, 2011, 21:23:11 PM
Tror jeg kommer til å helle litt mer over på Feminist sin idé om å ta det etter en kort stund (3-5 dager).
Men gode poeng fra VB og, det burde gjøres så fort som mulig, blir teit å fortsette. Noe jeg har tenkt på, men ikke helt funnet ut av hvordan jeg skal gå frem. Hehe, og det blir nok ikke en "Det ekke deg, det er meg!" :P
Takk for svar! Jeg er litt ny i dette med å ha (ett snev av) draget skjønner dere  :o
Title: Sv: Hvordan avvise det motsatte kjønn?
Post by: Roman on September 23, 2011, 08:27:34 AM
Som alt annet som man føler er kleint å si slik at man venter på "the right moment", etter min erfaring er det bare å få det ut, resten går automatisk.

Selvfølgelig, om noen i familien hennes døde dagen før eller på samme dag, så bør man kanskje utsette det, eller?
Hva tror dere?
Title: Sv: Hvordan avvise det motsatte kjønn?
Post by: NS on September 27, 2011, 21:46:45 PM
Viktig at du setter riktig forventning neste gang du møter ei dame du har lyst å ha masse sex med. Hvis du ikke sier i fra TIDLIG så vil hun mest sannsynlig utvikle følelser for deg så plutselig så står du i en situasjone du tydeligvis ikke trives i, ikke bare det men du sårer mest sannsynlig dama du holder på med.

Derfor, etter første eller andre date der du føler at det er on så forteller du at du ikke er keen på noe særiøst, men jeg liker deg veldig mye så jeg fortsatt lyst å henge rundt deg å knulle.

This is what you get. If you don't like it we can stop this right now
Title: Sv: Hvordan avvise det motsatte kjønn?
Post by: Andreas GV on September 29, 2011, 16:16:07 PM
Mulig en del er uenig med meg nå, men etter min mening trenger man ikke "slå opp" med en dame du har kjent en uke. Da er det lov å sende en utvetydig melding på sms om at du ikke synes det funker så bra.

Personlig ville jeg også foretrukket at jenta gjorde det på den måten med meg også hvis vi har møttes en uke.
Title: Sv: Hvordan avvise det motsatte kjønn?
Post by: piken on September 29, 2011, 20:44:12 PM
Quote from: SquarePUA on September 29, 2011, 16:16:07 PM
Mulig en del er uenig med meg nå, men etter min mening trenger man ikke "slå opp" med en dame du har kjent en uke. Da er det lov å sende en utvetydig melding på sms om at du ikke synes det funker så bra.

Personlig ville jeg også foretrukket at jenta gjorde det på den måten med meg også hvis vi har møttes en uke.



Enig. Trenger ikke "make a fuzz" om noe som har vart så kort. Ikke noe vits å bruke mer tid og energi enn jeg må. Hvis en gutt jeg har datet en uke plutselig vil prate med meg og si at det ikke funker så ville jeg tenkt : "Hvorfor gadd du å sette av en ettermiddag for å fortelle meg det når du kunne sendt en sms?" Den enkleste måten å gjøre det på (synes jeg) er å sende dumpe-sms-en neste gang personen man vil dumpe sender melding og vil gå på date. Da kan man skrive f.eks: "Hei du! Hadde vært hyggelig med kaffe/øl/kino, men jeg tror nok dessverre det ikke er noen god idè da jeg ikke har de rette følelsene/føler ikke at kjemien stemmer helt" ..