Gode Vibber Forumet

Åpent forum => Generelt => Topic started by: Vestlending on April 03, 2014, 01:07:27 AM

Title: Tips og Råd :)
Post by: Vestlending on April 03, 2014, 01:07:27 AM
Dukka over denne sida etter og ha googla litt og tenkte at dette må jo vera den perfekte plassen og få tips og råd.

Skal prøve og skrive så kort som mulig.
edit: Blei vist ikkje så kort alikevell, men heng med.

Det begynte for nokon veker sidan ei ny dame på jobben, hun jobber i ein anna avdelig en meg men vi sees daglig for og sei det slik.
Me fekk god kontakt frå første stund. praten var samtalene gjekk lett vi har samme "Teite" humor og samme interesser.

Vi har hatt "noen" (begynner og bli en del av dem.) aftener hvor vi har sitti hos eller utenfor meg og tatt noen øl og pratet, og timene flyr, vi pleier somregel og samles ein del kollegaer på søndager og ta en etter jobbpils, da pleier vi somregel og sitte i nærheten av hverandre og prate, Hun prater da med andre kollegaer også men har lagt merke til det at hun er veldig flink til og involvere meg i samtalene, om hun sitter med noen andre og prater så kan hun plutselig snu seg og spørre meg om noe som har med den samtalen og gjøre...

For noen uker siden så fant nest sjefen og noen til at vi kunne sette i stand en grill aften hos han, vi var en 8\9 stykker, som hadde det hyggelig, jeg og hun prata som vanlig (ikkje overdrevent.) utpå kvelden etter og ha inntatt "noen" enheter over mange timer ble det til at vi startet et spill, tror det var litt tillfeldigt men meg og ho endre ivertfall opp med og sitte ved siden av hverandre under spillet. vi satt og lo av hverandre da dette spiller baserte seg på at du skulle spørre en rekke spøsmål (somregel til sidemann) hvor det ikkje er lov og svare ja og nei. så det endte jo opp med at det ble noen hysteriske morsome "samtaler" som vi begge lo godt av.
Har i ettertid fått inntrykk av at det var litt flørting fra hennes side den kvelden (uten at eg er noko expert på det.) dvs. øyekontakt og berøring av kropp. (hørtes da veldig tenårings ut.) kan sies at den ene er i er nærme 30 og den andre er nærme 40 men me er begge i samme "mentale" alder.

Skjedde ingenting den aftene men eg har vært "flink" til og holde kontakten via melding og fb. ikkje overdrevet, svarene hun svarer meg med er somregel proppet med smileystegn osv.( bruker det litte sjølv) og lengre meldinger.

Hun var på "besøk" (vi bor ikkje så langt fra hverandre så det er enkelt og gå til og fra.) for noen dager siden for en øl og hyggelig prat (hun som inviterte) om eg ikkje hugser feil, da blei vi sittende i over 4 timer og prate uten at vi kikka på klokka.

Inviterte henne med på pizza for en stund tilbake (etter og ha erta trangene hennes etter pizza) da endre vi opp med og bli ein liten gjeng igjen som var hyggelig men innerst inne ikkje heilt planen (eg inviterte plutselig noen fleire med, samme med ho.) det endre med pizza og øl på formiddagen og grillings på kvelden hjemme hos meg en hel gjeng som var superhyggelig. hun reiste så bort i noen dager men vi prata litt via mld. og fb. da hun kom tilbake i dag så møtte eg henne mens jeg var ute og trakk frisk luft og hun sier da at hun bare skulle lesse av tingene sine også kom ho over for ein pils og prat om eg ikkje var opptatt, satt da i noen nye timer og prata (virker som om vi aldri går tom for ting og prate om.)
Sendte en melding seinere på kvelden og takka for besøket og sa at det alltid var hyggelig og prate med henne og at om hun kjeda seg så var det bare og ta turen igjen.

Hun takka til gjengjeld for at hun fikk komme og at det alltid var like hyggelig, så fortsatte hun samtalen med og prate om noe vi hadde prata om rett før hun gjikk.

Blei vist litt langt allikevell, men det jeg trenger tips og råd til er korleis eg skal gå videre, om det er noko og hente her eller om vennefella som me kaller det allerede er lagt?
Hun reiser neste uke tilbake til sin gamle boplass for og hente og ordne ting og tang og blir borte en uke tenkte da at eg skulle prøve og se om hun tar noko kontakt via fb eller sms og la vær og være den som sender først.

Men som sagt vi har kun kjent hverandre i 4 uker men det føles mye lengre, eg er nærmere 30 og hun er nærmere 35 så aldersforskjell er det men vi har faktisk snakka om det begge to at aldersforskjell betyr nødvendigvis ikkje så mykje om du møter den rette. hun er også veldig ung for alderen og eg er vell litt "voksen" for alderen noko so gjer at me kan ha ein hyggelig samtale sammen.

Håper sannelig på nokon kloke svar her gutter og jenter  8)

Beklager blanding mellom bokmål og nynorsk.

Helsing
Utflytta vestlending
Title: Sv: Tips og råd.
Post by: ClawLife on April 03, 2014, 06:29:37 AM
Basert på det du beskriver så tolker jeg det som at hun er interessert, at hun er villig til å møte deg privat og at det virker som om dere har god kjemi er bare positivt. Siden hun er ny i jobben (og tydeligvis nettopp flyttet til byen/stedet?) kan hun vegre seg litt for å gjøre noe mer "romantisk", og derfor er det desto viktigere at du som mann tar initiativ til dette.

Hun virker komfortabel med deg siden hun kommer til der du bor for å møtes, og at hun er vant til ditt fysiske nærvær i form av enkle og naturlige berøringer. Grunnet situasjonen hun er i (ny jobb, flyttet til ditt nabolag, muligens en reaksjon av et nylig samlivsbrudd?) er hun nok litt påpasselig med å være sikker på at hun ikke driter seg ut fullstendig. Men du skal ikke se bort i fra at dere har bygget opp en spenning mellom dere, og at hun sitter og lurer på om du liker henne eller ikke.

Tror ikke du skal tenke så mye på vennefellen enda. Du kan prøve og lese litt mellom linjene i interaksjonene deres, men ikke overanalyser det. Hva snakker dere om? Har hun nevnt noe om gutter, forhold, sex eller noe i den retningen? Snakker hun om tidligere forhold med deg eller lignende kan det tyde på at hun ser på deg som en venn. I kontrast kan det at hun ikke nevner slike ting forsterke det at hun ser på deg som en potensiell partner in love. Hvordan har kroppsspråket hennes vært? Øyekontakt og kroppsberøringer kan vise veldig mye, spesielt hvis hun har drukket litt og kanskje slipper seg litt mer løs. Ofte er instinktene dine her korrekt oppfattet.

Ikke nødvendig kutt ut alle meldinger og lignende for å "teste" hun, men heller ikke send hun meldinger i hytt og pine og la det være litt 50-50 hvem som tar initiativ til det. Send heller meldinger hvis du har en grunn til det, f.eks. hvis du kommer på noe relatert til et tema dere har snakket om, og ikke bare for å søke oppmerksomhet / bekreftelse, f.eks. "hva skjer?".

Det du bør gjøre å vise dine intensjoner. Altså at du er interessert i noe mer. Gjør dette ikke-verbalt, helst. Inviterer du henne over for film / øl / whatever så bør du prøve å eskalere den fysiske kontakten. Gjør dette med f.eks. å sitte nær hverandre, små berøringer på skulderen, korsryggen, magen, kneet, armen, eventuelt under "lek" hvor det er litt erting inne i bilde. Poenget er bare at hun skal bli komfortabel med at du berører henne, så gjør det når det faller deg naturlig og ikke stress det. Prøv å utvikle den fysiske kontakten under de riktige omstendighetene. Definitivt ikke gjør dette når dere er med jobbvenner rundt dere.

Er det i sofaen hos deg og dere f.eks. ser film så kan du prøve å få hun til å lene seg inn i armkroken din. Et spesifikt tips der er å dekke til ene delen av sofaen med puter / tepper som gjør at hun må fjerne noe for å sitte seg der. Deretter sitter du deg ned i hjørnet på andre siden først, så det naturlige punktet for hun å sitte seg ned er i midten (jeg ser for meg en tre-seters nå). Prøv å få henne så nærme deg som mulig, f.eks. ta hånden hennes i det hun er ved sofaen og guide hun litt mot deg, eller bare ha armen din hvilende langs sofaen og trekk hun litt mot deg. Gjerne mens du sier noe som "skal bli fint å slappe av nå, har gledet meg til denne filmen..". Poenget er at det gjøres naturlig og litt "ubevisst" fra din side. Derfra er du i en ideell posisjon til å kysse henne når du finner et passende tidspunkt (dere har øyekontakt, blikket hennes faller ned mot munnen din).

Noter deg at dette er et konkret eksempel for å demonstrere at du kan gjøre noen strategiske grep for å gjøre stemningen bedre. Gjerne demp lysene og gi det en litt mer romantisk setting. Grunnprinsippet er: gradvis bli mer fysisk involvert i hverandre, hun vil nok respondere tilbake med fysiske berøringer, og ikke stress med å gjøre det innenfor en viss tidsperiode. Bare la det være autentisk.

Et siste viktig poeng. Ikke gjør noen drastiske endringer i oppførselen kun fordi du har lest noen tips rundt omkring. Merker hun store forskjeller fra den du egentlig er så kan hun bli usikker på deg. Det er ikke så fryktelig komplisert, du må bare ikke være redd for å gjøre et move uten en direkte bekreftelse på at hun liker deg. Og ikke vær overanalytisk, bare nyt å være sammen med henne så vil hun respondere på det. Lykke til, og la meg få vite hvordan det går. :)


P.S.

Dette er mitt første innlegg her, så kan forstå spørsmål rundt dette svarets kredibilitet, men jeg har en del år med erfaring rundt dette "temaet" så jeg håper du tar det for god fisk. Mvh, hjemvendt vestlending.
Title: Sv: Tips og råd.
Post by: Vestlending on April 03, 2014, 15:50:34 PM
Takk ClawLife :) bra post.. kommer denfintivt ikkje og gjøre noen brå endringer da hun gir utrykk for at hun liker den jeg er og det og endre seg til en kjekkas eller sjarmør hadde nok definitivt skygget henne vekker.

Sofa probemet er ikkje så stort da jeg har en knøttliten 2 seter som du uansett sitter tett i, skal få henne over i sofaen neste gang hun kommer innom for en vin eller øl ;) (hun har satt igjen vinflaska her siden sist gang og sa pent at den kan stå her til neste gang :)

vi møttes jo så og si hver dag så det er det og finne den fine balansen mellom og ikkje sees for mye og ikkje virke for "tilbaketrekksom" (teit ord :P) hun inviterte meg på kakao eller te i morgen før jobb (vi begge jobber sent) hun avtalte at  vi kunne gå over på den eine kaffeen som ligger ca 20 min gang her fra.

Det virket som om intensjonen var at det bare skulle være oss 2 :)

noen tips og komme angånde det møtet?

Du spurte om vi har snakka om andre forhold, noe vi ikkje har gjort, bortsett fra at vi har snakka om det og være i forhold (hvordan man skal stole på hverandre osv.) men ingenting om tidligere kjærester heller ikkje så mye om sex dette er eit tema som er veldig unormalt for meg og snakka om med "nye" mennesker og det virker definitivt som om hun og gjør det, har lagt merke til hun skygger unna slike samtaler.

har ikkje invitert til film enda da det somregel ender opp med at vi blir sittende og prate, noe som ikkje er eit problem da praten flyter lett og vi hygger hverandre. skulle sende en snap til en kompis i dag og sendte feil til heile snap lista mi :P (ingenting alvorligt.) men fikk en stund etterpå en hyggelig og humoristisk melding tilbake :) så ble det en samtale ut av det :)

Men fortsett og komme med gode tips :) alt monner og metter :)
Title: Sv: Tips og råd.
Post by: Sansi on April 03, 2014, 16:00:42 PM

Hun er veldig interessert, men tiden går..
Les denne: http://www.0330.no/2014/04/er-hun-interessert-i-meg.html#.Uz1pQa1_vDM (http://www.0330.no/2014/04/er-hun-interessert-i-meg.html#.Uz1pQa1_vDM)

Hun har vist mye interesse og vært tilgjengelig. Du må holde på spenningen og ta det videre  :)
Title: Sv: Tips og råd.
Post by: Vestlending on April 03, 2014, 18:48:31 PM
Nå håpet jeg på at dagen i morra skulle hjelpe litt på med det.. men den ble avlyst pga. jobb :)

Men det virker som om folk er flertydige i det jeg har håpet på, at hun er inntressert så kommer til og være litt mer "aktiv" og vise litt mer interesse.. så får vi se hvor den ender hen :) eg liker alltid og si "den kan ikkje bli verre en det er" passer ikkje heilt i denne sammenhengen men  ;D

innimellom skulle eg ønske det var som på barneskolen, få en venn til og spørre om vi skulle bli sammen.. alt var lettere før :P
Title: Sv: Tips og råd.
Post by: Love on April 04, 2014, 09:18:32 AM
Tror du har helt rett i at det ikke kan bli verre:D Dere virker jo å virkelig ha funnet tonen og har det veldig fint når dere er sammen, kan jo egentlig ikke gå feil;)
Hun liker deg helt tydelig, og da kan du sikkert være litt mer frampå. Snik gjerne inn litt komplimenter i samtalen. Og det at dere erter hverandre gjør jo at du har masse rom for flørt og kroppskontakt:)
Title: Sv: Tips og råd.
Post by: Vestlending on April 05, 2014, 12:27:03 PM
Får vell komme med en liten update :)

Vi var en gjeng arbeidskollegaer som endte med og gå ut i går, meg og henne fortsatte den gode tonen som vi alltid har hatt.

Men forskjellen denne gangen var at jeg tenkte litt meir på kroppskontakt, når vi satt og prata så pressa eg inn noen berørelser her og der, ikkje noko overdrevet bare lett kontakt som dult eller stryk. og hun verken sa noe eller gjorde noe mot det? :) når kvelden ebba ut så hadde vi blitt enige om at vi skulle ta denne siste ølen, men så finner hun ut at hun kanskje vi skal ta en drink, så hun spanderte drink på meg og henne (hyggelig.) kjente at den drinken hadde jeg absloutt ikkje behøvd :P når det nærma seg stengetid så fant resten av gjengen ut at dem skulle på Nash hos en som bodde rett ved siden av, hun ville hjem siden hun måtte brukpart opp. kjente sjølv også at det og gå på Nash var uaktuelt så sa at jeg ble med, på veien hjem så spøka vi og prata. gjikk mesteparten av veien i krok da det var "litt glatt" :P. det skjedde ingenting men vi skiltes med en god klem (har tenk på det i ettertid at jeg kunne ha fått til en kyss, men der og da var jeg nok litt for berusa.)

men begynner og komme der :) og føler at jeg har god kontroll :)
Title: Sv: Tips og råd.
Post by: ClawLife on April 05, 2014, 23:41:34 PM
Går strålende dette! Sikkert like greit å ikke kjøre på når du er beruset, du får mer respekt hvis du gjør det når dere er edru. Bare du sørger for at du subkommuniserer med blikk og kroppsspråk at du er keen på henne så er det bare til å finne et moment å gå for kysset.
Title: Sv: Tips og råd.
Post by: Vestlending on April 06, 2014, 10:20:43 AM
Redigerte posten da den var litt rart skrivi:

Vi har mye av de samme innteresene når det kommer til humor og musikk blant anna, så hender ofte at jeg enten liker det hun legger på fb eller hører på det hun spiller på spotify... har Begynt i med slik usikkerheit og tenke at kanskje det blir litt mye av det gode?

Har blitt meir obs på kropsspråket hennes, hun er veldig flink til og dulte med armen når vi står og prate både alene og på jobb (senest i dag :P) gjorde meg litt urolig da jeg er vant til og havne i vennefella fort, og begynte så smått og tenke på om dette betyr at hu er mer "kompis" på en måte? hun reiser vekk i morgen så da blir det en uke til nesten gang vi sees men prata med henne i kveld via fb og hun skrev det som en spøk at hun skulle ta masse bilder til meg :P men det kom nok en del når hun kom online på telefonen.. men hun vill finne på ting med meg enda, vi legger planer sammen på en måte hun inviterer meg med på ting og samme gjør jeg :)

så det blir spennende og se hvor det ender hen, men merke nå at det bør ikkje gå for lenge før jeg begynner og eksalere :) angrer litt på at jeg ikkje prøvde på noe mer blikkkontakt og eventuelt et lite kyss når vi var ute sist? (les forrige post.)

hørte noen eldre 0330 podkaster som omhandla noe av teamet mitt og fikk mye tips der :) så takk til di gutta! det taes med til etteretning :)
Title: Sv: Tips og Råd :)
Post by: Vestlending on April 13, 2014, 11:59:47 AM
Komme med en update.. (ikkje så positivt)

Vi var ute nå både fredag og lørdag sammen med noen andre, vi har fremdeles god tone og hyggelige samtaler men føler det har stoppa litt der for og si det slik.. hun sa i går (litt full.) at vi var som Pompel og pilt (var ikkje akkuratt di navna men derre skjønner) hun var veldig sånn klemmete i går, jeg skal bytte jobb om noen måneder (så må flytte men er snakk om maks en time kjøretur. hun har kommentert det med at hun det får vi ikkje lov til og snakke om for hun vill iverfall ikkje at eg skal flytte.. sa at jeg måtte komme masse på besøk.. soveplass var ingen problem det hadde hun mye av :) men vi var ute i går etter jobb (min del.) hun hadde vært på konsert og drikki mesteparten av dagen.. når jeg kom ut på kvelden der så var hun super happy for og se meg.. hun krevde en klem jeg var på tanken og gi henne et kyss på kinne for litt mer "innteressen" sin del men la det i fra meg smart?

men han som hun hadde drikki med mesteparten av ettermiddagen hadde di vist bonda godt di var skikkelig kjærlige... ikkje noe kyssing bare klemming og mye berøring fra han sin side.. vi 3 gjikk hjem ilag og følte meg skikkelig som 5 vogn på jula :P vurderte og gi opp heile dama i går når jeg kom hjem men gir ikke opp helt enda ;)

Har bestemt meg for og prøve og være enda mer på vi skal ut neste lørdag (planlagt i lang tid) og jeg vet han ikkje skal pga jobb så da er min golde chance to snap her :D men må finne den gyldne linja og ikkje trokke over den :P

Har også vært på tanken på og bare si det rett ut men vet at det kommer til og gå til helvete så det er scratcha :P

men va legger derre i det han hun sier "vi er knoll og tott/Pompel og pilt"? positivt eller negativt..



Title: Sv: Tips og Råd :)
Post by: Vestlending on April 14, 2014, 15:54:55 PM
Synd og si det, men da er det bare og legge denne saken død :) Hun er nå meir inntressert i og henge med den "nye typen" sjølv om dem ikkje er eit par så ser man jo tegninga at hun er meir inntressert i han.. tanken var og kjøre ned til byen for og kjøpe noe snaks og øl, sa det til henne at eg vurderte og kjøre ned men var så kjedelig og kjøre alene så om hun ville være med ned, hun takka høffelig nei og sa at hun heller ville ned i morgon, møtte henne litt senere og da sa hun det at hun skulle ned alikevell, for han hadde sagt han skulle ned så hun ble med han.. Kvinnfolk er jaggu meg ikkje lett og forstå seg på  ???
Title: Sv: Tips og Råd :)
Post by: Sansi on April 14, 2014, 16:44:05 PM
Som linken eg sendte så står det at tiltrekning har ein "best-før-dato".. Kanskje det ikkje er forseint, men du bør handle veldig raskt no:)
Title: Sv: Tips og Råd :)
Post by: Vestlending on April 14, 2014, 18:11:55 PM
Leste linken du posta :) men som sagt så virker det som om dem 2 har funnet tonen ganske godt..

Gidder ikkje og være den som håper på at "hun skal ta til fornuften"
Det er fleire fisk i havet det har eg lært opp gjennom årene, kjenner bare på det at når du møter noen som du virkelig blir inntressert i så er det litt hardt og gi slipp :/ det virker som om hu er blitt meir tilbakeholden sjølv om hu seier det gang på gang at det er trist at eg må flytte "en halvtime bort :P" for bare under en uke siden så kom hun bort ofte og nå er det meir den der.. "har andre planer"

Men en ting er sikkert eg kjenner han her noenlunde godt og intrykket han har gitt er at han ikkje klarer og binde seg må ha en dame i hver hamn.. var ikkje så lenge siden han hadde en "dame lengre borte men skrøt av damer han hadde møtt på byen..

Title: Sv: Tips og Råd :)
Post by: Anders GV on April 14, 2014, 19:59:39 PM
Hvorfor velger så mange jenter players og ikke de snille karene?
Fordi de snille guttene ikke tørr å gjøre noe.

Allerede i første posten har hun til og med tatt initiativet til at dere skal være på tomannshånd. SELVFØLGELIG var hun keen. Hun møter deg GANG PÅ GANG PÅ GANG. Prøver å vise deg hele tiden at hun er keen på alle mulige måter.

QuoteGidder ikkje og være den som håper på at "hun skal ta til fornuften"
JESUS! Det er DU som ikke har tatt til fornuften. Her har hun gått rundt å håpet på at du skal ta ting videre. Blitt skuffa gang på gang.

Quotefor bare under en uke siden så kom hun bort ofte og nå er det meir den der.. "har andre planer"
Er begrenset hvor mye en kvinne er villig til å utsette seg for følelsesmessig.

QuoteMen en ting er sikkert eg kjenner han her noenlunde godt og intrykket han har gitt er at han ikkje klarer og binde seg må ha en dame i hver hamn.. var ikkje så lenge siden han hadde en "dame lengre borte men skrøt av damer han hadde møtt på byen..
Det at du aldri fikk ut fingern til å vise henne(kyss på munnen) at du likte henne, kan faktisk være grunnen til at hun nå er på han andre. Da vet hun ihvertfall hvor hun har han(følelsesmessig stabilitet).
Title: Sv: Tips og Råd :)
Post by: Vestlending on April 14, 2014, 21:24:43 PM
Takk anders var vell det eg egentlig ikkje ville høre :-[

Burde hatt en opplæring i og ta signaler  >:(

Vi skal ut på laurdag, har skjønt det slik at det ikkje har skjedd noe mellom dem... (kontakter) bare flørting frå han si sia :)
Title: Sv: Tips og Råd :)
Post by: Sansi on April 15, 2014, 07:22:45 AM

Lykke til på lørdag:)! Gje gass
Title: Sv: Tips og Råd :)
Post by: Vestlending on April 15, 2014, 23:25:46 PM
Takk for det  :) tror eg trenger det :) Noen tips og komme med som kan hjelpe meg den dagen :) tror nok at vi kommer til og være bare oss 2 på ettermiddagen så kommer fleire utover kvelden.. prata med henne på fb i dag og hun skulle ut powerwalke som hun kalte det.. og sa hun ville komme innom etterpå før eg skulle på jobb ble sittende i over 1 time og prate..

Tiden går så alt for fort når vi sitter og prater :\ skal avgårde og se på en ny jobb i morgon.. vi ble enige om og enten ta ein feiringspils eller gravølspils når eg kom tilbake.. får bare prøve og være litt meir aktiv.. har merka det personlig at eg har begynt og bli litt meir "flørten" når vi prater :) noe eg egentlig ikkje helt tenkte over :)

Er litt redd for at han kommer ut på kvelden der også.. noen som har tips rundt det? kjente eg fikk litt vondt i magen når eg så han saman med henne på lørdagen som var.. klarte liksom ikkje heilt og fungere :P
Title: Sv: Tips og Råd :)
Post by: ClawLife on April 16, 2014, 03:10:36 AM
Anders har helt rett. Du må tørre å være litt direkte. Det er dessverre ikke alltid den "snille" gutten som får damene. Jeg tror du hadde vært lettere sjokkert om du hadde visst hvor ekstremt direkte man faktisk kan være og likevel få damen, i motsetning til alle de snille guttene som ikke tørr å gjøre noe. Så lenge dere to er isolert fra andre, altså alene, så bør den være en seksuell ladet tone i selve interaksjonen. Sleng meg inn i et rom i 1 time alene med en jente jeg er interessert i og hun vet garantert at hun er i umiddelbare "fare" for å bli tatt på nærmeste passende overflate.   :o

Bare for å gjøre deg oppmerksom på noe: Det er helt greit at dere har flotte samtaler, men en jente må bli seksuelt tent for at dere skal ha et romantisk forhold. Så jo flere timer dere sitter og snakker uten at noe skjer jo nærmere beveger du deg inn i den berømte vennesonen. Så du ta et initiativ snart, og husk at du har ingenting å tape!

På lørdag så leder du og tar kontroll over situasjonen. Du bestemmer. Som den alfamannen du er blir du ikke påvirket av den eksterne verden rundt deg, så hvis han andre kisen kommer på kvelden så bare hilser du på han som helt vanlig. Det hjelper ikke at du skal sitte der og passe på hva de driver med, da bare grenser det til cockblocking og patetisk, men snakk med alle rundt deg - flørt gjerne med andre jenter rundt deg (alltid flørt med jenter!). Sørg bare for at når de riktige situasjonene oppstår mellom dere to så viser du intensjonene dine.

Det er dessverre mulig at du allerede er blitt friend zonet, og selv om det er mulig å reversere det så er det ganske vanskelig i utgangspunktet. Men du gjør dere begge en tjeneste med å vise intensjonene dine så finner du fort ut hvor i landet du ligger. Ikke vær redd, i bunn og grunn er det bare enda en fisk i dammen. Du har ingenting å tape, og du vil ikke sitte der i ettertid i anger på at du lot hele situasjonen gli fra deg.

Og ikke bli full / dritings. Da går det aldri bra. Lykke til! Gje gass!
Title: Sv: Tips og Råd :)
Post by: Vestlending on April 17, 2014, 02:22:31 AM
Takk for tipsene folkens hadde vært og hørt på ny jobb i dag så da passet det perfekt og invitere henne over på en øl noe vi snakket om tidligere:) så da ble det pizza og øl. Vi hadde en god tone han kom over senere og kjørte som claw skrev at jeg ikkje ville være en cockblocker men med en gang hu var på kontakt stadiet (altså berøring) så var jeg likeins ikkje noe overdrevet men hyggelig om det kan sies på den måten og fikk inntrykket av at det ikke er over enda men må kjøre enda mer på!!! Atså være en mer på....
Title: Sv: Tips og Råd :)
Post by: Vestlending on April 20, 2014, 03:27:40 AM
Må ærlig innrømme det, vi hadde en samtale i dag, som venner, og merka det fort at vi passa best som venner så gjorde egentlig ingenting... som  sagt så hadde vi en samtale hvor hun blant anna sa at hun ikkje ble saman men kollegaer grunnet problem via jobben... så endte hun opp med han i kveld som jobber saman i same avdeling og nesten daglig saman og der morsome er at eg ikkje føler noe sure miner.. annet enn at eg har gått og ledd av det i heile kveld grunnet han er den størte playern som finnes på fjellet (greitt nok han kan endre seg) men tviler sterkt på det :P hun hadde tidligere på kvelden (vi drakk saman mensteparten av kvelden) sagt at eg skulle passe på henne, ga beskjed om at han i lengre tid har vært ute etter og "naile" deg.. men hun var full og dreit nok i det.

Burde egentlig vært skuffet.. over at hun valgte han over meg.. men overraskande nok er eg ikkje det :P kan nok ha mye med at eg har sett han hun passer betre som venn en ein eg kan bli samen men :P

Sjølv om eg ikkje skårte noen i kveld så kommer dette til og bli ein minnerik kveld mye på grunn av det hun sa tidligere på kvelden og gjør egentlig det stikk motsatt :P 
Title: Sv: Tips og Råd :)
Post by: Donnie Darko on April 20, 2014, 22:09:45 PM
Jeg må si jeg elsker denne rasjonaliseringen. Friend zone'd, dessverre. Men hvorfor gadd du å snakke nedlatende om denne jentefuten/rivalen/nemsiset? Det virker jo faktisk mot sin hensikt. Du gir ham jo all verdens PR, helt gratis, og nærmest dytter henne i hans fang. Neste gang får du peise på, men kollegaer er i min bok et stort no-go. Mottoet "You don't shit where you eat" er et mantra som ikke kan bli forkynnet lenge, høyt og godt nok.
Title: Sv: Tips og Råd :)
Post by: Vestlending on April 20, 2014, 23:30:49 PM
Donnie Darko, må si eg liker nicket :) elsker filmen :)

Når du sier det med rasjonalisering det kan nok være min måte og beskytte meg sjølv på.. merker det at det ikkje er helt som det skal vi henger mye saman, og merker det at eg fremdeles har en liten interesse for henne men.. prøver og legge det bak meg :) prate nedlatene? eg ser eg skreiv at eg sa til henne at han prøvde og naile henne men det stemmer nok ikkje helt :P var nok en smule berusa når eg skrev det ;) eg sa ikkje indirekte at han var keen på og naile henne men at han var intressert i henne.. på en hyggelig måte :) og det var nok det rette frå min side :)
Title: Sv: Tips og Råd :)
Post by: Donnie Darko on April 21, 2014, 00:38:31 AM
Hehe, takk. Det er en av mine yndlingsfilmer :) Kjekt å se at du har kommet så langt som alle oss andre og vil begi deg ut sammen med oss i vår ørkesløse vandring på jakt etter den hellige gral, Narnia, Xanadu eller hva enn det forgjettede land måtte være. Jeg tenkte bare at ved å gi ham PR så blir hun automatisk mer nysgjerrig på ham, uansett hva du måtte finne på å si, enten av negative eller positive ting :)

Jeg hadde bare notert meg hva som foregikk, og ikke sagt noe videre. Men nok om det. Som du så fortreffelig påpeker, det er flere fisker i havet, men skuffelsen kan vel være desto større om andedammen er for liten og det er mange om benet :) du får riste av deg den verste skuffelsen og se videre til neste mål, objekt, drøm [insert favorite choice]
Title: Sv: Tips og Råd :)
Post by: ClawLife on April 21, 2014, 00:56:40 AM
You lose. Dessverre for deg ble betaoppførselen sin ikke sett på som et seksuelt alternativ, og alphahannen på kontoret vant dette slaget. Survival of the fittest. Du kan heldigvis ha lært deg noe for fremtidige romanser.

Først så håper jeg du forstå litt mer over det grunnleggende innen seksuell attraksjon. Det hjelper ikke at du har en milliard ting til felles med en jente, at dere snakker sammen i timesvis osv osv hvis du ikke ha baller til å gjøre et move. Jenter VIL bli slippe å ta avgjørelser om sex, DU må gjøre det (uten noen moralske overtredelser, selvsagt).

"The difference between raping and ravishing is heart connection." - Amber Lupton

For det andre så nevner du at du er i slutten av tjueårene. Du har fremdeles ikke nådd din beste alder. Bare prøv å utvikle deg, gjerne innen sjekking. Du aner ikke hva litt hardt arbeid kan utføre. Jeg var i samme situasjon som deg for 8 år siden, og var helt knust. Så langt i 2014 har jeg hatt trekanert med modeller og stjålet damer fra boybandmedlemmer. Bare for å nevne noe.  8) Det verste er? Det er latterlig lett, jeg kan nesten ikke noe for det. Men jeg har jobbet hardt med selvutvikling. Nå sier jeg ikke at dette nødvendigvis trenger å være målet ditt, men når du blir dominert og bortvalgt slik som du har blitt her så føles det som om ballene dine krymper.

Du har livet foran deg. Kjør på så møter du henne når du er 35 og hun er passert 40 og takker høyere makter for at det gikk som det gikk.
Title: Sv: Tips og Råd :)
Post by: dagligvare on April 22, 2014, 23:17:29 PM
Hadde jeg vært deg så hadde jeg brukt dette til å bli motivert. Bli sint! Få energi!

Beklager at jeg sier det, men du har en skikkelig taper-mentalitet i forhold til hele greia. Du forteller deg selv at det egentlig var best sånn, at dere egentlig har det bedre som venner osv. osv. Bullshit! Det tror du ikke på selv engang.

I tillegg så har du prøvd deg på å være en skikkelig beta-cockblock for han som faktisk hadde guts til å være frempå, ved å prøve å ødelegge for ham. Det er ikke bra, og du la vel merke til at det slo tilbake på deg selv.

Så forhåpentligvis så kan du bruke dette til å booste viljen til å faktisk bli bedre med damer. Vær forbanna på at hun valgte den typiske playeren. Vær forbanna for at du ble friend-zona. Vær forbanna for at hun gjorde stikk motsatt av det hun sa hun skulle gjøre. Og bruk den energien du får av dette til noe positivt! Tren, les, kutt ut dårlige vaner - bli et bedre menneske. 
Title: Sv: Tips og Råd :)
Post by: Potet on April 23, 2014, 14:37:38 PM
Bruk det som motivasjon til at dette er noe du skal klare. De aller fleste som driver med aktiv sjekking begynte med det etter at de befant seg i en situasjon som ga dem så sterke negative følelser at de bestemte seg for at dette var noe de SKULLE bli gode på. For de aller fleste mennesker må det sterke negative følelser til før de bestemmer seg for å gjøre endringer. Du trenger ikke befinne deg i situasjonen der i nå, og mange her på forumet er beviset på hva man kan oppnå med målbevisst arbeid over tid.
Title: Sv: Tips og Råd :)
Post by: Vestlending on April 28, 2014, 03:25:41 AM
Takk for alle gode svar her folkens, ser det er mye her eg kan ta til lærdom :)

Quote from: dagligvareBeklager at jeg sier det, men du har en skikkelig taper-mentalitet i forhold til hele greia. Du forteller deg selv at det egentlig var best sånn, at dere egentlig har det bedre som venner osv. osv. Bullshit! Det tror du ikke på selv engang.
Skjønner godt at du ikkje trur på det ;) for det er nok ikkje noko eg trur på sjølv men ein forstår når ein sjølv har klart og parkere seg sjølv i "friendzone" ;) og dermed må ta til takke med det  :-[

Potet: Det er ikkje så alt for lenge sidan eg gjekk igjennom det så har fått mye vilje av den.. men mangler litt på den sosiale antenne delen, dvs. har noen ganger  ??? en lei tendens til og ikkje plukke opp signalene sjølv om dei står og banker på   >:( men som sagt dette har kommet seg sterkt med årene :)

Men merker eg blir litt irritert når vi drikker og hun henger med "han", tanken som går i hovudet mitt er litt sån hvorfor han?  :P eg kjenner ikkje han supergodt men kjenner han godt nok til og kunne plassere han, meg og en kollega og nær kompis hadde en liten diskusjon om andre kollegaer for en lengre tid tilbake og hugser godt vi begge var einige i at inntrykket han er hadde gitt oss begge var at han er den typen som skal ha en i hver hamn :P

Det mest morsome er at hver gang vi drikker eller er ute saman og meg og henne begynner og prate eller noe så er han der og forsvarer med ein gang, dvs. han gir sterkt utrykk for at han ikkje føler seg helt trygg rundt henne og meg.. noe eg syns er litt morsomt men samtidig veldig iriterende, føler liksom at eg ikkje han ha eit normalt forhold til henne når vi er på fest grunnet at eg føler meg "overvåket" av han  >:(

Det høres kanskje litt rart ut, kan godt være det er innbildninger frå mi si sia  ;) for og ta et kjapt eksempel, eg inviterte henne på dansegulvet for noen helger siden, vi hadde det hyggelig og dansa, etter ca 2 låter så kommer han "snikende" ut på dansegulvet og skal liksom vise at det her var hans teretorium så bare stikk :P (dreit egentlig i deg) tenkte da med meg sjølv at eg f*** ikkje skulle være den som stakk med hallen mellom beina, men etter ei stund så blei han så "kom deg vekk" irriterende at eg bare tenkte versågod også stakk eg  >:(  hun er superhyggelig når det er kun vi 2 som henger samen eller når vi henger med andre men så fort han er med så blir eg liksom "5 hjul på vogna" for han sin del.. hun er meir den "ååå hvor har du vært?!? har savna deg i heile kveld osv."

au revoir et adieu  8)

edit:
Beklager alle smileys osv. (trodde ikkje eg brukte det så aktivt.)
Title: Sv: Tips og Råd :)
Post by: Love on April 28, 2014, 07:15:43 AM
Tror hun valgte å ikke rote med deg for å ikke ødelegge vennskapet;) Så kan nok hende at du har blitt litt for close før du viste interesse for henne som mulig partner. Han andre var nok mest tidsfordriv, ikke sæ nøye om det går i dass:D
Title: Sv: Tips og Råd :)
Post by: Schwarzkopf on April 28, 2014, 14:34:08 PM
Mange gode råd i denne tråden. Forøvrig må jeg understreke at du virker som en veldig bra fyr som allerede har høy sosial intelligens. Da er også det meste gjort. Ta lærdom av dette og bruk det som motivasjon. Nå vet du hva du burde gjøre, og ikke gjøre, til neste gang.

:)
Title: Sv: Tips og Råd :)
Post by: Donnie Darko on May 03, 2014, 13:19:39 PM
Klassisk alfamaling på dansegulvet. Stand your ground (next time)!  Han har alt å tape på å bli aggressiv mot deg. Du er allerede validert som venn/potensiell noe-mer-enn-venn-om-alt-skulle-klaffe, selv om det ikke direkte virker sånn. Satser på at det ordner seg neste gang (med ny dame selvsagt, dette er nok en lost case). Saken kan imidlertid tenkes å re-åpnes en gang i fremtiden om du spiller kortene rett, men pdd ville jeg skygget banen og gitt minimal interesse og holdt meg unna til hun kommer tilbake. Gjør hun ikke det, er det bare å glemme hele greia. Gjør hun imidlertid det, er det lov å spille litt kostbar med en flørtende tone. La hun jakte deg, ikke omvendt  :)
Title: Sv: Tips og Råd :)
Post by: Vestlending on May 05, 2014, 02:25:50 AM
Takk for alle svar folkens :) Donnie, har skygga helt ut av det (delvis.) vi henger fremdeles saman som venner.. og har fremdeles den hyggelige og gode tonen, holder fremdeles et øye med dem (ser hvordan det går.) og har hørt frå fleire av hans venner at dem ikkje kommer til og funke da han er totalt forskjellig person med henne en kva han er til vanlig.

Men ligger lavt og vill hun prøve seg igjenn så skal hun endelig få lov til det :)
Title: Sv: Tips og Råd :)
Post by: Donnie Darko on May 22, 2014, 00:24:34 AM
Haha, er så klassisk friendzone. Jeg tror nok ikke hun prøver seg med det første og jeg hadde blitt direkte sur om hun dumpet sjøulken med en dame i hver hamn ovenfor meg, om jeg hadde vært i samme situasjon. Hvem vil vel være andrevalget? Men men, når denne karen klarte det så er fortsatt "hope in the hanging snore", for å sitere Nils Arne Eggen.

http://i.imgur.com/k3BE8.png

:)

Title: Sv: Tips og Råd :)
Post by: Vestlending on May 30, 2014, 01:30:13 AM
Har vært offline her end stund nå  :P

Kvinnfolk er ikkje til og bli klok av  :o Vi har fremdeles en god tone (kanskje for god?) vi henger fremdeles mye saman, vi gjikk saman frå jobb her om dagen, og det ende opp med at det ble en øl og samtale borte hos henne, hun kommer stadig med komplemang og vill finne på ting saman, sjølv om eg vill så klarer eg ikkje heilt og slippe taket på tanken (har vært inne på tanken og "fiske litt" og prøve og finne ut noe.
Men er redd det skal ødelege det vi har nå  ???

En kamerat av oss begge kommenterte til meg og en kollega av meg: "they are practicly made for each other" noe i den dur av en kanadier. Har funnet ut eg legger alt for mye vekt opp i slike ting.... noe som må jobbes med  ;)

Til Donnie Darko Skjønnte egentlig ikkje heilt hvorfor du hadde blitt sur om en dame du hadde vært inntressert i hadde dumpa en annen for deg? om alle skal tenke at dem er andrevalget så hadde vi søren meg ikkje kommet oss langt her i livet  8) og dersom hun skulle finne ut og "dumpe" blir feil da dem ikkje er saman og kommer aldri til og bli det (hennes ord), så føler eg ikkje at eg hadde vært noe anndrevalg da, han kunn er hennes "playdoll" for og sei det litt stygt :P (noe fleire har fått inntrykk av at han ikkje heilt har forstått). Vi får vente og se hvordan ting ender opp :)
Title: Sv: Tips og Råd :)
Post by: Anders GV on May 30, 2014, 09:45:17 AM
Quote from: Vestlending on May 30, 2014, 01:30:13 AM
Kvinnfolk er ikkje til og bli klok av  :o
Å? Hva er det du ikke forstår?

Quote from: Vestlending on May 30, 2014, 01:30:13 AM
Men er redd det skal ødelege det vi har nå  ???
Er du ikke villig til å satse det dere har nå for sjansen for noe mer, burde du finne noen andre å crushe på. Vennskap der du later som du er fornøyd, er bortkastet tid.


Quote from: Vestlending on May 30, 2014, 01:30:13 AM
En kamerat av oss begge kommenterte til meg og en kollega av meg: "they are practicly made for each other" noe i den dur av en kanadier. Har funnet ut eg legger alt for mye vekt opp i slike ting.... noe som må jobbes med  ;)
Verdiløst å tenke noe mer på dette. Få ut fingern.
Title: Sv: Tips og Råd :)
Post by: Vestlending on May 31, 2014, 21:04:02 PM
Quote from: anders GV on May 30, 2014, 01:30:13 AM
Å? Hva er det du ikke forstår?

Det var ment litt ironisk  ::) (men kom kanskje ikkje helt fram  :P)

Quote from: Anders GV on May 30, 2014, 01:30:13 AM
Er du ikke villig til å satse det dere har nå for sjansen for noe mer, burde du finne noen andre å crushe på. Vennskap der du later som du er fornøyd, er bortkastet tid.
quote]
Du har et godt poeng der, og er einig, må vell som du skriver under "få ut fingern" og ikkje vente på at ingenting skal skje :)

Quote from: Anders GV on May 30, 2014, 01:30:13 AM
Verdiløst å tenke noe mer på dette. Få ut fingern.

Allereie lagt bak meg :P tenker egentlig ikkje så mye på det da det er noe som eg har hørt mye i det siste i forskjellige settings  8)
Title: Sv: Tips og Råd :)
Post by: Donnie Darko on June 01, 2014, 21:30:19 PM
Nå misforstod du. Jeg hadde blitt sur om hun dumpet meg først, til fordel for en annen, for så å komme tilbake igjen når hun fant ut at vedkommende ikke var noe å satse på. Det kalles helgardering, og de færreste synes det er noe særlig greit. Rett og slett fordi en ikke liker å bli nedprioritert, valgt vekk og samtidig så oser det desperasjon lang vei. Desperasjon fra begge sider. Desperasjon fra den som har valgt deg vekk for så å komme krypende tilbake, og desperasjon fra den som tar imot med åpne armer etter først å ha blitt avvist. Om det er snakk om en "playdoll/FF-forhold" er for meg knekkende likegyldig. Jeg står fortsatt for at du er friendzone'd og det skal særdeles mye til for å komme ut av det.

Akkurat i dette tilfelle har du ikke akkurat blitt "dumpet", men du har jo dumpet deg selv med å ikke eskalere eller hinte fram på utover vennskapelige gjøremål. Sånn sett kan du jo alltid håpe på at vinden snur og du får rev i seilet, men jeg ville spart meg selv for den lidelsen om jeg var deg. Enten gjør du et solid fremstøt når settingen tillater det, eller så må du komme deg ut og finne noen andre ASAP. Å gå i mndsvis på dette viset må jo faen meg være ren tortur.
Title: Sv: Tips og Råd :)
Post by: Love on June 01, 2014, 22:47:10 PM
jeg er jo alltid optimist...så:
1. Hun kan ha gjort deg "sjalu" fordi du somlet...ved å sjekke opp en annen, og så angre...
2. Du virker cool... bra!!
3. Hun føler seg litt billig (din oppgave å adressere typ " vi later som det aldri har skjedd"
4. Hun liker deg "for real", og vil ikke ødelegge...du vil ikke ødelegge (så hva skjer?!)
5. Prøv å lufte tanker om en tur sammen "drøm", og la henne spille med...om hun er inne i tanken så er hun "game". Bestill tur, gå bort fra alt "lokalt" og start på nytt;)
Title: Sv: Tips og Råd :)
Post by: Vestlending on June 02, 2014, 23:07:27 PM
Quote from: Donnie Darko on June 01, 2014, 21:30:19 PM
Nå misforstod du. Jeg hadde blitt sur om hun dumpet meg først, til fordel for en annen, for så å komme tilbake igjen når hun fant ut at vedkommende ikke var noe å satse på. Det kalles helgardering, og de færreste synes det er noe særlig greit. Rett og slett fordi en ikke liker å bli nedprioritert, valgt vekk og samtidig så oser det desperasjon lang vei. Desperasjon fra begge sider. Desperasjon fra den som har valgt deg vekk for så å komme krypende tilbake, og desperasjon fra den som tar imot med åpne armer etter først å ha blitt avvist. Om det er snakk om en "playdoll/FF-forhold" er for meg knekkende likegyldig. Jeg står fortsatt for at du er friendzone'd og det skal særdeles mye til for å komme ut av det.

Akkurat i dette tilfelle har du ikke akkurat blitt "dumpet", men du har jo dumpet deg selv med å ikke eskalere eller hinte fram på utover vennskapelige gjøremål. Sånn sett kan du jo alltid håpe på at vinden snur og du får rev i seilet, men jeg ville spart meg selv for den lidelsen om jeg var deg. Enten gjør du et solid fremstøt når settingen tillater det, eller så må du komme deg ut og finne noen andre ASAP. Å gå i mndsvis på dette viset må jo faen meg være ren tortur.

Missforstod deg kanskje ja :P men dem 2 har jo ikkje vært "saman" dem hadde bare kontakt :P

For og være ærlig så kan det nesten virke som om hun har snudd i det siste (men klarer ikkje helt og lese settingen :P)
kunne gjerne takket ja til noen råd rundt det og ympe frampå  8)


Quote from: Love on June 01, 2014, 22:47:10 PM
jeg er jo alltid optimist...så:
1. Hun kan ha gjort deg "sjalu" fordi du somlet...ved å sjekke opp en annen, og så angre...
2. Du virker cool... bra!!
3. Hun føler seg litt billig (din oppgave å adressere typ " vi later som det aldri har skjedd"
4. Hun liker deg "for real", og vil ikke ødelegge...du vil ikke ødelegge (så hva skjer?!)
5. Prøv å lufte tanker om en tur sammen "drøm", og la henne spille med...om hun er inne i tanken så er hun "game". Bestill tur, gå bort fra alt "lokalt" og start på nytt;)

Prøver og være optimist her og:
1. Det var det eg tenkte og i med at hun hele tiden har pressisert det at dem ikkje er et par osv.
2. Takk  ;)
3. akkurat det har eg gjort i det siste, prøver og unngå det samtale emnet og det har endra settingen heilt, hun virker meir "open" hyggelig med det :)
4. Du som jente noen tips rundt det?
5. tur har vi allereie diskutert ;) vi har prata om og reise på en lengre reise (typ fleire måneder.) om 2 år +\-. tanken var og reise saman i begynnelsen men har etter hvert blitt meir snakk om og heller ta deler av turen saman og deler av turen åleine :)
Title: Sv: Tips og Råd :)
Post by: Love on June 03, 2014, 20:32:12 PM
4. Tror du må ta ledelsen som gutta her sier. Les om compliance, du kan be henne gjøre ting som er enkle for å teste om hun er villig til å la deg lede.
Når du klemmer kan du legge til mer, kyss på halsen eller holde hånden, massere osv. Les om kino på bloggen;)
Title: Sv: Tips og Råd :)
Post by: Donnie Darko on June 03, 2014, 20:38:17 PM
Gjør som Love sier. Inviter henne med på en hyttetur eller noe, der det bare er dere to og se an reaksjonen. Ta med en flaske vin eller to til en slik utflukt. Be henne ut på en øl på en plass hvor dere kan sitte uforstyrret og snakke. Eller be henne over og se en film og ha en vinflaske i bakhånd. Er hun gira/interessert vil hun bli med eller gjøre seg tilgjengelig. Hvis hun nøler er det GAME OVER. Da er hun fortsatt følelsesmessig involvert med bygdefuten, eller har rett og slett ikke nok følelser/interesse ovenfor deg til at hun vil se hvor eventyret går. Alle kan prate løst og fast om turer, men de manifesterer seg ikke før en virkelig gjør noe med det.
Title: Sv: Tips og Råd :)
Post by: Vestlending on June 04, 2014, 01:07:21 AM
Takk for tipsene både til Donnie darko :)

Dette satte jo litt klartekst til det helle, Vi var på konsert nå helgen som var (Metallica) planen var egentlig at eg skulle få med meg en kompis men han backa ut hun skulle møte en venn av en vennine der. Vi var begge veldig gira på og reise begge 2. hun hadde reist noen dager før for og møte en vennine og noe til. så eg reiste in same dag, vi hadde egentlig ingen plan bortsett frå at vi skulle treffes før eller på vei til konserten, hun ringe så og sa at han andre ville ikkje opp før senere på kvelden så hun lurte på om vi 2 ikkje bare skulle stikke opp :) greitt nok det var mye folk der :P

dagen etterpå hadde vi avtalt og møtes da eg kjørte bil innover og hun hadde tatt tog om at vi skulle kjøre saman tilbake, ble noen timer i oslo (planen var og spise men vi ville komme oss ut før rusjet så ble enige om og bare stoppe på veien, når vi kom hjem og hadde henta hunden som både meg og hun passer for en venn av oss, vi er part time tante og onkel som hun kaller det :P når vi har henta hunden og prata litt med noen andre venner av oss så sier hun det at hun har 2 øl i kjøleskapet og om ikkje vi skal ta en øl før vi tar kvelden, ender så opp med at vi tar med oss ølen og luften hunden. og hadde en fin tur oss 2 ute i det fri  :)

Når derre sier det med og invitere henne med på ting så passet jo det perfekt for vi prata om det i dag, og hun har prata om og få en ny tattovering og fikk i dag beskjed om at hun hadde fått time gjennom en venn. dette er da på en dag som vi begge har fri. og siden hun fikk tattoeringstime så sent på ettermiddagen så rekna hu med og måtte ta en overnatting.. tenkte da at der skal eg så til og føreslå at vi kan ta en dagstur ut av det og kjøpe noe mat før tattoeringstimen osv. fikk aldri nevnt det men skal nemne det ved neste anledning, fi har en halv plan om og ta en øl senere i uka før hun stikker bort for noen dagen :)

Men de siste tida har hun virka enda meir hypp på og invitere meg med på ting.. som når vi gjikk hjem frå jobb her forrige uke så og hadde henta hunden så sier hun det, at hun lurte på og ta en øl før hun tok kvelden, og eg måtte bare være med, dvelte litt på det om det var bevist eller ubevist er eg litt usikker på :P men hun pusha veldig på at eg måtte være med :)

men det som eg "sliter" litt med nå er hvordan eg skal eskalere på en måte, derre har sikkert forklart det noen ganger nå :P men føler liksom at ting kommer i veien hele tiden :P vi hadde jo hele dagen etter konserten og gjikk og prata  om løst og fast.

Sidenote: etter konserten hadde hun tatt et bilde av oss 2 på konserten så "selfie kosebilde" dette posta hu på veggen min og takka for en hyggelig konsertopplevelse, hun spøkte med det i dag "håper det var greitt at eg posta bilde av oss på vegen din" det var jo eit flott bilde. sa at det gjikk helt fint og spøkte med at responsen var jo kjempedårlig (ironisk.)

Love:
Takk skal prøve og være litt meir kontaktsøkende nestegang :) istedenfor og bare gi klem eventuelt gi en rubb på ryggen eller noe i den duren :) kanskje eg bare må ta til motet og gi henne et kyss på kinne og la det bære eller briste :P


Men takk for at derre holder ut :) er jo nesten bltt en novelle det her :P
Title: Sv: Tips og Råd :)
Post by: Anders GV on June 04, 2014, 02:04:20 AM
Quotekanskje eg bare må ta til motet og gi henne et kyss på kinne og la det bære eller briste :P
Briste eller bære?
Altså, det kommer ikke til å skje noe som helst annet enn et kyss på kinnet ut av den planen.
Munnen eller ingenting.
Kinnet er for tanter.
Title: Sv: Tips og Råd :)
Post by: Love on June 04, 2014, 08:44:28 AM
På en måte sikkert lurt at du lar henne "chase deg" litt, gjør det jo veldig spennende for henne når hun ikke helt vet om hun har draget på deg eller ikke;) Så lenge du/dere har en flørtende tone, og du er litt uberegnelig, så holder du interessen hennes oppe....
Du kan jo tease henne litt med det kysset, si at du gjerne skulle gitt henne et men du er usikker på om hun fortjener det:D
Title: Sv: Tips og Råd :)
Post by: Vestlending on June 04, 2014, 12:56:48 PM
Quote from: Anders GV on June 04, 2014, 02:04:20 AM
Quotekanskje eg bare må ta til motet og gi henne et kyss på kinne og la det bære eller briste :P
Briste eller bære?
Altså, det kommer ikke til å skje noe som helst annet enn et kyss på kinnet ut av den planen.
Munnen eller ingenting.
Kinnet er for tanter.

Hehe kinnet er for tanter  ;D
Har hørt gjennom tidligere podkaster derre har hatt rundt dette temaet, om eg har forstått rett blant anna på den eine podkasten derre hadde frå 2011 hvor derre svarte på en mail frå en som var inntressert i en medstudent så var jo noe av det derre tok opp at mange har en tendens til og gå for volsomt fram. føler litt det at og gå for et direkte kyss på munnen blir for direkte (sjølvsagt ikkje i rett setting så klart.)
Quote from: Love on June 04, 2014, 08:44:28 AM
På en måte sikkert lurt at du lar henne "chase deg" litt, gjør det jo veldig spennende for henne når hun ikke helt vet om hun har draget på deg eller ikke;) Så lenge du/dere har en flørtende tone, og du er litt uberegnelig, så holder du interessen hennes oppe....
Du kan jo tease henne litt med det kysset, si at du gjerne skulle gitt henne et men du er usikker på om hun fortjener det:D

Har enda ikkje teaset henne med kyss men flørten er der, ivertfall slik eg opplever det.
Vi har planer om og ta en øl før hun reiser på "ferie" noe dager, så skal være litt meir direkte og frampå, vi gjikk saman på vei hjem frå jobb i går da disktuerte vi det at hun skulle reise, og jeg spøkte mye rundt det at det kom til og bli kjedelig for meg når hun reise bort, hun svarte med at det skulle vell bli godt og bli kvitt henne noen dager, vi fikk begge en god later ut av det.

Tidligere når vi har disktuert det med forhold osv. og i forhold til han andre typen så har hun sagt det at så fort han begynner med "savner deg osv." så var det stopp, men føler på en måte at rundt oss har hun en helt annen tone dvs. det er meir kjærlige ord osv.

Det siste dagene så har eg og fått inntrykk av at "oppmerksomheita" er meir skrudd mot meg en mot han (akkuratt som om det dem hadde er over) ser på det som positivt :) når vi møttes i oslo så fikk eg følelsen av en overveldene glede frå hennes side og se meg.

Men skal som sagt prøve og være meir frampå framover, da vi har en del planer "saman"  8)
Title: Sv: Tips og Råd :)
Post by: piken on June 04, 2014, 14:49:36 PM
Kommentar til kyss på kinnet: Kyss på kinnet er hva jeg får av broren min, mormor og menn som uansett ikke har sjangs. Hvis du kun kysser på kinnet plasserer du deg i en av de kategoriene.

En ting å gå for voldsomt frem, men når du først har bestemt deg for å gjøre et fremsteg må du da for søren gjøre det ordentlig med lite rom for tolkning. Har vel hatt nok tvetydige signaler til nå eller?
Title: Sv: Tips og Råd :)
Post by: Donnie Darko on June 04, 2014, 22:43:10 PM
Bare hyggelig :)

Ut fra det du skriver har hun returnert til "tilgjengelig"-fasen. Nå må du få den JÆVLA FINGEREN ut før hun ombestemmer seg og tro du meg, det kan skje på dagen/timen/minuttet/sekundet og da står du der igjen med skjegget i postkassa mens hun farter rundt med neste bygdefut. Hun har helt klart gjort seg klar for deg og ingen grenser er satt foreløpig. Om du tråkker over noen grenser gir hun nok beskjed snarest hvis hun føler seg ukomfortabel. Hvis du feiger ut nå er det din egen feil at du aldri fikk tatt det til det neste nivået. Beklager å måtte pushe deg så hardt, men det er faktisk den eneste måten du kan finne ut om det er noe der. Alle signalene tilsier at hun liker deg og er i alle fall interessert i deg på et passe høyt nivå. Du må egentlig bare teste grensene. Begynn med litt teasing/tøysing og lett berøring og se hvordan hun responderer. Ha god øyekontakt og du ser fort om hun er interessert eller ikke. Pupillene vil utvide seg og hun vil ha en dypere øyekontakt med deg. Kanskje vil hun være litt klengete/klemmete for å få en unnskyldning til å ta på deg. Da vil hun via kroppspråket nærme seg deg eller bevege seg innenfor din intimsone.

Jeg orker snart ikke mer av denne TORTUREN. Det smerter meg å se at du går så mye rundt grøten. Jeg forstår at du synes det er vanskelig, men vær så snill, få ut fingeren og gjør noe! Og ingen tantekyss men vær virkelig flørtete og kron det hele med et heftig tungekyss så går resten av seg selv skal du se ;)
Title: Sv: Tips og Råd :)
Post by: Vestlending on June 05, 2014, 01:49:08 AM
Takk for den Donnie :)

Jepp må nok bare få den jævla fingern ut og "go all inn" nå er det nok analysering og spasering rundt grøten.
Kjente i kveld at det var nok "not to know" er f*** meg lenge siden eg har gått og pina meg sjølv slik og det takles rett og slett ikkje  >:( så nå blir det "take it or leave it".

Il be back! nestegang så er det enten gode eller dårlige nyheter  ::)
Title: Sv: Tips og Råd :)
Post by: Donnie Darko on June 07, 2014, 14:10:09 PM
(y)
Title: Sv: Tips og Råd :)
Post by: Levator on August 29, 2015, 03:23:23 AM
Update?!?