Recent posts

#41
Generelt / Re: Utesteder midt i uka
Last post by Hvar - November 22, 2022, 20:49:52 PM
Thanks, skal sjekke ut  :)
#42
Generelt / Re: Utesteder midt i uka
Last post by Stanley - November 22, 2022, 19:56:29 PM
Quote from: Hvar on November 21, 2022, 23:32:33 PMHei,

Er det noen som vet om plasser det er litt liv på tirsdager, onsdager og (torsdager) for å dra ut på byen?

Har hørt Jæger men sjekket her forleden en onsdag og da var det lite folk.




Tirsdag: Strøget v/Youngstorget (spesielt Uhørt).

Onsdag: Mabou og Gamla. Mabou er lite, type ettroms-leilighet, men der folk er.

Torsdag: Youngs, Justisen (frem til det stenger 17. des.), Gamla, Lawo T (om sommeren), Heidis, og Skaugum, - i den rekkefølgen. Har en kompis som bor rett ved Horgan's, sier det er lite folk der selv lørdager etter Korona og lurer på hvorfor de ikke bare har meldt konkurs, helt tomt torsdag og fredag.
#43
Generelt / Re: Utesteder midt i uka
Last post by Andreas GV - November 22, 2022, 17:04:08 PM
Jæger (tirs) , Mabou (ons) , Horgans (tors).
#44
Generelt / Utesteder midt i uka
Last post by Hvar - November 21, 2022, 23:32:33 PM
Hei,

Er det noen som vet om plasser det er litt liv på tirsdager, onsdager og (torsdager) for å dra ut på byen?

Har hørt Jæger men sjekket her forleden en onsdag og da var det lite folk.


#45
Generelt / Re: Bli flinkere med folk gene...
Last post by ThomasHagen - November 09, 2022, 13:52:22 PM
Jeg har levd lenge, men jeg forstår ærlig talt for meg selv at jeg ikke har nære venner, jeg har ikke engang de menneskene jeg vil tilbringe tid med ...
#46
Generelt / Re: Jeg er den jeg er, og har ...
Last post by --WTF?-- - October 22, 2022, 18:33:35 PM
Ok, skjønner at jeg har forklart situasjonen helt feil her, så jeg slettet likegodt hele innlegget. Men takk for at du tok deg tid til å svare, Kjetil!
#47
Generelt / Re: Jeg er den jeg er, og har ...
Last post by Kjetil GV - October 21, 2022, 19:44:06 PM
Her kommer litt "tough love". Siden du skriver her antar jeg du har lest sjekkeskolen, og fortsått prinsippet med proaktivitet og ureaktivitet og dette med å ikke bryte for mye med sosiale normer.

Quote from: --Smart kompis-- on October 20, 2022, 23:18:49 PMHan mente da at dersom jeg bare la litt innsats i det ville det endre seg.
Han har trolig rett...

QuoteMen jeg mener min innsats opp gjennom årene er mer enn nok nå. Skal jeg legge frem regnskap liksom? Mange hundre tusen kroner etterhvert bare på byturer. Skade på hørselen etter å ha spilt i rockeband, for det drar jo så mange jenter liksom...
Meningen om innsatsen din her er dessverre ikke viktig.

Siden du ikke har fått resultater har du åpenbart jobbet feil. Altså at du har blåst av x antall kroner på byen, og spilt i rockeband er EN innsats, men ikke den rette.

Det blir som å gå på gymmet hver dag for å pumpe jern, og forvente å bli bedre i sjakk.

Mye av det du skriver over virker som en unnskyldning for å slutte å prøve. "Jeg er som jeg er" virker som et forsøk på å beskytte deg selv mot avvisning fra damer og som en unnskyldning for å stoppe å prøve.

Gutter som kan oppfattes bitre og samtidig tror de fortjener noe er også ganske uattraktivt.(Noe jeg er redd for at du kan oppfattes som i forhold til det du skriver)

Du fortjener ikke noe

Eller ingen fortjener noe, evt alle fortjener likt.

Det hjelper ikke på tiltrekning uansett.

Det som hjelper er å ha attraktiv oppførsel.

(Det er også veldig verdt å legge merke til at likt ofte tiltrekker likt. Dvs hvis du bare møter damer med personlige issues og dårlig selvbilde så kan det være greit å gjøre et sjølregnskap for å se om du sender ut noen vibber som ikke er heldige. Feks ikke bonde med damer omkring negativitet og issues).

QuoteSå ett sted går det en grense for hva jeg tolererer. Jeg er den personen jeg er, jeg har de preferansene jeg har, jeg liker det jeg liker, og jeg kommer ikke til å forandre på det bare for å passe inn i noen andres kunstig skapte sosiale normer!
Her mangler noe kontekst, så jeg skjønner ikke helt hva du mener, men kan prøve å tolke.

Grensa for hva du skal tolerere av hva?

At du er interessert i å være genuin er veldig viktig. Jenter merker dersom du ikke er genuin, og det vil raskt ødelegge tiltrekning.

Men at du bare er "genuin" og "deg sjæl" er ikke det samme som at du har lov til å være dust heller.

Du trenger ikke passe inn i noen "falske" sosiale normer, bare ta hensyn til normal folkeskikk.(Og dette kan også brytes dersom du er kalibrert)

At verden er som den er kan du ikke forandre. Så noen sosiale normer kan du rett og slett ikke bryte dersom du ønsker å finne en relativt normal dame. (ref de du ser etter..) Du kan heller ikke forandre hva jenter tenner på, så det eneste alternativet du har igjen er å forandre på egen oppførsel.

Quote from: --WTF?-- on October 20, 2022, 23:18:49 PMJeg sitter igjen og lurer på hvor alle de tøffe og selvsikre jentene har blitt av. Kan noen fortelle meg hvor jeg finner dem?
Denne formuleringen er jo fin. For her høres du proaktiv ut, og ut som om du faktisk har tenkt på å gjøre en innsats.

Byen er ikke den beste arenaen for å sortere ut jenter etter verdisyn og egenskaper. Det er heller ikke arenaen der du kan observere noen over tid for å se om de FAKTISK har de egenskapene du ser etter, og ikke bare virker sånn.

1. Det er din jobb å være proaktiv, dvs ta kontakt med jenter
2. Om du ikke oppfattes som kjekk(proaktiv, ureaktiv, bra klesstil, godt humør, normal, osv) av jentene som du vil ha, vil de ikke bli tiltrukket. Da må du jobbe for å forbedre de områdene. Merk at de jentene du vil ha kan ha noen like preferanser det kan være lurt å utnytte. Feks turjenter vil kanskje sette mer pris på om du har noen velsittende og kule turklær, mens en rockejente kanskje vil at stilen din er mer rocka..osv
3. Skriv ned verdiene dine.
4. Tenk på hvilke aktiviteter som har disse verdiene og samtidig er interessante for jenter.
5. Oppsøk slike aktiviteter og vær sosial og normal
6. Demonstrer at du er proaktiv og ureaktiv. Ta noe ansvar i gruppa. Vis at du tåler sosialt press.
Feks inviter til vors (for det blir ikke noe stress, siden du kommer til å ha det ryddig fremover?) og dette gjør også at du blir bedre kjent med noen før du evt inviterer de på noe eller prøver sjekke de opp
7. Bli kjent med en av de du liker, inviter på noe

Ting som er veldig ødeleggende:
-Baksnakking av andre
-Negativitet/negativ vibb
-Dømmende holdninger, spesielt ovenfor jenter og seksualitet

Litt inspirasjon:









#48
Generelt / Jeg er den jeg er, og har de p...
Last post by --WTF?-- - October 20, 2022, 23:18:49 PM
...
#49
Generelt / Gå ut i Oslo?
Last post by brukernavn - September 26, 2022, 20:36:12 PM
Noen som vil gå ut og sjekke litt i Oslo den kommende tiden? Jeg er 38, men alder er ikke så viktig, ikke erfaring heller. Foretrekker at det ikke er så mye triks og sånt, bare naturlige interaksjoner, hvis det gir mening. Tenker utesteder, ikke gater og slikt. Men er åpen for å presse meg ut av komfortsonen. Send meg en melding hvis du vil være med!
#50
Generelt / Bli flinkere med folk generelt
Last post by ShiningKnight - September 19, 2022, 22:48:00 PM
Dette er jo en blog hvor vi diskuterer sjekking osv. Men kanskje noen andre her har tips til en "gode vibber" blogg el. For hvordan få det sosiale livet en ønsker seg, eller den og de vennene en ønsker. Så hvordan bygge en større vennekrets og et mer spennende sosialt liv?