Recent posts

#51
Generelt / Re: Alder...
Last post by Kjuagutt - September 02, 2022, 01:47:36 AM
Tar forbehold om at dette er et tema jeg ikke kan veldig mye om, men her er mine 2 cents..

Først vil jeg bare si at det å tenke på aldersforskjell ikke er så veldig produktivt. Det er en av de få tingene i sjekking som er 100 % utenfor din kontroll. Med det sagt, så må man selvsagt gjøre noen justeringer etter hvert som man blir eldre. 

Man må skille mellom hva du mener her. Min oppfatning er at er det snakk om et ONS f.eks. er det ikke mange fordommer mot stor aldersforskjell, mens i et forhold vil mange kunne reagere på stor aldersforskjell da ekstra livserfaring til den mest voksne i forholdet vil kunne føre til en skjev maktbalanse og man blir derfor ikke likestilte parter. Dette kjenner du sikkert til fra før.

Med utgangspunkt i at du ser etter noe mer casual: Ikke noe i veien for å sjekke jenter som er 22-23 som 36-åring, men jenter yngre enn det synes jeg begynner å bli litt mye aldersforskjell. Men det at jeg synes det begynner å bli litt mye er ikke fordi jeg er imot store aldersforskjeller i og for seg, men personlig blir det nok veldig unaturlig for meg med jenter som er veldig mye yngre enn meg.

Viktigste er nok å drite litt i hva samfunnet mener om aldersforskjell og ha fokus på å ha gode intensjoner med jentene du møter. Det er det viktigste av alt synes jeg :)

Interessant om noen andre også har noen betraktninger rundt emnet.

#52
Generelt / Re: Uenig i premissene for "ly...
Last post by --WTF?-- - August 31, 2022, 23:13:40 PM
Det var kanskje en dårlig formulering fra min side, men Andreas' poeng i tråden her kommer ikke godt nok frem i boken slik jeg oppfatter det.
#53
Generelt / Alder...
Last post by wanderer - August 30, 2022, 15:25:57 PM
Hei  ;)  Jeg lurer på hva syns folk her om sjekking i alder 30-40. Hvis jeg er 36 år hvilken nedre grense på jenters alder er akseptabelt? Burde jeg fokusere på nettdating eller sjekking ute?
#54
Generelt / Re: Uenig i premissene for "ly...
Last post by Kjuagutt - August 21, 2022, 17:40:56 PM
Quote from: --WTF?-- on August 16, 2022, 16:21:25 PMKan man nyttiggjøre seg GV-metodene hvis man er uenig i premissene for "lyst og lov" - modellen?


Bare en tanke knyttet til dette spørsmålet: Ingen kan få 100 % oversikt over hvordan sosialt samspill fungerer, men GVs Lyst og Lov-modell gir nok den beste forklaringen på hvordan sjekking fungerer på generell basis. Noen jenter vil avvike fra modellen på enkelte punkter, men jenter er nokså like mtp. hva de tiltrekkes av generelt sett. 

Du ser etter jenter som avviker litt fra modellen, men å være uenig i premissene i GV-modellen er du vel ikke slik jeg tolker deg? Det er to forskjellige ting
#55
Generelt / Re: Uenig i premissene for "ly...
Last post by --WTF?-- - August 16, 2022, 18:06:10 PM
Aha, skjønner!  8)
#56
Generelt / Re: Uenig i premissene for "ly...
Last post by Andreas GV - August 16, 2022, 17:22:13 PM
Men .. da har hun jo "lov"?
#57
Generelt / Uenig i premissene for "lyst o...
Last post by --WTF?-- - August 16, 2022, 16:21:25 PM
Et spørsmål til GV:

Kan man nyttiggjøre seg GV-metodene hvis man er uenig i premissene for "lyst og lov" - modellen?

Refererer nå helt spesifikt til premisset om at jenter er opptatt av sin sosiale status, og at dette påvirker "lov" - delen. Jeg leter etter jenter som er selvstendige nok til å ikke bry seg om slike barnsligheter som hva andre måtte mene om dem, og da faller jo hele grunnlaget for "lov" - delen bort.
#58
Generelt / Ut i Kristiansand
Last post by Wizzy - August 04, 2022, 20:20:14 PM
Noen som skal ut i Kristiansand denne helgen ?  ;)
#59
Generelt / Re: Wing i Oslo
Last post by TeddyBeast - July 27, 2022, 14:02:30 PM
Ser også etter noen å gå ut med i Oslo.
Har ganske mye erfaring.
Send gjerne en PM.
#60
Generelt / Re: Outsource Tinder
Last post by MiddelsGodPulverkaffe - July 26, 2022, 21:45:45 PM
Quote from: gjengtegn247 on November 29, 2021, 07:22:34 AMHei!

Kanskje dødføtt, men here goes.

Er du god, eller kjenner du noen som er gode, på å chatte på Tinder?

Jeg er ute etter noen som kan ta over og styre min Tinder, og sette opp dater for meg.

Jeg er en mann på 29 år, holder til i Oslo, jobber mye og har ikke så mye tid eller kapasitet til å bruke på å chatte med jenter på Tinder. Jeg får dog (i mine øyne) masse bra matcher med jenter.

Kan betale bra - enten per date eller en månedlig fee - eller en annen kompensasjonstruktur.

Send meg en PM om dette kan være aktuelt.

Kort om min situasjon:
Jeg føler jeg er relativt god på Tinder, har vært på sikkert 100+ Tinder dates, men den siste tiden har jeg synes det har blitt mer ett slit enn gøy å drive å tekste på Tinder: må legge meg relativt tidlig pga jobb så har ikke muligheten til å tekste sent på kveldene - hvor jeg føler at det vanligvis er der man får best respons. Så ja, ser etter noen som kan styre tinderen min og sette opp dates for meg. Jeg tar meg av swipingen, du tar deg av meldingene.
Fortsatt ute etter hjelp?