Skal-skal ikke?

Started by Denia, November 08, 2012, 11:56:07 AM

Previous topic - Next topic

Denia

Hei!
Jeg har datet en kar siden juni, vi har truffet hverandre 1-2 ganger i uken, men nå har det dabbet kraftig av... og, han har hele tiden hatt profil på sukker.. Jeg spurte en gang, om hva han tenkte videre, og da sa han at det var for tidlig å si osv.. Nå er jeg lei av å bare date han hvor vi ikke kommer noen vei, og tenker det er på tide for meg å treffe andre. Vi har jo aldri avtalt at vi ikke kan date andre heller... så jeg har datet, men ikke sex osv. Men jeg har lyst til å få en reaksjon av han. Hvor står vi, skal vi avslutte? Tror det er praktisk for han å treffe meg av og til, men ikke mer liksom.. Derfor spør jeg dere... bør jeg lage en ny profil på sukker? Hvordan vil han reagere? Er det et slemt å lage ny sukkerbruker? Jeg har ikke pratet så mye med han om fremtid osv., men jeg tror nok han hadde tatt steget videre, om han selv ønsket. Og, han er full av lovord... sier vi skal reise bort sammen. Være mer sammen bare han får mer tid, osv. Og om jeg tar kontakt med han etter et par uker er han rask til å si hvor mye han savner meg osv. Men det er kun ord, aldri handling.

UDA

Jeg missliker tafatte gutter. Generelt for meg: Hvis en kar sier mye uten å gjøre noe ut av det er det liten vist å satse på han uansett hvordan man ser på det.

Uten å vite bedre vil jeg si at det du er inni er et dårlig fuck-buddy forhold, der det er du som blir lurt.

Missforstå meg rett, Fuck-buddy forhold er en fantastisk ting. Så lenge begge parter er fult inneforstått med hva det betyr.

No brain, no pain - no pain, no gain

Denia

Takk :) Det er vel det jeg tenker også. Og jeg har laget profil igjen.... og nå er han en helt annen når han svarer på meldinger. Kun hyggelig og reservert, men ikke mer "savner deg" eller "når får jeg se deg"? Han tok ikke kontakt heller etter jeg åpnet ny profil. Så det var vel et lite slag i ansiktet for han, om han hadde tenkt å holde meg varm en stund til. Jaja, like greit å bli ferdig med det. Hadde han vært kjempeinteressert, hadde han vel lagt ut aksjer lenge før.
Han er Indisk, så stoltheten tillater han ikke å vise om han blir sjalu eller skuffet uansett.

Takk for svar :)