Slappe av og nyte sex som gutt

Started by VB, November 08, 2011, 00:16:13 AM

Previous topic - Next topic

VB

Så etter dagens blogg post,
http://www.0330.no/2011/11/er-du-redd-for-sex.html

Kjente meg veldig igjen i dette sitatet,

QuoteMen for mange menn er det faktisk ikke selve sexen som er digg, men det faktumet AT DE HAR SEX i det hele tatt!

Jeg har ofte sex for å ha sex og fordi jeg føler et fysisk behov for å gjøre det. Ikke fordi jeg synes det er veldig digg. Ofte er hovedproblemet mitt at jeg må tenke alt for mye for å balansere mellom det å ha ereksjon og å ikke komme for tidlig. Plus at jeg ofte føler jeg burde holde ut mye lenger når jenta skriker "hardere, kjappere, etc...", men jeg vet med meg selv at hvis jeg blir skikkelig sliten så forsvinner ereksjonen fort.

Det er ikke nødvendigvis det at jeg er redd for at jenta skal synes jeg er dårlig i senga, men heller det at jeg alltid føler jeg kan gjøre det bedre og at jeg gjerne vil slutte å balansere ereksjonen hele tida. De eneste gangene jeg virkelig slapper av og alt fungerer er enten når jeg har hatt litt alkohol eller når jeg nettopp har våknet opp og har hatt en halv sexy drøm, da fungerer alt uten at jeg trenger å tenke på det.


Uansett, blog posten foreslo ingen løsning på problemet, den bare nevnte to dårlige måter å gjøre det på. Og selv om du klarer å gjøre en mellomting så er det fort gjort å tenke for mye.

Så noen som har noen gode forslag på hvordan en gutt kan slappe av under sex og faktisk nyte det uten å komme for fort eller miste ereksjon... Regner med at det sikkert er forskjellig fra person til person, men kanskje noen har noen gode forslag.


Har selv lest mange sex bøker de siste årene, jeg har en liste over ting jeg har tenkt til å prøve men ikke har kommet meg til enda (lat og har hatt større ting å fokusere på så det har blitt nedprioritert).

- Kosttilskudd (ginseng, rosenrot, etc... Hørt det skal være bra for ereksjon)
- Trene PC muskelen
- Trene mot mannlig multiorgasme, hovedsaklig fordi jeg tenker det å kunne holde igjen sæd utløsing vil være praktisk siden man kan slutte å bekymre seg for å komme for tidlig.
- Trene mer ellers for å komme i bedre form.

Noen som har noen andre forslag eller eventuelt erfaring med hvordan man fikser slike problemer?

Claw

#1
At du mister trykket når du blir sliten blir ihvertfall bedre med trening (tung styrke / intervallsprints etc).
Økt testo i kroppen vil også forbedre veldig mye som har med potens/utholdenhet å gjøre, samt forsterke orgasmene.
Ting du kan gjøre for å øke testonivået:
Det første ALLE kan gjøre med en gang er nok å sørge for å være godt hydrert. En normalt aktiv person på 80kg bør etter min mening drikke minst 4L væske (kaffe, te, brus, alkohol etc teller ikke) i døgnet. Nei, jeg klarer ikke alltid dette selv :)
- Trene tung styrke (spesielt markløft og knebøy)
- Ha lite fett på kroppen
- Unngå hormonhermere (xenoøstrogener) som f.eks. BPA (som er i plastikk), soya etc.
- Unngå stress (kortisol)
- Få nok sammenhengende søvn, og ha en god døgnrytme. Anabole hormoner frigjøres når du sover. Ideelt sett bør man synkronisere sol opp- og nedgang med leggetid. Men dette blir litt vrient i Norge. Prøv uansett å bli utsatt for dagslys over en periode på morgenen, og ikke bli utsatt for sterkt lys før du legger deg eller om du er oppe om natten.
- Spise mye animalsk mat (rødt kjøtt, fet fisk, egg, melkeprodukter). Mettet fett -> testo. BRUK MEIERISMØR. Margarin er en stor spøk.

En ting jeg har merket fungerer enda bedre på potens etc. enn tunge styrkeløft er faktisk kampsport/sparring (eller å faktisk sloss, men det anbefales ikke). Men det må være kraft, vilje og smerte involvert. Hjernedød boksing på en sekk funker ikke :)

Edit: Glemte å skrive et par ting.
Mange pesticider (sprøytemidler) har som virkemåte å fjerne de mannlige egenskapene hos skadedyr for å gjøre dem ute av stand til å reprodusere. Trenger ikke være einstein for å skjønne at du ikke vil ha i deg for mye av de stoffene. Skrell eplene dine, og kjøp økologisk hvis du har råd / er dedikert.

Kan også nevne at "ZMA-tilskudd" (sink, magnesium og vitamin B6, anbefaler å kjøpe dem separat fra hverandre (kjøp B-vitamin kompleks)) kan gi dypere søvn og økt potens. Men det kommer nok litt an på hvordan kostholdet er fra før. Merket mye forskjell når jeg tok det før jeg "la om" kostholdet. Nå merker jeg veldig lite (om noe).

Claw

Det er som det meste annet kosttilskudd, noen studier viser absolutt ingen endring mens andre gjør det. Fakta er at man trenger disse stoffene for å produsere testosteron. Men at man dermed økter testoen ved å øke inntaket av disse stoffene er absolutt ikke sikkert. Vil heller tro det hjelper ved et underskudd.

Livsstil, søvn og kosthold veier uansett mye mye tyngre enn kosttilskudd, det er helt sikkert.

Stemning

http://www.kondomeriet.no/produkt/looping-2pk-penisring/9766306

Kødder ikke, dette dyret av et produkt er det bare å tre nedpå når du begynnerå komme i form, og da holder du maks ereksjon og får faktisk mindre følsomhet, kombinasjonen er at du kan spille på strenger og gi jernet som aldri før. Ikke bare det men jeg merker også at den blir tykkere, og hodet blir også knallhardt, som det for meg ikke blir til vanlig. Så lenge de du er med ikke syns det er plagsomt eller noe så er det bare å kjøre på.

Potet

Wow, vi må være utrolig like, VB! Kjenner meg veldig igjen på det du sier. Temmelig komisk, samme dag som 0330 la ut bloggposten, tenkte jeg faktisk på problemet og synes det var merkelig at bloggen ikke hadde snakket noe om det før.

Sett bort ifra fyllepikk har jeg lite problemer med å få den opp. Derimot kan jeg ha problemer med å holde ut lenge nok. De aller fleste jentene jeg har hatt sex med har tatt initiativ til å ha det igjen, så det viser at det ikke er noe krise dersom man kom for fort eller ikke fikk den opp. Det som jeg føler er verre er når man selv føler at man innerst inne kan så mye bedre.

Jeg har lest mye på temaet, ikke bare fordi jeg ønsker å øke min egen nytelse, men også hennes. Hvis man prøver å tenke på noe annet (dagens fotballresultater) for å holde lenger, vil jenta ofte føle at du ikke har en god tilstedeværelse, noe som går utover hennes nytelse. Trikset er å eie ereksjon for å si det på en rar måte. Ironisk nok er det slik at jo mer man tenker på at man må få den opp eller at man ikke må komme for fort, så skjer nettopp det man ikke vil. Akkurat det samme paradokset gjelder for jenter. De som sliter med orgasme, tenker gjerne på at de skal få orgasme og streber etter den. Det stresser kroppen og gjør at man ikke nyter sexen, noe som gjør at man er lenger unna orgasmen. Man er nødt til å slappe av og være mer i øyeblikket.

Korte tips:
- For at man ikke skal komme for tidlig: Puste rolig, åpne øynene og ikke minst: Slappe av i kroppen. De aller fleste menn som sliter med tidlig utløsning, med inkludert, spenner seg når de kommer nærmere orgasmen. Fra mine runkesessions i ung alder har jeg fått en dårlig uvane med å spenne meg for å komme tidlig. I ung alder er det vanlig at gutter runker for nytelsens del, og da bare runker de fort i høyt tempo for å få nytelsen fortest mulig. Det øver opp kroppen til å komme fort, og særlig at man bikker over i orgasme fort når man begynner å nærme seg etter vist nivå. Det hyggelige er derimot at man kan øve kroppen til å bruke lenger tid før man når orgasmen. For min del er det mest spenninger i magen og PC-muskelen, og det kan være vanskelig å legge merke til det, da det føles så naturlig siden du alltid strammer der når du onanerer/har sex.
- Balansere orgasmen er viktig. Hvis man ser på en skala fra 1-10 (10 er orgasme), skal man ligge på en 7-er når man har sex. Ved en 8-er bikker man veldig fort over på en 9-er, og da er det liten sjanse for at du klarer å holde igjen - selv med en sterk PC-muskel. Når du føler du bikker over til 8: Stans inni henne eller trekk deg ut (for så i gå ned på henne / fingre henne). Ideellt sett bør du heller roe ned tempoet før du bikker over mot 8, slik at du har en kontinuerlig kontakt med henne.
- Trene PC-muskelen. Husk at dersom man klemmer PC-muskelen mens men har sex vil man komme fortere, men kan stanse utløsningen ved å stramme muskelen når man er nær orgasme.
- Dirty talk er ikke bare tennende, det hjelper også begge partene å få tankene vekk fra orgasmejaget. Jeg er alltid litt forsiktig i starten med dirty talk, men det er som sagt stor forskjell på den typiske dirty talken i porno, type hyle ut random kallenavn på kjønnsorganene og ordentlig dirty talk som mer går ut på hva man f.eks. tirrer den andre parten med å si hva man skal gjøre med han/henne. Ikke minst er det viktig med øyekontakt og levere frasene på en riktig måte.
- Ikke stress. Tenker du for mye blir du veldig i hodet ditt. Dette er noe som jeg sliter med selv, for det blir fort slik at man tenker veldig på det man har lest i sex-bøkene og prøver på for mye på en gang. Lytt mer til instinktene dine og nyt det. Da vil sannsynligvis hun også gjøre det.
- Tren. Trenger ikke utdype noe utover det som er sagt i tråden allerede.

Når det gjelder ZMA hjelper det å få testonivået opp på et normalt nivå igjen, men det hjelper ikke noe utover maksnivået. Dog gir det dypere søvn, så det har uansett en god hensikt. Å stå opp synes jeg derimot er mye vanskeligere når jeg har tatt ZMA ;)
Why do people say "grow some balls"? Balls are weak and sensitive. If you really want to get though, grow a vagina. Those things can take a pounding!

TT82

Det var først etter å ha dritet meg ut innimellom og funnet ut at det ikke var så ille. At jeg begynte å slappe mer av og nyte.


Jenter er stort sett ganske forståelses fulle. Kommer du fort er det bare å si at de bør ta det som et komplement, og det er også sant de gangene det har skjedd meg.

Det er heller ikke noe i veien for at du kan fortelle hva du liker og spørre hva de liker. Jenter liker begge deler, utifra min erfaring.

Kos dere masse  ;)
Ingen vits å sikte mot nærmeste lyktestolpe, en stjerneklar aften.

TastyTom

Quote from: Claw on November 08, 2011, 19:28:21 PM
En normalt aktiv person på 80kg bør etter min mening drikke minst 4L væske (kaffe, te, brus, alkohol etc teller ikke) i døgnet. Nei, jeg klarer ikke alltid dette selv :)

http://myrevolution.no/forum/f20/overdrevent-vanninntak-er-unodvendig-3390/

Claw

#7
Gidder ikke lese alt, men sto ikke noe om mengde vann så vidt jeg kunne se. Bare at "overdrevet vanninntak"er uheldig, noe det selvfølgelig er. Alt som er overdrevet er uheldig.
Jeg står fast på at 4 liter vann i et døgn hvor du er normalt fysisk aktiv er helt på det rene, og langt i fra hyperhydrering.
Saken er at mange drikker alt for lite vann, om noe i det hele tatt! Brus, juice, kaffe og annet dilldall erstatter.

Edit: Ser at dette blir veldig offtopic  :-X

Stemning

Quote from: Claw on November 10, 2011, 21:24:49 PM
Saken er at mange drikker alt for lite vann, om noe i det hele tatt! Brus, juice, kaffe og annet dilldall erstatter.

Du vet at innholdet i brus juice kaffe og dilldall er stort sett vann? Og vil ha helt tilsvarende effekt som å drikke vann i ren form hydreringsmessig. Grunnen til at man ikke skal drikke så mye av det er den ekstra sukkermengden og syreinnholdet som gjør det usunnt og skadelig for tennene..

Claw

Quote from: Stemning on November 10, 2011, 22:46:31 PMDu vet at innholdet i brus juice kaffe og dilldall er stort sett vann? Og vil ha helt tilsvarende effekt som å drikke vann i ren form hydreringsmessig. Grunnen til at man ikke skal drikke så mye av det er den ekstra sukkermengden og syreinnholdet som gjør det usunnt og skadelig for tennene..

Det medfører ikke riktighet. Både te og kaffe er vanndrivende.

Men dette er langt offtopic.

Stemning

#10
Koffein er svakt vanndrivende ja, men det endrer ikke faktum at begge drikkene du refererer til består av nesten bare vann, og vannet i dem vil ha samme effekt på kroppen som rent vann. Det er det fordøyelsessystemet gjør, bryter ned det du putter i deg. Koffeinet vil trekke noe av vannet fra årene til nyrene, det vil i praksis si at du må drikke litt mer hvis du drikker koffeininnholdig vesker.

EDIT: Jeg ser også at vi er offtopic men så lenge dine argumenter ikke tilfredstiller blir det tullete å ikke svare.

Eh

En grei tommelfingerregel er at vannet skal være omtrent så klart som det vannet du drikker.

Det varierer fra person til person hvor mye vann man må drikke for å holde seg hydrert. Selv prøver jeg å få i meg minimum 4 liter til dagen pga mye trening.

Femininist

De som drikker mye vann trenger mye vann og de som drikker lite vann trenger mindre vann. En bør derfor prøve å holde et omtrent stabilt veskeinntak. Variasjonen rundt hvor mye vann man trenger avhenger også av både kropp og aktivitet. En grei huskeregel synes jeg er 2liter + 2dl pr. 10 min trening.

Skrap litt på en feminist, og du vil finne en kvinne som lengter etter å være et seksualobjekt. Forskjellen er bare at det ikke er det eneste hun lengter etter.

Sicarius

For å prøve å styre oss back on topic, noen som har prøvd sex under vann?  ;D
People often say that motivation doesn't last. Well, neither does bathing - that's why we recommend it daily.
If it is worth doing well it is worth doing poorly

TT82

Ingen vits å sikte mot nærmeste lyktestolpe, en stjerneklar aften.