Gutter som ringer fra skjult nummer!

Started by QueenB, April 17, 2012, 18:05:45 PM

Previous topic - Next topic

QueenB

Er de interessert, eller bare gærne?

Jeg har oppleved, opptil flere ganger, at en gutt jeg har hatt noe på gang med (noe veldig useriøst), har senere ringt meg fra ukjent nummer, uten å si noe, for så å legge på.

Ja, jeg er (nesten) sikker på hvem det er- mange deltaljer og lange historie å fortelle her. Men jeg lurer bare på H V O R F O R?
Er dette normalt? Eller er det bare jeg som tiltrekker meg denne typen gutter?
::)
I don't want to talk like you. I don't want to live like you. I'm going to be like me.

Stylish


QueenB

jepp. Velkommen til mitt kjærlighetsliv.  :P
I don't want to talk like you. I don't want to live like you. I'm going to be like me.

Chuck Baz

 :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Dette er IKKE normalt, jeg ville personlig ikke klart å legge på uten å si et ord når jeg først har ringt noen :p

bareAre

Sikker på at det ikke bare er at du ligger på en bestemt (uheldig) plass i adresseboken hans og derfor du blir ringt opp når han kommer bort i noe ;) I perioder har jeg blitt ringt opp konstant av en kompis som ikke hadde tastelås og jeg lå ganske tidlig i alfabetet... Det er jo ganske idiotisk å ringe noen sånn med vilje (for å plage), for man må uansett oppgi navn og vil bli avslørt hvis du anmelder det...

QueenB

Naaai, jeg er ganske sikker på at det er bevisst.... Dette har skjedd med 3 gutter (tror jeg):

Nr. 1: maaange år siden- Han var rett og slett en kuk som plaget meg leeenge, og som ga nr mitt til andre gutter som også prøvde å kontakte meg. Prøvde å anmelde han, politiet brydde seg ikke og lo av meg. Men som sagt, maaaange år siden.

Nr. 2: en gærning jeg snakket med på sukker og som jeg ga nr mitt til, men aldri møtte. Han ringte et par ganger, men så reiste jeg utenlands og var borte i 6 mnd. Hørte ingenting etter det.

Nr. 3: enda en sukker-gutt. Var på date i november. Gikk bra, god kjemi bla bla. Før vi møttes, ringte han en gang og avtalte vår første date. Men rett før det, så ringte noen fra skjult nr, og la på etter 3 sek. Rimelig sikker på at det var han som ville teste meg først. Det ble aldri noen date nr. 2 til min overraskelse, så jeg slettet han etterhvert fra FB, og tenkte jaja, det blir ikke noe mer. MEN så er det jo noen som forts ringer... senest igår, sent på natta. Vet også at han har vært på ferie i påsken, og da har det vært stille. med en gang han kom tilbake, bam! skjedde igjen.

Jeg tror det er Nr. 3 som har ringt den siste tiden, men kan jo ikke være helt sikker. Dessuten ringer han/de utenom tlf-selger-tid, så det er utelukket. Huff. Teit og irriterende problem. Men dette er riktig forum for sånt, føler jeg  ;)
I don't want to talk like you. I don't want to live like you. I'm going to be like me.

Selveste

 :D :D, trodde dette bare skjedde i filmer.

Men seriøst: Er det ikke veldig usannsynlig at du har vært så uheldig å møte tre av disse gærningene. Ville det ikke vært mer sannsynlig at det kun er en som står bak alt?

QueenB

njaaa, jeg kan jo ikke være helt sikker! MEN greia er at det passer så innmari godt med timingen at det er 3 forskjellige, i forhold til når jeg har møtt hver enkelt og når ringingen har startet. Med mindre det er kun en som står bak, men da må han overvåke meg på PST-nivå, og paranoid har jeg ikke lyst å være....

Uansett, irriterende. Og jeg vil bare vite hvorfor  :'(
I don't want to talk like you. I don't want to live like you. I'm going to be like me.

piken

Jeg husker dette var et tema da jeg gikk på ungdomsskolen/videregående - men da hadde man i det minste pubertetshormoner å skylde på .. Når de driver på sånn så tror jeg det er like greit at det ikke har blitt noe mer med noen av de :)

Stanley

#9
.
Hvis du ikke spør, vil svaret alltid være nei.

VB

Quote from: Adriwen on April 18, 2012, 12:49:03 PM
Seriøst? Hvor har du det fra at du har rettigheter til å ANMELDE personer til POLITIET fordi de KANSKJE ringer feil, eller gjør det bevisst 1-2 ganger?

Slik jeg leser det er dette noe som har skjedd over en lengre tid, ikke bare noen som har ringt feil eller har hatt telefonen i lomma. I så fall er det trakassering og det er noe som må taes seriøst siden det kan eskalere hvis man ikke gjør noe.

Og tilfellet hun anmeldte til politiet var dette,

QuoteNr. 1: maaange år siden- Han var rett og slett en kuk som plaget meg leeenge, og som ga nr mitt til andre gutter som også prøvde å kontakte meg. Prøvde å anmelde han, politiet brydde seg ikke og lo av meg. Men som sagt, maaaange år siden.

Det der er ikke en eller to ganger, det er trakassering over lengre tid, noe som politiet burde ta seriøst.

Esteban

helt ENIG med VB HER, syns FORRESTEN at adriwen OVERDRIVER en DEL MED store BOKSTAVER i HVER enESte SETning, liksom FOR Å understreke ET poeng.

Til trådstarter; de gutta virker bare creepy og det er uten tvil spesielt. En mulig forklaring kan muligvis være for en eller alles tilfelle, at de var så nervøse for å prate med deg, at de velger å ringe deg på skjult nummer slik at de har en exit for hvis de ikke blir for nervøse og heller feiger ut. Dette krever jo at de har svært lav selvtillitt, og selv da vil det jo være spesielt å holde på på den måten.
I brings the ruckus to the ladies. Black man doing his thing, baby!

QueenB

Du må ikke bli så hissig nå, da, Adriwen. VB og Kokainkongen Esteban, nemlig! takk for svar. Ja, han første tlf-trakasserte meg hver eneste dag i 3-4 år, kalte meg hore, stygg osv. Jeg ba han slutte mange ganger, før jeg til slutt gikk til politiet. Problemet var at politisjefen i den lille bygda kjente moren hans, og bestemte seg for å "ta en prat med henne", og bare sendte meg hjem. Følte meg rimelig ydmyket da, ja. Men som sagt: lenge siden.

jeg tror og håper ikke at han fortsatt holder på. Tror det er Nr. 3, men hvm vet.
Buuuu! Tommel NED.
I don't want to talk like you. I don't want to live like you. I'm going to be like me.

Egil GV

Gjør en ting du er redd for hver dag!