Rettetang for gutter

Started by Selveste, January 08, 2012, 23:57:13 PM

Previous topic - Next topic

Selveste

Er dette regnet som femi for gutter å bruke rettetang? og er det noen som har erfaring med det her?

piken

Jeg har en del guttevenner som bruker rettetang faktisk. Ble litt paff da jeg fant ut av det første gang, men etter nærmere ettertanke synes jeg ikke det er noe mer unormalt enn at gutter bruker hårvoks el.l. Er jo bare positivt at dere vil ta dere godt ut mener nå jeg.

Synes forresten det er superfint med krøller på gutter! Men da må håret være relativt tykt. Har en kompis som alltid klipte kort, men etter at han sparte ut og laget en kul frisyre av krøllene har han dratt sykt mye fler damer!

Jeagle

nei det er ikke femi, trenger du rette tang spør de på et elektro market eller hos frisøren din.
er nok mange gutter som gjør dette. men er nok få som snakker om det, tror de føler det er en jente greie.
å være eller ikke være

Potet

Så lenge du ikke ser mer feminin ut vil det ikke være femi.
Why do people say "grow some balls"? Balls are weak and sensitive. If you really want to get though, grow a vagina. Those things can take a pounding!

TopGun

Hvordan kan noe du gjør alene på hjemmebane være femi? ???

Eh

Femi? Pfff. Så lenge resultet blir bra, spiller det ingen rolle hvordan du kommer dit.

Selveste

Takk, da tar jeg det til etteretning.

deepArne

Minner meg om då eg anla hestehale i 2007. Ein mann må jo ha hestehale minst ein gong iløpet av livet. Følte det kanskje var siste sjanse i 2007. Ettersom eg har litt bølgete hår, syntes søstera til eksen at det var ein god ide å la det gå ein runde gjennom rettetanga. Etterpå såg det ein del lengre ut, og det vart faktisk ganske kult. Då det var langt nok til hestehale, måtte eg såklart bruke brylcreem. Det vil eg ikkje anbefale, då den einaste måten å få brylcreem ut av håret, er å klyppe han vekk:D

ChristianL

Har kjøpt meg rettetang nå faktisk. Er så lei av at det halvlange håret mitt er umulig å få greie på noen dager.

Men hva er det meninga man skal bruke først før man tar i bruk tanga? Sånn varmebeskyttende greier, hva heter det?

Femininist

Heter bare varmebeskyttende produkt, finnes flere ulike typer, både spray ulike serum etc. Du kan enten spørre en frisørsalong om de har et produkt å anbefale, eller så finner du mye bra på nettet og.

http://www.feelunique.com/p/Redken-Smooth-Down-Heat-Glide-150ml Denne er min personlige favoritt når jeg retter håret. En sånn flaske holder LENGE, tre-fire dråper (kvart t-skje) er nok til tykt langt hår. Den er litt tung, så har du tynt og fint hår så kan det være den ikke er optimal, men til meg er den perfekt (tykt bølgete hår) =)
Skrap litt på en feminist, og du vil finne en kvinne som lengter etter å være et seksualobjekt. Forskjellen er bare at det ikke er det eneste hun lengter etter.