Favorittklesmerke

Started by Stemning, December 22, 2011, 01:53:20 AM

Previous topic - Next topic

Stemning

Det er sagt en del om merkeklær vs mindre "fasjonable" klær som h&m osv. 0330 presiserer til stadighet dette med passform, og diskrete merker og dette. Uten å gå noe særlig inn på om man er opptatt av at ting skal være dyrt eller billig eller alt det der, så lurer jeg på hvilke merker dere liker best? Det være seg alt fra Selected og Valient, til Sand, Moods og Ralph Lauren og det hele. Hva liker dere, og viktigst: hvorfor?

Jeg har en greie for Hollister, og egentlig resten av Abercrombie & Fitch også. Jeg elsker stilen, dog mest den klassiske delen av kolleksjonen. Passformen på klærne der er gudommelig, ihvertfall på min kropp, og så elsker jeg nivået de legger seg på.. laidback men fint, California style. Det er meg. :) Bare synd det er så jævlig vanskelig å få tak i.



EDIT: Også syns jeg posterne og bildene de bruker er helt vanvittig fete. :D

--WTF?--

Egentlig bryr jeg meg ikke om merker, og fjerner dem helst fra klærne mine. (Eller limer et billigmerke på noe dyrt, bare for å provosere merkefanatikerne.)
Date only grown-ups. If you're not a grown-up, fix that first.

Jeagle

kjøper aldri merke klær for at de er dyre, men jeg kjøper merke klær om det passer seg slik og når jeg skal ha noe ekstra fint, det har seg slik at ikke alle klærene passer meg, hm sjorter ser ut til og drukne på meg, mens buksene der sitter som et skudd. polo sjorter ser og ut som noe jeg fant på et loppemarket når jeg har det på meg pga pass for og snitt. så ikke alt kan passe den smuke:p
det jeg prøver og formidle her er at jeg setter sammen litt fra forskjelige merker og butikker etter behov og humør. f.eks ville være litt mer geek enn jeg egentlig var en dag så da kjøpte jeg ei sløyfe på hm.

mine favoritt merker er.
i sjorter:
tiger, ben sherman og noen fredd perry. dette pga at merkene er usynelige og at passformen og møønster ser bra ut på meg.

i dress:
kan jeg bruke buksene til hm/dress man, men jakker og vester blir alt for store, derfor kjøper jeg dyre dresser, men det er jo en grei investering. merke på dresser tenker jeg ikke noe på, dyre dresser får man tilpasset i butikken, gjør de ikke det går man bare til neste stedet hvor de selger samme dressen. en dress skal sitte bra.

i genser:
lyle&scott på vinteren(varm og cozy ull), ellers så har hm/dress man masse fint.

i bukser: hm baby:p
å være eller ikke være

Johan

INFJ

savo


Chuck Baz

Bukser: Cheap Monday foretrekkes, liker også Lindebergs
Basics: H&M
Skjorter: Alt som passer uten merker, Lindeberg, H&M, Gant, Samsøe og Bruuns Bazar har alle gode skjorter
Sko: Loake eller Converse
Sokker: H&M

H&M gir greie produkter til en god pris, men om du skal ha noe du kommer til å ha bruk for over flere år ville jeg lagt litt mer penger i det.

Esteban

Jeans: Diesel, PRPS Jeans, APC Jeans, Acne Jeans
Skinnjakker: Dolce&Gabbana, Diesel
Hettegensere: Cheap Monday har noen veldig deilige som er medium tynne i stoffet
Sneakers: Nike, Louis Vuitton (Acapulco-serien og Kanyes fra 2009)
Vanlige tees: H&M (til tross for litt dårlig holdbarhet) og Calvin Klein



I brings the ruckus to the ladies. Black man doing his thing, baby!