Tilt

Started by Solskinn, February 25, 2012, 08:07:55 AM

Previous topic - Next topic

Solskinn

Hei :) Noen av dere som har vært på Tilt i Oslo?
Jeg elsker arcade spill. De skulle visst ha gode gamle Pacman der :) Dere som har vært der, har de bubblebobble? Er lokalet stort?
Er dette ett morsomt sted å ha en date på? Selv om kanskje daten ikke er glad i arcade spill?
Man kan jo legge det opp til en utfordring, hvor jeg selfølgelig vinner alle arcade spill, fordi jeg er så god :P

lamasen

Knallsted :)
Har ikke sett Bubblebobble, men de har flipper, shuffleboard, masse god øl og div. arcadespill.
Det jeg liker best er selve stemningen på stedet, og at de har masse benker og sofaer som gjør at man må sitte ved siden av hverandre.

Femininist

Synes stedet hørtes dritkult ut! Jeg ville veldig gjerne dratt på date der, selv om jeg ikke har noen erfaring med arcade spill, bortsett fra på datan.
Skrap litt på en feminist, og du vil finne en kvinne som lengter etter å være et seksualobjekt. Forskjellen er bare at det ikke er det eneste hun lengter etter.

Solskinn

Dro en liten tur dit igår med en venn, og jeg liker stedet godt :) Super stemning, god plass mellom shuffleboard, flipperspill og arcadespill. De skulle hatt flere maskiner med arcadespill på da. Det må vel være det eneste minuset ved stedet. Men jeg skal definitivt dra dit på date :) :)
Også hadde de pacman spill inni bordet på sofagruppene, det syns jeg var litt kult :) Det ble aldri ledig der, så det fikk jeg ikke prøvd. Men anbefaler stedet på det sterkeste :)