Hvordan finne ut?

Started by Jungeldyret, March 05, 2012, 13:26:08 PM

Previous topic - Next topic

Jungeldyret

Dette gjelder på skolen.

1.Hvordan finne ut om en jente er interesert eller om du er i vennesonen alleredet?

2. Hvordan be ut jenta uten at det blir for kleint ved avslag?

Så har dere noen forslag eller tips?

Jungeldyret

Ingen som har noen ideèr?

Jenter, hva ville dere satt pris på. Hvordan ville dere avslørt dere?

piken

Hm. Jeg føler at svarene på disse spørsmålene har blitt gjennomgått i bloggen en eller annen gang, mener ihvertfall å ha lest om det?

Uansett, kan bare svare for min egen del.

Du skjønner at jeg liker deg når jeg:
- Ser på deg med et litt sjenert blikk og ser flaut vekk når du catcher meg
- setter meg nærme deg og forsøker å være fysisk nær
- tar initiataiv i kontakt både IRL og på facebook/msn/mobil
- blir mer tilbaketrukken iforhold til deg når andre er tilstede


Du spør meg ut ved å:
- finne noe du selv har lyst til å gjøre og spør om jeg vil være med
- gi meg flere alternativer å velge mellom, slik at du klarer å skille mellom interesse og det at det faktisk ikke passer


Det blir ikke kleint hvis jeg sier nei hvis du:
- sier at jeg får si fra hvis jeg blir med, du går på det museet torsdag kl 16 uansett

Jungeldyret

QuoteHm. Jeg føler at svarene på disse spørsmålene har blitt gjennomgått i bloggen en eller annen gang, mener ihvertfall å ha lest om det?

Hvordan sjekke jente på skolen etc, men alt er situasjons basert. Jeg har snakket med jenta mange ganger, så situasjonen blir forskjellig.


Liker svarene dine, eneste jeg vil være sikker på er at det ikke misforståes som "venneting".

Om jeg er i vennesonen vil hun vel svare ja hvis hun har lyst som venn?

Jungeldyret

Quote1. Drit i vennesone, den er oppskrytt. Om du får henne på tomannshånd og blir med på det du foreslår, så liker hun deg godt nok til å ikke drite deg ut om hun faktisk har friendzona deg. (som regel vil hun nok være litt tilbaketrukken om hun innser at du vil mer enn henne, så plukk opp signaler).

Skjønte ikke helt "så liker hun deg godt nok til å ikke drite deg ut om hun faktisk har friendzona deg", du mener at hun blir med for å være snill?
Quote
2. Jeg er litt interessert i en jeg studerer sammen med, så har tenkt over dette mye selv. Det å "liksom-kjenne" en person og alle andre rundt oss gjør det jo ganske vanskelig, og det er superlett å "tøffe seg" litt. Prøv å unngå det, oppfør deg normalt.

Nei, de liker vi ikke! :) Jeg er en pus jeg! (nesten)
Quote
3. Ikke vær redd for å gi henne oppmerksomhet. Om du ikke vil at det skal være opplagt, så er det mange småting du kan gjøre. Si alltid hei, spør henne hvordan det går, ta på henne. Ikke ta på henne som en kjærestegreie (altså ikke ta på henne på steder som du ikke kunne tilfeldigvis ta på henne, som hendene eller midjen eller sånt, om dere ikke tuller eller det føles naturlig), men skuldrene, hodet og låret er greit for å få oppmerksomhet, der skuldrene er supersafe. (men da må du ikke være midt i synsfeltet hennes liksom, gjør det for å få oppmerksomhet hvis du ikke allerede har det).

Vi har en dag i uken som er "vår" dag, de andre dagene sitter jeg med mine venner og vi snakker egentlig ikke hele dagen. Men den ene dagen er ja, er som å se 2 forskjellige mennesker. Hun er heller ikke sånn mot de andre i klassen som med meg, som jeg har sett.

Quote4. Du sier ikke noe om hvor godt du kjenner henne, men siden du lurer på om du er i vennesonen så regner jeg med at du kjenner henne ganske ok godt. Jeg tenker at det letteste kanskje er å gå litt gradvis (hvis du går på vgs og ikke høyskole eller lignende, da vil jeg si kjør på), og kanskje få med en hel gjeng og gjøre noe, slik at dere blir bedre kjent, kanskje kan du få henne til å henge litt igjen sammen med deg å vente på bussen, gå sammen hjem, kanskje du kan tilby deg å kjøre henne, eller få skyss eller kanskje dere kan sitte på den benken og tøyse litt. Uansett vil det bli mer naturlig å finne på noe bare dere to om dere har gjort andre ting enn å ha gym sammen, før. I hvert fall vil jeg tro at jeg tenkte det da jeg gikk på videregående.

For gammel for vidregående :)
Problemet er at hadde jeg gått på vgs hadde ting vært enkelt, føler at jeg har blitt så gammel at det ikke bare er å hoppe ut i ting. Ingenting av det du skriver her er mulig dessverre.

Tror egentlig jeg bare tøyser her og trenger et lite spark med hva jeg kan si for og be henne ut (si at jeg er interessert) og gi henne muligheten til og avvslå.

Quote... Egentlig er dette min sikkert aller svakeste side innenfor "sjekking", så det beste er sikkert å bare kjøre på og spørre om hun vil bli med å se kompani orheim i helga, for du har tenkt til å kanskje skrive særemne om Tore renberg også er det litt teit å gå aleine lissom.

Kompani orheim? What? :)  Er egentlig keen på å prøve og gjøre dette litt "low key", ønsker egentlig minst mulig kleint. Men i værste fall kommer jeg bare til å skrive en forbanna lapp med at jeg liker hu og om hu vil bli med ut tirsdag eller torsdag eller noe. For å spørre eller i værtfall prøve SKAL jeg!

piken

Enig med Kastanje! Og syntes også at Kompani Orheim var et godt forslag, si til henne at du kunne tenke deg å se den og spør om hun vil bli med. Gjør det, gjør det, gjennomfør det! :)

Jungeldyret

Hehe, takk for engasjementet jenter :)

Kom i værtfall et stykke lengere i dag, eneste negative jeg reagerte på var at når jeg tok skoen bort i hennes tok hun foten vekk med engang.
Ellers kan jeg kun se tegn på interesse.

Carebear

Quote from: Jungeldyret on March 07, 2012, 17:56:25 PM
Hehe, takk for engasjementet jenter :)

Kom i værtfall et stykke lengere i dag, eneste negative jeg reagerte på var at når jeg tok skoen bort i hennes tok hun foten vekk med engang.

Det er nok en helt naturlig reaksjon som de aller fleste vil gjøre, keen eller ikke. :)
- Funshine Bear loves to play and tell jokes all the time, but sometimes forgets that there are times in life you must be serious.

[url="http://lolpics.se/pics/12317"]http://lolpics.se/pics/12317[/url].

Jungeldyret

Det er jo bra, men hun tittet under bordet liksom også.

VB

Quote from: Jungeldyret on March 07, 2012, 19:30:50 PM
Det er jo bra, men hun tittet under bordet liksom også.

Ville fortsatt ikke lagt saa mye i det. Aa sporre henne om aa gjore noe sammen er nok den eneste maaten du finner ut om hun er interessert eller ikke.

Gatsby

Å vite om jenta er keen eller ikke er en av de viktigste ferdighetene du kan tillegne deg.

Det trenger du MASSE erfaring for å lære. men men men men:

Det viktigste er ikke om hun faktisk er keen eller ikke. Det er om du TROR hun er keen. Lær deg å lese signalene positivt. Alle signaler kan tolkes positivt eller til din fordel på en eller annen måte. Til og med hvis man går så langt at man får et fullstendig desillusjonert verdensbilde er det din fordel. Hvis det er en ting som hjelper meg, så er det akkurat dette. Jeg tror (og jeg driter i hvor innbilsk jeg virker) at alle jenter liker meg på et eller annet plan. Dette gjør at allerede før jeg går inn i et rom, så leter hjernen min ubevisst etter signaler som bekrefter mitt verdensbilde. Denne typen mentalitet er noe alle gode sjekkere har. Noen verbaliserer det mer enn andre, og kan da fremstå som virkelighetsfjerne playere. Allikevel veier det positive med den mentaliteten opp for det negative. Det er kun med sånne tanker du kan dra damer som starter samtalen med et solid: "FUCK OFF!"

-mine 2 gutte cents

Stanley

#11
.
Hvis du ikke spør, vil svaret alltid være nei.

Jungeldyret

QuoteJeg har prøvd å spørre med mange jenter ut. Mange har sagt ''Ja''. Noen har ikke møtt opp, andre har avlyst i siste sekund. Mens andre har det gått bra med. Men felles for alle er at de har sagt klart i fra at de IKKE liker meg ''slik''. Så å gjøre noe sammen trenger ikke å være en garanti for noe

Hvor er sammenhengen til spørsmålet som er stilt til det du svarer?

Stanley

#13
.
Hvis du ikke spør, vil svaret alltid være nei.

Jungeldyret

Skjønner forsatt ikke hvilket spørsmål eller det du skriver har noen sammenheng i forhold til posten :)