sjekke teori

Started by Jeagle, January 27, 2012, 00:47:49 AM

Previous topic - Next topic

VB

Quote from: Chuck Baz on March 23, 2012, 14:53:11 PM
Snart ferdig med den, den er veldig god, men første halvdelen var klart best synes jeg, 2.halvdel blir fort mer buisniess-relatert og at man ikke skal bli sint(noe jeg veldig sjeldent blir uansett.)

Enig med deg der, første halvdel er den beste. Selv om det er et par gode tips i andre halvdel også om hvordan man burde behandle folk for å få bedre service. Eks hvis du må være i kontakt med support avdelinga eller lignende så er det en del gull der. Men den boka er helt klart den beste jeg har lest, jeg hadde lest mye sjekketeori før jeg leste den og den boka var det som gjorte at alt falt på plass for meg. Sannsynligvis fordi jeg hadde lest mye av Wayne "Juggler" Elise og snakket helt klart for mye om meg selv siden jeg hadde misforstått materialet hans litt.

Quote from: Ananas on March 23, 2012, 19:32:26 PM
Sjekketeori*

Har vi et AMO medlem her? :)

Chuck Baz


Quote from: Chuck Baz on March 23, 2012, 14:53:11 PM
Snart ferdig med den, den er veldig god, men første halvdelen var klart best synes jeg, 2.halvdel blir fort mer buisniess-relatert og at man ikke skal bli sint(noe jeg veldig sjeldent blir uansett.)
Quote from: VB on March 24, 2012, 16:36:48 PM
Enig med deg der, første halvdel er den beste. Selv om det er et par gode tips i andre halvdel også om hvordan man burde behandle folk for å få bedre service.
Som nittenåring så var den veldig tørr og mye buisniess siste halvdel, men får sikkert bruk for det en gang i blant, første halvdel derimot var en stor øyeåpner og jeg har notert meg ned masse gull! :)

phalle

How to win friends and influence people er en fantastisk bok. Den var mitt oppslagsverk når jeg jobba som selger, og det er vel på høy tid at jeg finner den frem igjen innenfor sjekkesammenheng. Den er tidløs og alltid like bra. Og fordelen er, etter at du har lest den et par ganger, så slår du bare opp på "key points" sidene for å friske opp hukommelsen. Akkurat som sjekking, så er det en bok som krever et helt liv med praksis for å få perfekt.

Stanley

#18
.
Hvis du ikke spør, vil svaret alltid være nei.

Chuck Baz

Quote from: Adriwen on March 25, 2012, 11:38:05 AM
Jeg følte at den bare ga meg effekt i en kort periode. Følte dere det samme?
Føler meg veldig sikker på at smiling og å høre på andre for eksempel vil gi en svært langvarig effekt.

Stanley

#20
.
Hvis du ikke spør, vil svaret alltid være nei.

phalle

Den er jo noe du må bruke aktivt, og få inn i din rutine når det gjelder menneskelig samhandling. Han anbefaler jo selv at du skal plukke den opp en gang i måneden og lese den på nytt, for så å finne ut hvilke ting du må bli bedre på å få inn i det dagligdagse.

Potet

Takket være denne tråden har jeg nå lest meg opp på boken. Selv om boken er gammel er tipsene like gjeldende, om ikke mer gjeldende i denne overfladiske tiden vi lever i. Det er også morsomt å se at jeg faktisk har plukket opp mange av tipsene om overtalelse av meg selv ved å delta mye i diskusjoner på diverse fora. Tipset om at man bør lese boka på nytt igjen hver måned er veldig bra! Dette er noe man hele tiden bør gjøre når man holder på med selvutvikling. Fokuser på noen få områder, implementer dem og gjør dem til en del av deg. Lær deg nye, men repeter også det gamle.
Why do people say "grow some balls"? Balls are weak and sensitive. If you really want to get though, grow a vagina. Those things can take a pounding!