tlf hjelp

Started by Jeagle, July 09, 2012, 21:19:07 PM

Previous topic - Next topic

Jeagle

trenger et råd fra dere gutter og jenter.
møtte ei jente for ei uke siden, fikk nr henes og sendte sms. fikk overaskendes svar 3 dager senere (onsdag) hvor vi etter litt sms kom frem til at vi skulle en kopp kaffe en dag. men at hun ikke kunne før om to uker frem i tid. pga at hun er i danmark. jeg skal hjemm neste uke til hvor jeg er fra og skal være der i 3 uker. altså en mnd som er mellom første møte og siste.
spørsmålet er hvordan holde dette oppe? min tanke var og ikke sende noe sms eller noe og bare ringe henne når jeg kommer hjem fra ferie og avtale da?
pro's and con's ppl?
å være eller ikke være

Lahoya

... holde passe kontakt via sms eller annet. Skype med videosamtaler o.l.

Uansett, du må nok regne med å begynne på nytt når du møter henne igjen etter lang tid. Altfor lenge uten møte blir sjeldent noe fordel.

Zervs

Jeg har litt det samme problemet. Et par jenter jeg har blitt kjent med, er på en lengre ferie eller flytter til utlandet ganske snart. Prater man for ofte på facebook, dreper man litt av spenningen. Man møtes senere og vips så har man mindre og prate om fordi du sittet i timesvis å chattet med henne på facebook.

Stikkordet her er moderasjon, man trenger ikke snakke sammen hver gang selv om den andre er pålogget. Selv skriver jeg noe til de hver uke.

Jeagle

har bare mob nr hennes. har bare møtt henne denne kvelden og hatt en liten samtale på sms. men sende en og annen sms er da bra?
å være eller ikke være