Hvordan vise at man VIRKELIG er glad i en?

Started by TRStones, March 26, 2012, 19:13:09 PM

Previous topic - Next topic

TRStones

Hei!
Jeg har holdt på med en jente att og fram i 7-8 månder nå. Masse drama og kaos.
Vi startet som pulevenner, siden ingen var noe særlig gira på fast forhold.
Dette funket veldig dårlig, og vi fikk jo følelser for hverandre, noe som gjorde alt mer komplisert.

I starten var det hun som var gira på et forhold og ikke jeg. Nå er det blitt omvendt.
Hun stoler ikke på meg, noe som er det største problemet.

Hun gir tegn på at jeg må gjøre noe stort for å vinne hun tilbake. Ord hjelper ikke, siden hun ikke helt tror på dem.

Har dere no gode ide på hva jeg kan finne på?
(Er uhyre dårlig på dikt ol. :P)



VB

Personlig tror jeg slike store kjærlighets erklæringer kun fungerer i filmer. I virkeligheten er det nok ingen stor ting du kan gjøre for å overbevise henne. Det vil være mye mer overbevisende hvis du viser over tid at du er seriøs. Ikke press henne så mye, men finn på kjæreste ting med henne, heng mye med henne, behandle henne som du ville gjort en kjæreste. Over tid vil hun enten bestemme seg for at hun ikke er interessert og dumpe deg eller hun vil bli sammen med deg for noe mer seriøst.

piken

Henger meg på VB her. Det er faktisk ingenting du aktivt kan gjøre for at hun skal velge deg. Ingen dikt, ingen blomster, ingen ord.

Jeg er usikker på hva som har gjort at du føler du må vinne henne tilbake, men mitt beste tips til deg er å bare seile med og være den du alltid har vært. Hvis du plutselig skriver et dikt eller gir henne blomster for å "vinne hennes gunst" vil du jo bare bekrefte det faktum at du har noe å bevise og gjøre til at hun blir enda mer mistenksom (mtp at hun ikke stoler på deg) ..

TRStones

ah okei.

Det forklarer veldig mye faktisk. Og jeg har vært ganske dum som ikke skjønte det.

Men da har jeg et lite oppfølgingsspørsmål.

I helgen var jeg på byen, hun også der på samme sted. Da fikk jeg et lite inntrykk av at hun ville gjøre meg mest mulig sjalu. Noe som førte til at jeg ble ganske forbanna (uten å gi uttrykk for det). Etter det har det vært helt stille mellom oss. Det var denne helgen. Vi pleier som regel å prate hver dag.

Og nå vet jeg ikke helt hva jeg skal gjøre, har veldig lite lyst til å være den som tar kontakt først..

ettersom jeg føler det var hun som gjorde noe galt.

piken

Ser så absolutt at den situasjonen er kinkig. Er veldig sta selv når det gjelder å ta kontakt først etter en krangel/uenighet.

Det kan godt hende det er hun som har gjort noe galt her og burde tatt kontakt først med et unnskyld, men det kan også godt hende at hun mener at du oppførte deg barnslig fordi du ble forbannet og derfor mener at DU skal ta kontakt først. Man kan ikke sitte på hver sin side av gjerdet i evigheter fordi man mener at den andre har feil. Her har du jo verdens sjanse til å vise at du er voksen nok til å ta kontakt og ta opp ting på en ærlig og redelig måte.

VB

#5
Quote from: TRStones on March 26, 2012, 20:02:38 PMI helgen var jeg på byen, hun også der på samme sted. Da fikk jeg et lite inntrykk av at hun ville gjøre meg mest mulig sjalu. Noe som førte til at jeg ble ganske forbanna (uten å gi uttrykk for det). Etter det har det vært helt stille mellom oss. Det var denne helgen. Vi pleier som regel å prate hver dag.

Og nå vet jeg ikke helt hva jeg skal gjøre, har veldig lite lyst til å være den som tar kontakt først..

ettersom jeg føler det var hun som gjorde noe galt.

Dette er veldig situasjons avhengig og avhenger også av hva du vil og hvor mye du liker dama. Jeg ville sagt kontakt henne og hvis dette virkelig var et problem kan du ta det opp, men ikke på en furtete eller anklagende måte, da blir det bare tull ut av det. Jeg ville også tatt opp dette ansikt til ansikt, ikke over sms eller chat.

Hvis jeg var deg ville jeg også innstilt meg på at det kan bli slutt med denne dama. Du kan for eksempel fortelle henne at du liker henne men hvis hun faktisk er interessert i noe mer så er det utrolig kjipt gjort å drive på sånn foran deg. Bare vær klar for at hun kan komme til å oppføre seg som et rasshøl og gi faen i deg. Og hvis det skjer er det best å ikke bli sint eller aggressiv. Bare gi uttrykk for at du hadde forventet mer og at du er villig hvis hun skjerper seg, så kutt kontakten. Da gir du henne sjansen til å komme tilbake til deg hvis hun virkelig er interessert, i stede for å brenne alle broer.

Og hvis det skjer at dere bryter kontakten så ikke sitt hjemme og vent på at hun skal komme tilbake til deg, stikk ut og finn andre jenter.

Miss Føniks

Har du tenkt på at hun kanskje testet deg, og ville at du skulle vise at det er henne du vil ha? Ja teit måte og gjøre det på, men det er ikke første gang jeg har hørt lignende. Er det tilfelle er det faktisk dumt å bite det i seg å late som ingen ting.
The Phoenix always rises from the asses

TRStones

Jo kan godt være hun tester meg, hun er en sånn jente som forventer at jeg skal skjønne alle mulig rare signaler hun gir.
Noe som er helt sykt å forventet etter min mening.

Men jeg tok faktisk kontakt, og det ser ut til å ha gått bra.

Men jeg skal gjøre som VB sier og være veldig forberedt på at dette kan ta slutt.

Tusen takk for at dere er så hjelpsomme.

Dere har virkelig hjulpet meg! :)


Anugita

Hvordan går det nå?

Jeg tenker også som de andre, at dikt og roser og lignende bare blir feil... Om hun ikke stoler på deg må du bygge opp tillitten hennes, og det gjør du over tid... Du vet selv hva du har gjort for å bryte den ned, og om du ikke har gjort noe spesielt, vil hun nok dessverre aldri stole på deg...

TRStones

Vet faktisk ikke helt om det er bedre eller værre.
Jeg inviterte hun til en spasertur i marka forige uke, noe som hun ble med på.
Jeg prøvde å fokusere samtalen på morsomme og glade emner, sånn at vi ikke skulle begynne å diskutere problemene våre. For det ender alltid dårlig.

Det jeg gjorde som førte til at hun ikke stoler på meg lengre var å rote med en annen jente på fylla. Mens vi hadde "pulevenn" ordningen vår...

MEN så stakk hun til utlandet men en annen gutt noen dager i påsken. De har vært bare venner tidligere, men nå er han plutselig singel. Så jeg vet ikke helt hva det betyr. Strever hardt for og ikke sende hun meld og "mase".

Tenker litt at slaget er tapt. Hva tror du? Er det noe vits å fortsette å prøve?

Anugita

Oi, den var tricky...
Ikke lett å si hva hun tenker nå, dessverre... Om det bare er en venn av henne, trenger det ikke bety så mye, men for alt man vet kan hun ha vært interessert i denne fyren lenge og ser nå sitt snitt ettersom han har blitt singel.. Men kan også bare være en helt vanlig vennetur for å komme seg bort å samle tankene litt...

Tror at det lureste du gjør nå, er å avvente å se... Ikke push henne, ikke treng deg på før hun kommer tilbake.. Men for at hun ikke skal tro du er totalt uinteressert, kunne du kanskje sendt en melding a la "håper du koser deg på turen" eller no... Men det kan også være litt risky, hvis hun har gått videre...

TRStones

ja det jeg tenker og.
Har sendt den "kos deg på tur" meldingen uten no svar.

Så nå skal jeg bare la det ligge og se hva som skjer.

Gir en update om det skjer noe =)

TRStones

jessda. viste seg at når de dro på tur hadde det skjedd ting. Og de holder på nå.

Så da er det ikke noe å tenke på lenger.